Pages:
Author

Topic: 1-2 Yıl Vadeli Sepetim ve Kar Zarar Durumları - page 4. (Read 775 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Arkadaşlar selamlar, burada onlarca kişinin sepetlerini gördük waves gibi monetha gibi Türk local tayfasının hiçbir beklentisini karşılamayan projelerle dolulardı, herkesce malum monetha ve türevleri burada mükemmel ötesi diye herkese shilendi geçen sene ve sonuç ortada, adamlar bir uygulama yaptı sanarsın lise terk android'ci çocuğun birine yaptırmışlar. Bunları insanlara shilleyenler de üstad sayılıyor ama konumuz o değil, ether tokenlarının saçmalıkları arasında boğuldu herkes.

Milyon dolarların çöp olduğu yüzlerce proje hepsi birbirinden tırt ether tokenları, insanlara bunları "uzun vade" alın derken bile bin kere düşünür insan, ben öyleyim artık şahsen. 1-1.5 yıl tecrübeyle beraber altcoinlerde artık saçma sapan, 3-5 adamın parayı vurup sonra bir şey yapmadığı projelere yatırım yapmayı bıraktım artık, ayakları yere basan gerçekten bir iş yapıp bu ekosistemde yer edebilecek projelere girmeye çalışıyorum.

Şuan portföyü dörde bölmüş bulunmaktayım. Wan, Nano, Icx, Nebl

Para buldukça ekleme yapmayı düşündüklerim : Sirin Labs, Hdac, Aion, Vechain ve belki Qlc

Wan alış : 14900 satoshi

Nano alış : 37000 satoshi

Icx alış : 9930 satoshi

Nebl alış : 29000 satoshi

Şuan elimde olanların alış rakamlarını yazdım, ve bikaç ayda bir güncelleme yaparak kar zararlarını da belirtiyor olacağım, bir önceki başlığımda belirttiğim hareketli ortalamalar stratejisine göre çok nadir de olsa çıkış yapıp tekrar geri giriş yapacağım noktalar olucak. 1-2 yıl vadeli sepet yapmak demek 2 yıl boyunca o sepete ellememek değildir, hold diyerek size binlerce dolar kaybettirenleri dinlemeyin özellikle boğadan ayıya geçişte. Güzel bir boğa sonrası ayıya geçerken öğrendiğim stratejilerle beraber satıp geri alttan aldığım durumlar olucak, onları da zaman zaman editleyerek güncelleyeceğim. Para buldukça alım yapacağım diğer coinleri de güncellemelerle yazıyor olacağım.

Tavsiyem hepsi birbirinden saçma ether tokenlarının peşini bırakın ve insanlara tavsiye etmeyin de, hepsi yok olup gitmeye mahkum sadece yok olana kadar üç beş iniş çıkışla para babalarının ceplerini doldururlar okadar.

25 Eylül Edit : Her ay maaşla birlikte 1 Eth, 10 Neo'yu kenara atacağım, uzun vade emeklilik planım gibi bişey bu:) Fiyatlar arttığı takdirde sayıyı düşürebilirim yarıya inebilir fakat her ay başı bunu yapacağım.
Pages:
Jump to: