2 ether'in 0.6 ya düşmeden direkt borsaya 3x yada 4x ile girdiğini düşün o yüzden erken yatırımcı oluyorsun.. her proje her zaman iyi yerlere gelecek diye bişi yok. proje bilen adamlari takip et eğer sen bu işi yapamiyorsan ben mesela yapamiyorum bu işi saçma salak nerede mal proje var onlari buluyorum. o yüzden işi öğrenmeye calişiyorum hala team nasıl incelenir proje ne bi ürün varmi ortada vs telegram grupları hype nedir projeyi nasıl etkiler vs okudum araştiriyorum. forumda takip ettiğim bikaç adam var @pitipawn var adam iyi proje buluyor allah var @mich var takip ediyom valla.
2 eth yatirim yaptin diyelim örneğe geri dönüyorum 0.6 eth ye düştü diyelim yapiştiracan 1 eth daha o arada maliyetini azaltacan. proje eğer gerçekten sağlamsa bi şekilde kendi fiyatlandirmasını yapacaktır o arada millet 2-3x yaparken sen maliyet düzeltmesinden kafadan 5x yapacaksın mesela. zamanında sonm icosuna girdim ben bountysinede girmiştim. proje 5k satlardan cakildi gitti 1k sata kadar. naptim projeye güveniyordum alttan topladim 5 kati düşük fiyata sonrasında tekrar 3k satlari görünce de bounty miktarı ile bide alttan toplamam ile oyle bir projeden 2.5x yakin ciktim..