Pages:
Author

Topic: 01.05.18 öngörülerim (Read 906 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
August 04, 2018, 03:15:22 PM
Burada yazılan yorumlara çok takılmamak lazım. Birçok kişi sadece pos kasmak için yazdığı için diğerlerinin ne yazdığını da okumuyorlar. Bu mesajım sonda kaldığı için belki birkaç gibi okuyabilir.

@ripplecanavarini tanımıyorum ama forumda yorumlarına zaman zaman denk geldim. Çoğu zaman mantıklı yorumlar yaptığını düşünüyorum. Bu konuyu açtığı zaman bu forumda kimse itiraf etmese de herkes zaten aynı şeyi düşünmüştü. O yüzden gereksiz suçlamalara gerek yok.

adamsın dostum
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
August 04, 2018, 03:06:49 PM
Burada yazılan yorumlara çok takılmamak lazım. Birçok kişi sadece pos kasmak için yazdığı için diğerlerinin ne yazdığını da okumuyorlar. Bu mesajım sonda kaldığı için belki birkaç kişi okur.

@ripplecanavarini tanımıyorum ama forumda yorumlarına zaman zaman denk geldim. Çoğu zaman mantıklı yorumlar yaptığını düşünüyorum. Bu konuyu açtığı zaman bu forumda kimse itiraf etmese de herkes zaten aynı şeyi düşünmüştü. O yüzden gereksiz suçlamalara gerek yok.
member
August 04, 2018, 12:50:21 PM
Yorumlara bak şaka gibi. Halkımız yine kendini belli etmiş Smiley

Konuya gelecek olursak BTC'nin bir düzeltme yapması yetmez 10k bandına atması için 2pump 2düzeltme yapması gerek sonrasında bir daha pump yer. Benim tahminim böyle

forum okuma özürlü dolu dostum çoğu okumadan yorum yapıyor post kasmak için boş insanlar
full member
Merit: 102
August 04, 2018, 11:17:09 AM
Yorumlara bak şaka gibi. Halkımız yine kendini belli etmiş Smiley

Konuya gelecek olursak BTC'nin bir düzeltme yapması yetmez 10k bandına atması için 2pump 2düzeltme yapması gerek sonrasında bir daha pump yer. Benim tahminim böyle
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
August 04, 2018, 09:35:50 AM
valla kötü bir haber mi var bitcoin baya keskin satış içerisine girdi. 6000'i görse ben artık olumsuz senaryo çizmeye başlayacağım. ama böyle bir ahmaklık yapmaz balinalar diye aklımdan geçiyor. çok panik satışı oldu bence toparlamaları lazım.
member
Activity: 210
Merit: 10
August 04, 2018, 09:33:36 AM
Başlığın kendisinde tarih yazmasına rağmen insanlar neden böyle tepkiler vermiş okumaya aciz kullanacılardan oluşan forum gerçekten Harika Cheesy
full member
Activity: 602
Merit: 118
August 04, 2018, 09:30:03 AM
Uçuş başlıcak diye başlık açılmış, ama 1inden sonra 2 haftalık artışlar durup düşüşler başladı tam tersi, neye göre bu yorumları yapıyorsunuz bilmiyorum ama pek bir temeli yok geleceği görmüyoruz artışı için de bir sebep yok sonuçta. Altcoinler uçucak demişsiniz öyle bişey olmadı mayıstan sonra düşüşler başladı, üst yorumlarda insanlara bir de küfür ediyorsunuz gayet haklı bir şekilde keşke tersini yapsaymışız demişler sonuçta. Geleceği görüyormuş gibi yorumlar yapmamak lazım öğreniyorsunuz.

Kardeş, başlığı açan arkadaş 1 Mayıs tarihinde öngörülerim diye açmış. Bu başlık epey eski . Sizin yaptığınız yorum şuanki piyasaya göre  yorumlar. Adamın açtığı tarihe bakin önce bi. Altcoinler epey düştü demiş. Borsa da zaten trade edenler kenarda BTC bırakır çok düştüğü zaman alim yapıp %10-20 görünce satar.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
August 04, 2018, 09:22:22 AM
kesinlikle 7000-7200 aralığından güçlü bir tepki gelmesini bekliyorum. 8600'ü denemeye gitmesi en azından 2 hafta sürer yine. 10 bine ulaşması işler tıkırında giderse 1 ay. bu arada sec onayı da gelirse artık tırmanış hızı artabilir.
member
August 04, 2018, 09:14:28 AM
Uçuş başlıcak diye başlık açılmış, ama 1inden sonra 2 haftalık artışlar durup düşüşler başladı tam tersi, neye göre bu yorumları yapıyorsunuz bilmiyorum ama pek bir temeli yok geleceği görmüyoruz artışı için de bir sebep yok sonuçta. Altcoinler uçucak demişsiniz öyle bişey olmadı mayıstan sonra düşüşler başladı, üst yorumlarda insanlara bir de küfür ediyorsunuz gayet haklı bir şekilde keşke tersini yapsaymışız demişler sonuçta. Geleceği görüyormuş gibi yorumlar yapmamak lazım öğreniyorsunuz.

sayın okuduğunu anlayamayan neanderthal uçuş başlayacak diye kim başlık açmış sen meth bağımlısı mısın kendi dünyanda mı yaşıyorsun bre şizofren ben bundan tam 3 ay önce açtığım bu konuda demiştimki btc son düzeltmelerini yapıyor 10 bini görecek ve tam 4 gün sonra btc 10 bini gördü git cmc de araştır üç ay önceki konuları hortlatacak kadar neyin asosyalliği bu zavallı mısınız biraz dışarı çık gez beynine oksijen girsin varsa tabi neyse ben kime konuşuyorum ki değil mi geleceği görmek ile ne alakası var asosyal eşşek
full member
Activity: 392
Merit: 100
August 04, 2018, 08:38:39 AM
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
August 04, 2018, 08:12:40 AM
Uçuşun yakın olmasını fikrini paylaşıyorum. Bitcoin ve altkoin pazarında sert yükselme ve yüksek hacimli borsa günlerinin gelmesi yakın. Tartışmak yerine pazarı anlamaya ve gelecek planları yapmaya karar verin derim arkadaşlarım.
member
August 02, 2018, 02:02:59 PM
bir mayısa girmiş bulunmaktayız öncelikle herkesin işçi ve emekçi bayramını kutluyorum an itibariyle bitcoin fiyatı 8.840 dolar
10 bin öncesi son düzeltmesini yapıyor bitcoin arkadaşlar yerlerinizi alın ister btc ister altlardan
btc dalgalanmasından dolayı altlar da dün gece itibariyle aşırı dump yemeye başladı
hepsinin uçuşu çok yakındır
esenlikle kalın ( :
mükemmel (!) bir öngörü olmuş. keşke tersini yapsaymışız Cheesy Cheesy Cheesy

ulan gerizekalı ben bir mayısta yazdım bu mesajımı. dört gün sonra bitcoin 10 bin doları gördü ve düştü yani dediğim çıktı siktir git cmc de incele çok bilmiş yavşağa bak
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
August 02, 2018, 01:58:39 PM
bir mayısa girmiş bulunmaktayız öncelikle herkesin işçi ve emekçi bayramını kutluyorum an itibariyle bitcoin fiyatı 8.840 dolar
10 bin öncesi son düzeltmesini yapıyor bitcoin arkadaşlar yerlerinizi alın ister btc ister altlardan
btc dalgalanmasından dolayı altlar da dün gece itibariyle aşırı dump yemeye başladı
hepsinin uçuşu çok yakındır
esenlikle kalın ( :
mükemmel (!) bir öngörü olmuş. keşke tersini yapsaymışız Cheesy Cheesy Cheesy
full member
Activity: 406
Merit: 101
May 16, 2018, 12:26:20 PM
Bitcoin bu seviyelerden devam etmeli. Ani çıkışların devamında büyük çöküş geliyor, yavaş yavaş ilerlemeli. Haziran sonu 10 bin seviyelerinde olabilir
full member
Activity: 406
Merit: 102
May 16, 2018, 11:49:54 AM
Ben altcoinlerde şansımı demek için yatırımı yaptım nisanın son haftalarından itibaren kar dayım daha da kar yaptıracak altcoinler yerinizi alın
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
May 16, 2018, 08:17:09 AM
En sagliklisi, BTC'nin bu aralar cok güzel ve derin bir dip yapip orada en az 2-3 hafta kalmasi. Bu 2000, 3000 veya 4000 dolar seviyesi olabilir...
Cünkü su an her türlü yatirimcinin elinde BTC var... Keriz silkelemesi olmadan BTC tarihi zirveleri görür mü? Görürse Bitcoin'un yeni dünya düzeninde bir proje araci olduguna kesin olarak inanacagim... Hadi hayirlisi...
full member
Activity: 392
Merit: 101
May 16, 2018, 07:08:17 AM
Doların yerinde durmayıp hopladığı şu günlerde elimizde bir miktar nakit ya da döviz bulundurulmalı. Bu görüşünüze katılıyorum. Uzun vadede getirisi olacağına hemen hemen hepimiz hemfikiriz. Ama cebimizde de bir miktar olmalı
member
Activity: 164
Merit: 10
May 16, 2018, 06:45:32 AM
Bu engebesiz bir yol değil bu hemen hemen her tahmin yazısında paylaştığım bir cümle  ama ne yapayım konuyu en iyi bu özetliyor. Her inişin bir çıkışı her çıkışın bir inişi var. Kısa dönem de böyle özetlemek lazım. Engebesiz bir yol değil cryptonun önün de ki yol. Bu sebeple giriş ve çıkış noktalarını belirlemeye çalışıp , zaman zaman kazançlarınızın bir kısmını reele çekin derim. 3 olmuş 5 olmuş farketmez.
Tamamen katılıyorum arkadaşa uzun soluklu dusunmekte fayda var kısa zamanda sureklı pıyasada dalgalanmalar olacaktır kımıne gore on yargısını kestıremedıgınden dolayı oluyor ama bana gore bu daha asıl düşüş degil.Toparlanması bıraz zaman alacak.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
May 11, 2018, 08:25:23 AM
Bu engebesiz bir yol değil bu hemen hemen her tahmin yazısında paylaştığım bir cümle  ama ne yapayım konuyu en iyi bu özetliyor. Her inişin bir çıkışı her çıkışın bir inişi var. Kısa dönem de böyle özetlemek lazım. Engebesiz bir yol değil cryptonun önün de ki yol. Bu sebeple giriş ve çıkış noktalarını belirlemeye çalışıp , zaman zaman kazançlarınızın bir kısmını reele çekin derim. 3 olmuş 5 olmuş farketmez.
full member
Activity: 546
Merit: 100
May 11, 2018, 08:20:07 AM
10k ya ulaşmayı deniyor ama bir türlü o seviye yakalanabilmiş değil. Bunda spekülasyon ya da balina etkisi mi var çözülebilmiş değil ama benim gördüğüm belli bir seviyede frenleme yapılıyor. Aynı şekilde belli bir seviyenin altında da gazlanarak bir seviyede tutulmak isteniyor gibi
Pages:
Jump to: