Pages:
Author

Topic: İzmir Konut Projeleri - page 2. (Read 334 times)

full member
Activity: 406
Merit: 104
April 14, 2018, 06:23:03 PM
hocam kendiniz oturacaksanız zaten millete sormayın, kiraya verecekseniz zaten rezidans almayın başkaları sefasını sürer siz cefasını sürersiniz
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
April 14, 2018, 06:01:19 PM
ben açıkçası parayı betona gömmeyi doğru bulmuyorum onun yerine bitcoin ve türevlerine yatırım yapılabilir diye düşünüyorum
tamam hocamda beton deyip geçmemek lazım. yaş ilerledikten sonra insanın uğraşası gelmeyecektir. sinir stres yorulacağız.

arkadaş konut projesi demiş. güzel bir yerde barınmak herkesin hayali. her şey ayağının altında olsun ister.

ayrıca izmirin m2 fiyatları şu an yeni projelere bakılacak olursa çok avantajlı. normal apartman/bina yapımlarındaki maliyetlerle arada az fark var. istanbula bakınca çok avantajlı görünüyor.

5 yıl sonra İstanbul gibi olabilir. çünkü göç oranı her geçen gün artıyor.

coininiz bol olsun. Smiley
full member
Activity: 980
Merit: 207
April 14, 2018, 05:54:00 PM
ben açıkçası parayı betona gömmeyi doğru bulmuyorum onun yerine bitcoin ve türevlerine yatırım yapılabilir diye düşünüyorum
full member
Activity: 350
Merit: 100
April 14, 2018, 05:14:55 PM
hocam izmirde rezidans tarzı yerelere girmeyin eğer 1-2 sene içinde satmayacaksanız, uzun vadede rezidanslar her zaman normal dairelerin ve arsaların gerisinde kalıyor,   çünkü pazar sürekli genişliyor, sizin rezidansınızın eski forsu kalmıyor. ama normal daire ve arsa öyle değil.

normal daire de eskiyor ama lüks olmadığı için lüks şeylerin eskimesine değernin düşmesine oranlara daha yavaş,
member
Activity: 238
Merit: 10
April 14, 2018, 02:19:47 PM
Artık her yer beton oldu zaten üzülüyorum bu duruma cidden. İzmir,İstanbul hatta Karadeniz bile beton oldu artık ülkeye yazık oluyor.
member
Activity: 100
Merit: 10
April 14, 2018, 06:08:18 AM
İzmir çok sevdiğim güzel bir şehir umarım İstanbul gibi konut mezarlığına çevirip güzel dokusunu bozmazlar  Embarrassed
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
April 14, 2018, 04:36:06 AM
Bundan sonra istanbul çok fazla dolamaz sanmıyorum. Şehir tıklım tıklım yer kalmamış. Oradan izmir'e ankara'ya kayabilir insanlar ileride. Bence mantıklı bir yatırım olur.
jr. member
Activity: 126
Merit: 5
April 14, 2018, 02:06:29 AM
Izmir'de güzel konut projeleri var; bilindikler Teknik Yapi, DAP Yapi, Folkart vs.
Temelden, güzel konumda (Alsancak, Karsiyaka, Bornova gibi), uygun ve güvenilir bir konut projesine gireyim diyorum...

Var mi bildikleriniz? Tavsiye edebilecekleriniz? Detayli (özellikle m2 ve fiyat) bilgi verebileceginiz bu tür projeler?

İzmir'li bir inşaatçı olan Megapol'un iki tane devam eden projesi var. Bunlardan birisine bakabilirsiniz.

Megapol İzmir olan temel aşamasında - 2020 teslim. m2 fiyatları istanbul'a göre ciddi ucuz olacak ancak net bilgi veremiyorum.

https://goo.gl/B5dM6d
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
April 13, 2018, 05:00:47 PM
Izmir'de güzel konut projeleri var; bilindikler Teknik Yapi, DAP Yapi, Folkart vs.
Temelden, güzel konumda (Alsancak, Karsiyaka, Bornova gibi), uygun ve güvenilir bir konut projesine gireyim diyorum...

Var mi bildikleriniz? Tavsiye edebilecekleriniz? Detayli (özellikle m2 ve fiyat) bilgi verebileceginiz bu tür projeler?
Pages:
Jump to: