Bazı
salakların ve alt hesaplarının kafasının basmadığı, ya da
bilerek çarpıtma çalıştığı şeyler var.
Ether denilen altcoin'in Bitcoin'i alt edip yerine geçebilmesi için önce nakit karşısında bir pazara sahip olmalı. Yukarıda yazdım, geri zekalı olmayan herkes anlamıştır zaten. Ether bir Litecoin bile değil. Siz bakmayn şu fiyatı fırlayacak alın diyen gerzeklere.
Ortaya somut kanıt koydum, 2 link verdim yukarıda hiç tıklayıp baktınız mı? Pek sanmıyorum.
Kıçı kırık bir bitcoin klonunun bile milyon dolarlık nakit desteği var sikindirik bir borsada. Önce bunun ne demek olduğunu anlayın.
bin btc ile 50 defa ether alım satımı yaptığınızda 50 bin btc hacim oluşturursunuz, bu zor değil. Hatta elinizdeki 1 btc ile 50000 defa bu işlemi yaparsanız yine 50 bin BTC hacim yaparsınız bir borsada, bu işin basit kısmı.
Bu salakların anlamadığı ya da kendisinden daha büyük salaklara daha fazla fiyattan satmak için yazdıklarımı çarpıtmalarındaki asıl maksat şu:
Geri zekalı olmaları ve/veya gözlerini para hırsı bürümüş olması.
Bakın bu salaklardan birinin iddiası şu: iyi okuyun, ilk okul matematik bilgilerinizi hatırlayın: 70 küsür milyon ether'i hepi topu 15 milyon bitcoin'le 1'e 1 takas etmeye çalışmak. Mantığa aykırı gelen noktayı gördünüz mü?
Hatta size şunu da diyeyim; bir Dogecoin bile Ether'den kat be kat daha iyi bir bitcoin alternatifidir.
Ether ne zaman borsalarda nakit karşısında ciddi bir alım destek görür, O zaman konuşmaya başlarsınız Ether Bitcoin'den daha değerli olacak diye.
Sadece bitcoin karşısında bir değeri olan hiçbir altcoin YAŞAYAMAZ.
Yazdıklarımı önce bir okuyup anlayın, ondan sonra akıllanırsınız belki.
Tam mesajı gönderiyordum editi: Bakın bu salak hala btc-e'den daha da sikindirik bir borsa olan polo'dan LTC örneği veriyor, Oğlum bak o kadar geri zekalısın ki yazdıklarımı anlamamakta ısrar ediyorsun.
Yukarıda link verdim açıp BTC-e'yi bak,
LTC'nin nakit karşısında ne kadar alım desteği var?
Buna çinli borsaları vs de ekle. Diğer nakit/LTC borsalarını da ekle.
o ether'in polo'da yaptığı 60k$'lık sikindirik hacmin hiçbir şey olduğunu görürsün.
ek editi:
https://bitcoinwisdom.com/LTC/CNY çiftine bakın, son 24 saatte 50 milyon Yuanlık işlem hacmi var LTC'nin.
Ne kadar ediyor bu? Google'dan bakın:
https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=50+million+CNY+to+USD&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-87.65 Milyon Dolar ediyor bu da.
Ether'in Nakit para karşısında ne kadar değeri var? Ne kadar hacmi var?
Ether kripto para dünyasına ne kadar nakit para girişi sağlayabiliyor?
Ve bazı salaklar hala ether'i bitcoin'le kıyaslama cehaleti gösteriyor...