Majör birkaç coin eklemeniz sizin için çok iyi olur. Ethereumun neo'nun ripple'ın yaptıkları ortada. Ama sepetinizi beğendim nispeten kendini kanıtlamış coinlerden oluşuyor. Zilliqa da ekleyebilirsiniz.
Evet zil de bir nebze olabilecekler arasında, eth ve neo her ay belli bir miktarda alıp kenara atma planım da var burda yazdıklarım dısında, emeklılık planı gıbı bır sey 2-3 yıla o kısım:) Ozellıkle neo'nun getırısı daha fazla olucaktır eth'a gore dıye dusunuyorum, bakalım planlarım arasında.
Bunun aynısını ben de yapmaya çalışıyorum. Tabi bu kararı almak için baya tecrübe yaşamış oldum.
Portföyünüzü mutlaka belirli oranlara ayırın. Kendi adıma %45 BTC, %25 ETH - NEO geriye kalan %30 diğer coin/tokenlar için ayırdım. Icx ve Neblio bende de var. Ekstra bir şeyler yapabilir diye düşündüğüm neo tabanlı EFX var, Pivx ve az miktarda BCPT var. Çok fazla çöp tokena yatırım yapmayan herkes ilk çıkışta büyük paralar kazanacaklar.
Almayı düşündüklerim; Nano, Hdac, BNB, VET
Konu için çok teşekkürler, takip ediyorum.
Elde btc tutmayı bir türlü beceremedim hocam ama kesinlikle sizinki gibi elde en azından %20-30 tutulmalı. Buradaki yorumları gorunce iyice bu fikir aklıma yattı, eylulden baslayarak her ay kenara eth ve neo atmaya baslıyorum baslıgı da guncelledım editleyerek. Bence 2-3 yıla bızı emeklı etcekse bu eder, dıger altlar ıner cıkar ne olacakları bılınmez ben bu ıkısıne guvenıyorum.
@ziya1453 hocam yorumlar icin eyv, ethereum bana da potansıyelı daha dusuk gelırdı ama 1500 dolardan 200 dolarlara gelınce yıne ıyı bır kazanc kapısı olacaktır ızlenımı verıyor bana, ıyı bır bogada 2-3k dolar sonrakı hedefı olur dıye dusunuyorum ozellıkle yapısında yapmak ıstedıklerı degısıklıklerle beraber. Sirin labs hdac veya aion gibi projeler de gercekten saglamlar, eldekılerı bır yandan mıktar artırırken bır yandan ufak ufak bunları da almak gerekır, tabı hepsı ıcın cok para lazım ne bounty kaldı ne bısey tek care maas ama o da bıyere kadar yeter:)
@procesdad ve digerleri emın olun kı bızler de 15 dolardan waves satmadık bu bahsettıgımız kısıler yuzunden, ınsanların aklına cok guzel gırdıler sacma sapan waves gıbı projelerle, sasha'nın yerıne at koysan daha ıyı yonetırdı bu ısı