Pages:
Author

Topic: Zeytinli Rock Festivali Yasaklandı - page 2. (Read 189 times)

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
August 10, 2022, 09:35:21 PM
Sözde bu sebeple yasaklanmış:

https://www.instagram.com/p/ChFb3GHqisJ/

"Zeytinli Rock Festivali; kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru ve çevrenin korunması sebebiyle yasaklandı."

Böyle diyor. Kamu güvenliği ve sağlığını korumak sizin göreviniz. Görevinizi yerine getirmek yerine bir şeyleri yasaklayamazsınız. Görevinizi yapamıyorsanız istifa edin o görevi gerçekleştirebilecek liyakatli kişiler yönetime geçsin. Burada halkın güçlü bir şekilde yönetimin istifasını istemesi gerekiyor. Haklarınızı bilip ona göre hareket edin. Protesto hakkınızı da sonuna kadar kullanın. Yoksa bu şeriatçılar böyle tepenize çıkar.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
August 10, 2022, 06:38:38 PM
Bir yandan cemevi ziyareti, diğer yandan festival yasağı...
Eskiden akpnin reklam, tanıtım, pr faaliyetlerinin arkasında Erol Olçok vardı ve bu konularda çok başarılıydı, tanıtımın beyni oydu. Ancak Olçok 15 Temmuzda ölünce işleri aynı kalitede götürecek bir ekip toparlayamadılar, geriye doğru bakarsanız o zamandan önce tanıtım tutarsızlıklarının çok nadir olduğunu görürsünüz, sonrasında ise tutarsızlıklar, kalitesiz çalışmalar sıradan bir hal aldı. Oysaki akpnin bu kadar zaman yönetimde kalmasının temel sebeplerinden birisi sokağın nabzını iyi tutması, vurucu tanıtım faaliyetlerinde bulunmasıydı.

Şimdi Erdoğan kamuoyu önünde bir yandan enflasyonun abartıldığını söylerken diğer yandan kooperatif marketine "fiyatlarınız çok yüksek, düşürün" diyebiliyor.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
August 10, 2022, 04:13:50 PM
Sözde bu sebeple yasaklanmış:

https://www.instagram.com/p/ChFb3GHqisJ/

''kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru ve çevrenin korunması'' gibi sebeplerle yasaklandığı söyleniyor. Açıkçası ben bu kadar mantıksız bir sebep görmedim. Bunun şeyden farkı yok işte gecenin belli bir saatine kadar müziğin serbest olup o saat gelince yasak koymak. Son zamanlarda insanların eğlenmesine mani olan çok ilginç adımlar atılmaya başlandı. Belki kasti belki değil ama bu, insanların özgürlüğüne müdahale etmekten farksız bir durum. Bu konuda da tepkiler şüphesiz yükselecektir.
hero member
Activity: 1554
Merit: 762
August 10, 2022, 03:41:13 PM
Evet bir yasaklama ile daha karşı karşıyayız. Müzik festivalinin yapılmasının ne gibi bir sakıncası olabilir soruyorum. Milletin hayat pahalılığından, krizden, gelecek kaygısından bunaldığı bu dönemde bir de böyle festivallerin yasaklanması insanları iyice köşeye sıkıştırıyor. Özellikle gençlere yönelik yapılan bu festivallerin kasıtlı iptal edildiğini düşünüyorum. Mutlu olmamıza bile izin vermiyorlar. Yasaklama gerekçesi kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru, çevrenin korunması. Bu insanlar burada sadece eğlenmek için toplanıyorlar. Bunun ne tarafı toplumun huzurunu kaçırıyor olabilir. Daha ne yapabiliriz de bu insanların canını nasıl daha fazla sıkabiliriz diye düşünüyorlar heralde.
Pages:
Jump to: