Pages:
Author

Topic: 01.05.18 öngörülerim - page 2. (Read 906 times)

newbie
Activity: 154
Merit: 0
May 06, 2018, 01:14:14 PM
Hocam tebrik ederim güzel tahminleriniz için bu rütbe olayına pek takılmamamız gerektiğini insanlar pek anlayamadı bir türlü siz takmayın. Yeni tahminlerinizi heyecanla bekliyorum.
newbie
Activity: 25
May 06, 2018, 01:07:14 PM
BTC yıl sonunda 20k sınırına gelir.
full member
Activity: 588
Merit: 125
May 06, 2018, 01:03:42 PM
10k bandına göz kırpıyor bitcoin, bitcoinle beraber özellikle ethereum ve neo da çok pis bir atak yapacaktır bu aylarda, ardından kasım aralık aylarında ben 2x 3x bekliyorum açıkcası

Kasım ayına henüz çok var ama BTC yıllarca insanlara kazandırdı artık BTC biraz dinlenmeli diyorum 5 6 ay içinde 3x i gormek biraz zor olur

Bitcoinin 2x-3x görmesi imkansız değil şuan 10k dolar ama bu sene sonu beklentisi 25k dolar bu yüzden kolayca olabilir ama btc 3x yaptığında yakalarsak başka coinler daha bol x yapar.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
May 06, 2018, 12:53:55 PM
10k bandına göz kırpıyor bitcoin, bitcoinle beraber özellikle ethereum ve neo da çok pis bir atak yapacaktır bu aylarda, ardından kasım aralık aylarında ben 2x 3x bekliyorum açıkcası

Kasım ayına henüz çok var ama BTC yıllarca insanlara kazandırdı artık BTC biraz dinlenmeli diyorum 5 6 ay içinde 3x i gormek biraz zor olur
full member
Activity: 602
Merit: 118
May 06, 2018, 12:30:18 PM
Ripplecanavari hocam bana merit yollamissiniz. Teşekkürler ederim. Yukarıda yazdığım post benim.icimden gecenler idi. Kesinlikle merit için yazmadım. Allah razı olsun. Bereketli kazançlar dilerim...
full member
Activity: 434
Merit: 109
May 05, 2018, 04:01:41 PM
Arkadaş 5 gün şaşmış olmasına rağmen gayet başarılı bir tahminde bulunmuş. Umarım boğa sezonu uzunca bir süre devam eder de hepimizin yüzü güler.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
May 05, 2018, 03:57:13 PM
tahminleriniz doğru çıktı benim tahminime göre haftaya pazar gününe kadar bitcoin 10k doları aşacak ethereum ise 1k doları aşacka gibi duruyor hocam
member
Activity: 336
Merit: 17
May 05, 2018, 03:47:58 PM
Bu öngörülerin gayet başarılı olmuş. Btc bugün 9.900 leri gordu yaklaşık %10 bir artış demek bu. 1000 dolar arttı 3 günde yavaş yavaş artık 11-12 binleri göreceğiz gibi bu ayda. Altlardada hareketlilikler var doğru coin seçimi önemli tabi kazanç için. Btc ustteki bir arkadaş söylemiş altlari ezerek gitmektense sabit kalması btc nin daha mantıklı.
member
Activity: 380
Merit: 20
May 05, 2018, 03:44:45 PM
Öngörüler gayet iyi ve tutarlı.Açıkçası tekrar 6000 e düşer diyenlerde var bence bu pek mümkün değil.Buraya kadar gelmişken 11700 ü denemeden gitmeyecektir.Burada asıl soru şu..olurda btc yükselmeye devam ederse,Altları ezerek mi gidecek yoksa birliktemi yükselecek.Son 3 gündür yaptığı hareketle altları resmen ezdi.Çok büyük bir artış olmamasına rağmen böyle olacaksa yükselmesinin bir faydası yok.Hep burada kalsın daha iyi..
full member
May 05, 2018, 03:36:11 PM
Forumda rütbesi her yüksek olan bitcoin ve ya altcoinlerde çok bilgisi olmadığı gibi. Rütbesi düşük olanın da bilgisi az diyemeyiz. Ben ripplecanavari olan arkadaşı bu forumda bildim tanıdım. Ara ara başlık açıyor, rütbesi member diye maalesef almayan olabiliyor bazen ama kesinlikle boş arkadaş değil. Bu arada kendisi ile tanismisligim vesaire yok. Forumda çoğu kimsenin yanlış yaptığı olay şu; rütbesi yüksek olanın dediklerine itibar var iken bitcoin ile bilgisi çok olduğu halde newbie olan pek takılmıyor. İkinci en büyük sıkıntı başlık bilgisi okunmadığı gibi alta yorum yazanların postları dahi dikkate alınmıyor. En büyük yanlislardan birisi bu. Zaten böyle olduğu için merit sistemi geldi ve rütbe atlamak neredeyse imkansız artik

Öncelikle bu güzel yorumun için teşekkür ederim hasyurt
Foruma kayıt olduğum günden beri anlatmak istediğim konuya değinmişsin
İnsanlara tepeden bakan, önyargılı, bilgiyi rütbeye baz alarak biçen ahmaklarla dolu bu forum
Tekrardan bu güzel yorumun için en içten teşekkürlerimi sunarım

Maalesef öyle. Forumu çöplüğe döndürmeselerdi. Bu merit sistemi gelmeyecekti. Adam başlığı okumadan alta yazılanları okumadan yazıyor bişey. Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Ben geçen yıl mart ayında crypto ara işini duydum. Forumdan Eylül sonu haberim oldu. Forum gerçekten çok kaliteli. Bilgi paylaşımi yapan kim olursa okuyup öğrenmeye çalışıyorum. Çok sr gördum hero gördüm adamda bilgi sıfır. İtibar rütbeye değil bence bilgiye olmalı. Umarım gereken merit toplamaya vakıf olur ve kısa süre de full olursun. Başarılar dilerim
member
Activity: 322
Merit: 12
May 05, 2018, 02:39:54 PM
10 bin zaten olacak onda kismenin sorunu yok. Benim korkum yeniden düşüş olması yeniden 6 binlere gerilemesi. Bir daha olursa insanların güveni iyice biter BTCye karşı. Burada kazanan da eth olur tabiki de.
member
Activity: 630
Merit: 37
May 05, 2018, 02:28:13 PM
Forumda rütbesi her yüksek olan bitcoin ve ya altcoinlerde çok bilgisi olmadığı gibi. Rütbesi düşük olanın da bilgisi az diyemeyiz. Ben ripplecanavari olan arkadaşı bu forumda bildim tanıdım. Ara ara başlık açıyor, rütbesi member diye maalesef almayan olabiliyor bazen ama kesinlikle boş arkadaş değil. Bu arada kendisi ile tanismisligim vesaire yok. Forumda çoğu kimsenin yanlış yaptığı olay şu; rütbesi yüksek olanın dediklerine itibar var iken bitcoin ile bilgisi çok olduğu halde newbie olan pek takılmıyor. İkinci en büyük sıkıntı başlık bilgisi okunmadığı gibi alta yorum yazanların postları dahi dikkate alınmıyor. En büyük yanlislardan birisi bu. Zaten böyle olduğu için merit sistemi geldi ve rütbe atlamak neredeyse imkansız artik

Öncelikle bu güzel yorumun için teşekkür ederim hasyurt
Foruma kayıt olduğum günden beri anlatmak istediğim konuya değinmişsin
İnsanlara tepeden bakan, önyargılı, bilgiyi rütbeye baz alarak biçen ahmaklarla dolu bu forum
Tekrardan bu güzel yorumun için en içten teşekkürlerimi sunarım

newbie
Activity: 294
May 05, 2018, 02:03:34 PM
Bana kalırsa bu yaz çok ama çok hareketli geçecek diye düşünüyorum, zira geçen yaz da çok hareketliydi, aynı hareket tekrarlanacak
member
Activity: 252
Merit: 11
May 05, 2018, 01:48:14 PM
güzel tahmin olmuş hocam tebrikler. fakat çok fazla şımarmadan yavaş yavaş 10 üzerine atmalı kendini. benim tahminim fincan kulp formasyonunu göz önüne alarak önce 10040 sonrasında 12800 ü görmesi. yatırım tavsiyesi değildir,
member
Activity: 406
Merit: 10
May 05, 2018, 01:41:37 PM
5 Mayıs düzeltmesi henüz gerçekleşmeden söyleyelim. bitcoin 10.000i kıramazsa 9300-9400 bandına kadar geri çekilip tekrar deneyebilir.
member
Activity: 756
Merit: 16
May 05, 2018, 01:07:47 PM
Ben ne zamandır diyorum BTC 7 bin USD civarında ve ETH 400-500 USD aralığında iken Mayıs ve haziranda her ikisininde güzel bir çıkış yakalayacağını söyledim. Yani şuanda 800 USD civarında ETH BTC 9700 bandında yakında daha da artabilir
member
Activity: 196
Merit: 10
May 05, 2018, 12:33:58 PM
Uçusu yakalamak elimiz de ancak elimde nakit hiç yok Sad Bu durumu kabullenemiyorum gerçekten çok üzücü haksız mıyım arkadaşlar.
full member
May 05, 2018, 12:14:24 PM
full member
Activity: 1050
Merit: 152
May 05, 2018, 11:46:52 AM
Bakınız son düzeltme diye birşey yoktur. Teorik olarak her %5 yükselmede %1,5-2 geri gelir piyasa. Aralık 2017 deki durum istisnai bir durumdu. Sakın o durum tekrar yaşanacak diye yatırım kararı vermeyin veya al-sat yapmayın.
newbie
Activity: 11
May 05, 2018, 11:43:10 AM
Senin de işçi bayramın kutlu olsun sayın çok bilmiş arkadaş. Btc 10.000 öncesi son düzeltmesini yapıyormuş, nereden biliyorsun balina mısın? Bence hamsisin ve işkembeden sallıyosun.  Grin Nickinden de anlaşılacağı üzere senin yolun yol değil kardeş. Yazdıklarını ciddiye alabilirdim ama nickinden sonra pek sanmıyorum. Altların da dün gece aşırı dump yediği falan yok, gayet makul bir düşüş oldu hatta btc bazında pek fazla düşmedi bile şaşırdım doğrusu.

Not: elinde kanıt olmayan totosundan sallayan arkadaşları dikkate almayın rank kasıyor belli ki "ripplecanavari" nickli newbie.

ne oldu sayın çok bilmiş ?
daha önce de söylediğim gibi bu post götüne girsin

Grin Grin güzel kapak olmuş
Pages:
Jump to: