Pages:
Author

Topic: ZetaEX - Test Sürüş - page 2. (Read 1213 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 260
November 08, 2017, 11:32:07 AM
Güzel bir index olmuş, insanı kendine çekiyor. Açıkcası öylece seyrettim kaldım Smiley İnşallah hedeflediğiniz gibi olur. Eğer müşterilerinizin sorunlarına anında çözüm bulabilirseniz ciddi anlamda tutunursunuz.. Bir çok borsanın en büyük problemi sorun çözmek. Eğer bunu başarabilirseniz neden sizinle çalışmayalım?
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
November 08, 2017, 05:06:03 AM
evet evet işte bunlar duymak istedeikleirmiz gelişmeler yatırımlar piyasalar exchangeler bizde artık bu pastanın birazından almanın vakti geldi diye düşünüyorum destekliyorum sizleri başarılar dilerim
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
November 07, 2017, 10:08:02 AM
Sunum gerçekten çok hoş. Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
Farklılıklarınızla aramıza katılmanız kullanıcı motivasyonu ile ilgili daha iyi olacaktır.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
November 03, 2017, 11:15:42 PM
Hayırlı olsun profesyonel bir çalışma gibi duruyor bakalım son zamanlarda çok fazla borsa açıldı umarım fark oluşturacak çalışmalarınız vardır.
full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
November 03, 2017, 02:00:40 PM
1- Neden yeni bir borsa?
Amacımız ülkemizde ve dünyadaki en güvenli ve hızlı kripto-para borsasını oluşturmaktır.

Burası çok iddialı olmuş Smiley Şaka bir yana eğer bir fark yaratamayacaksanız ve sadece pastadan ben de pay alayım düşüncesindeyseniz zaten başarılı olamassınız çünkü Türk borsalarının sayısı gittikçe artıyor rekabet arttı. Hayırlı olsun başarılar dilerim.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
November 03, 2017, 09:23:30 AM
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Hayırlı olsun umarım şu anki tr borsalarında yaşadığımız sorunları yaşatmayacak birşey yaparsınız..Bu işte en önemli şey platformun sağlıklı çalışması ve hacim oluşması..

Türk borsalarındaki sıkıntıları hayretler içinde izliyoruz ve kısa süre içinde altyapılarını olumlu yönde değiştireceklerini düşünüyoruz.
member
Activity: 380
Merit: 20
November 02, 2017, 07:31:23 PM
Hayırlı olsun umarım şu anki tr borsalarında yaşadığımız sorunları yaşatmayacak birşey yaparsınız..Bu işte en önemli şey platformun sağlıklı çalışması ve hacim oluşması..
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
November 02, 2017, 05:35:48 PM
Hayırlı olsun söylemeden edemeyeceğim giriş kısmı anasayfa çok güzel olmuş borsa açıldığında bile durabilir.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
November 02, 2017, 05:12:54 PM
piyasa hızla büyüyor yerinizi almanızda fayda var
mümkün mertebe düzgün müşteri temsilcisi almaya çalışın büyüme sorunu yaşamazsınız
full member
Activity: 171
Merit: 100
November 02, 2017, 04:07:18 PM
başarılar. umarım hem size hem tr ye faydası olur.
member
Activity: 107
Merit: 12
November 02, 2017, 12:27:59 PM
Başarılar
member
Activity: 70
Merit: 10
November 02, 2017, 12:22:00 PM
Başarılar umarım en kısa sürede gelirsiniz.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
November 02, 2017, 11:10:09 AM
ZetaEX'i test edebilirsiniz. https://zetaex.com/

Merhabalar

Yaklaşık 3 aydır geliştirmekte olduğumuz kripto para alım-satım platformunun (ön) tanıtım duyurusunu yapmanın vakti geldiğini düşünüyoruz. Umarız herkes için hayırlı olur.

1- Neden yeni bir borsa?
Amacımız ülkemizde ve dünyadaki en güvenli ve hızlı kripto-para borsasını oluşturmaktır.

2- Para birimleri?
Sadece BTC, ETH kripto para birimleri, ayrıca bir sürprizimiz de vardır.  Smiley

3- Komisyonlar?
Açılıştan itibaren ilk 2 ay boyunca alım ve satımlardan komisyon alınmayacaktır. (Taker ve maker komisyonları daha sonra belirlenecektir.)

4- Ağ İşlem Ücreti?
Sitemizde Düşük, Normal ve Öncelikli olmak üzere 3 adet ücret seçeneği vardır.

5- Yazılım?
Yazılım sıfırdan yazılmış olup tarafımızca geliştirilmektedir.

6- Desteklenen ülkeler?
Sistem ilk etapta Türkiye'de, kısa süre sonra ise global olarak işlemlere açılacaktır.

7- Beta testleri?
Yayın hayatına girmeden 2 hafta önce tüm sistemi ve bileşenleri test edilecek, test versiyonu herkese açık olacaktır.

8- Güvenlik?
Yetkilendirme için standart olarak email tabanlı 2 aşamalı güvenlik vardır.

9- Ticker API?
Websitelerinin kullanımına sunulmak için HTTP API mevcuttur.

10- Açılış tarihi?
Maalesef şu an için kesin bir tarih veremiyoruz, fakat yakında olacağından emin olabilirsiniz.

Website: https://zetaex.com
Twitter : https://twitter.com/ZetaExchange

Daha hızlı bilgi almak için bizi lütfen twitter'dan takip edin.

Selamlar.
Pages:
Jump to: