Pages:
Author

Topic: Zuckerberg'den Kripto Para Müjdesi - page 2. (Read 297 times)

member
Activity: 504
Merit: 10
umachit.fund
January 05, 2018, 03:40:59 PM
Akıllı adamın hali gerçekten bir başka oluyor. Bu uyarlamalar ne şekilde gerçekleşecek birlikte izleyelim bakalım, eminim yapacağı yenilikler sansasyonel olacaktır  Smiley
full member
Activity: 700
Merit: 134
January 05, 2018, 03:37:16 PM
Zaten bu adamın bu kadar zamandır bu konulara el atmamış olması şaşırtıcıydı (:
İstese John McAfeeden daha iyi bir spekülatör olabilir. Elinde sınırsız kaynak olan ve teknoloji dünyasının en büyük şirketlerine rahatlıkla ulaşabilen birinin blokzinciri teknolojisini kullanarak üreteceği herhangi bir proje kesinlikle tutacaktır.
Olası bir coin üretilmesi durumunda ilk 10 içerisinde göreceğimizi düşünüyorum Cheesy
sr. member
Activity: 523
Merit: 285
January 05, 2018, 02:35:18 PM
Zuckerberg hangi kripto paranın adını zikrederse o coinin değeri uçuşa geçecektir. Grin Yavaş yavaş kripto paralar sosyal medya uygulamalarına entegre olmaya başlıyor.Burada bulunan arkadaşlar ile resmen bir devrime tanıklık ettik. Smiley
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
January 05, 2018, 01:31:43 PM
Facebook nefret söylemleri ve yanlış bilgilendirmelere kriptografi ile nasıl çözüm bulacak anlayamadım doğrusu. Aklıma yeni nesil çıkacağı söylenen kripto paralar geldi. Blok zincir teknolojisinin farklı bir versiyonuna tanık olabiliriz belki.

Okuduğum kadarı ile o da anlamamış zaten araştırıp entegre etmeliyim diyor, onun tek sevdası Google'ın adsense & adwords başarısı karşısındaki hezimeti bir şekilde kripto paralar adapte ederek yeni bir reklam platformu öncülüğü düşünüyor olabilir, ufak tefek var ama büyük çapta yok şu an.

member
Activity: 336
Merit: 11
January 05, 2018, 01:12:33 PM
sürekli olarak yaygınlaşan bir şey haline geldi artık kripto paralar. bu durumdan zuckerbergin geri kalması olmazdı bence.
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
January 05, 2018, 01:02:12 PM
biz çok kullanmasakta messenger üzerinden para transferi, facebook oyunlarında kullanılacak tek bir facebook parası gibi projeler hep deniyor mark. merkezsiz bir yapıda dağıtılmış bir koin ile bu işleri tamamlamaya çalışıyor heralde. hayırlısı bakalım. facecoin mi geliyor FBCoin mi göreceğiz. ama tahminim mine edilemeyecek bir coin üzerine kurulu. zaman gösterecekç.
full member
Activity: 200
Merit: 100
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
January 05, 2018, 11:43:08 AM
Facebook nefret söylemleri ve yanlış bilgilendirmelere kriptografi ile nasıl çözüm bulacak anlayamadım doğrusu. Aklıma yeni nesil çıkacağı söylenen kripto paralar geldi. Blok zincir teknolojisinin farklı bir versiyonuna tanık olabiliriz belki.
full member
Activity: 420
Merit: 100
January 05, 2018, 10:25:00 AM
Kripto paralar insanlara yeni iş fırsatları yarattı, dünya ekonomisine katkı sunuyor, artık olumsuz düşüncelerden sıyrılmak gerekiyor. Büyük şirketlerinin sahipleri olumlu gidişatı görmüş durumda.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
January 05, 2018, 03:13:03 AM
Facebook'un kurucusu, nefret söylemleri ve bilgi kirliliği sorunlarına kriptografi ile çözüm bulmayı hedefliyor;

https://kriptokoin.in/zuckerbergten-kripto-para-mujdesi/

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg kripto para tutkunlarını umutlandıran bir yeni yıl mesajı iletti.

Perşembe günü yaptığı açıklama ile Facebook’un halihazırdaki sorunlarına 2018’de nasıl ışık tutacağını belirten Zuckerberg, son iki senede gittikçe artan nefret söylemleri ve yanlış bilgilendirme konularıyla ilgili geliştirmeler yapılacağını belirtirken, kripto paraların bu yenilikler için büyük bir fırsat olabileceğini dile getirdi.

“Bu tarz söylemleri ve yanlış bilgilendirmeleri kontrol altına almak için “kriptografi ve kripto para” gibi yöntemler kullanılabilir. Merkezdeki gücü alıp kullanıcılara dağıtan bu sistemi kontrol etmek ise sanıldığı kadar kolay değil. Yine de bu teknolojiyi uygulamamıza nasıl adapte edebileceğimizle ilgili derin bir araştırma sürecine giriyorum.

Benim anladığım blockchain teknolojisini kullanacak, kripto para'yı nasıl kullanacağını anlamadım.
member
Activity: 158
Merit: 11
UCY
January 05, 2018, 02:57:53 AM
Facebook'un kurucusu, nefret söylemleri ve bilgi kirliliği sorunlarına kriptografi ile çözüm bulmayı hedefliyor;

https://kriptokoin.in/zuckerbergten-kripto-para-mujdesi/

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg kripto para tutkunlarını umutlandıran bir yeni yıl mesajı iletti.

Perşembe günü yaptığı açıklama ile Facebook’un halihazırdaki sorunlarına 2018’de nasıl ışık tutacağını belirten Zuckerberg, son iki senede gittikçe artan nefret söylemleri ve yanlış bilgilendirme konularıyla ilgili geliştirmeler yapılacağını belirtirken, kripto paraların bu yenilikler için büyük bir fırsat olabileceğini dile getirdi.

“Bu tarz söylemleri ve yanlış bilgilendirmeleri kontrol altına almak için “kriptografi ve kripto para” gibi yöntemler kullanılabilir. Merkezdeki gücü alıp kullanıcılara dağıtan bu sistemi kontrol etmek ise sanıldığı kadar kolay değil. Yine de bu teknolojiyi uygulamamıza nasıl adapte edebileceğimizle ilgili derin bir araştırma sürecine giriyorum.
Pages:
Jump to: