Pages:
Author

Topic: 1 Ethereum 1 Bitcoin olur m? - page 3. (Read 8144 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
March 03, 2016, 06:33:15 PM
(bkz: yav he he)

Azıcık kafanızı kullansanız?
Şu anda piyasada 77 milyondan fazla ether var, peki ne kadar bitcoin var? 15 milyondan biraz fazla.

Bakın açık ve net yazıyorum; Eğer bir ALTCOIN sadece Bitcoin karşısında bir değere sahipse o altcoin hiçbir zaman Bitcoin kadar başarılı OLAMAZ.

Sadece Bitcoin karşısında değer kazanan; Kripto para dünyasına "milyonlarca dolar nakit akışı" getirmeyen tüm altcoinler "ölmeye mahkumdur".

Hatta buraya açık açık yazayım; Ether bir Litecoin bile olamamıştır. Belki ileride olur, kestirmesi zor, Ama şu anki bu pump gazına GELMEYİN.
Bakın size iki link vereyim; Sadece BTC-E borsasında LTC'nin alış emir desteğine bakın:
https://btc-e.com/exchange/ltc_usd Litecoin'in nakit karşısında sadece btc-e'de yaklaşık 1 milyon dolar alış emri var.
Peki ya ether'in?
https://www.poloniex.com/exchange#usdt_eth Polo'da ether'in hepi topu 47 bin dolarlık bir alım desteği var.

Bitcoin karşısında günde 10 milyon hacim de oluşsa bu SÜRDÜRÜLEBİLİR DEĞİLDİR.

Son olarak; ether'den bir çok kişinin canı yanacak, Piyasayı ve dinamikleri anlamadığı için.

Adamlar geleceği tasarlıyor şuan için bir çok kişinin canı yanabilir fakat 2 3 yıl sonra gerçekci tablolar ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
Mining boyutunu bilmiyorum 400 desek 77 milyondan ortalama 30 milyar dolar yapar piyasada dolaşan doların yanında samanlıkta iğne Smiley
member
Activity: 116
Merit: 10
March 03, 2016, 06:28:46 PM
The Young Turk e katılıyorum

bende the young turk e katılıyorum ama gülmekten. bu nasıl bir referanslandırma. muhteşemsiniz.
legendary
Activity: 1184
Merit: 1017
March 03, 2016, 06:19:27 PM
The Young Turk e katılıyorum,  aynı lafların benzerleri zamanında farklı altcoinler içinde duyduk.
sonu hep hüsran oldu pumpı yaptılar millet atladı kafalarına gömüp gittiler,
belki birgün bir altcoin btc nin tahtına oturabilir ama o gün bugün değil aceleci hareket etmeyin arkadaşlar.

adam bitcoin ile bile karşılaştırmamış.

Litecoin ile karşılaştırmış.

insan azıcık utanır. ne diyorum ben der.

47,000 dolarlık alış emri varmış ta.

he canım bizim bakkalda 3 tane ekmek satılıyor o yüzden tüm dünyanın ekmek tüketimi 3 tane.

ya saf, ya da bildiğin yalancı.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
March 03, 2016, 06:16:47 PM
The Young Turk e katılıyorum,  aynı lafların benzerleri zamanında farklı altcoinler içinde duyduk.
sonu hep hüsran oldu pumpı yaptılar millet atladı kafalarına gömüp gittiler,
belki birgün bir altcoin btc nin tahtına oturabilir ama o gün bugün değil aceleci hareket etmeyin arkadaşlar.
legendary
March 03, 2016, 06:02:47 PM
>>Ether bir Litecoin bile olamamıştır.
>>sadece btc-e'de yaklaşık 1 milyon dolar alış emri var.
>>Peki ya ether'in?
>>ether'in hepi topu 47 bin dolarlık bir alım desteği var.

tabi canıııım. yüzde yüz haklısın ben şahsen tatmin oldum. zaten rakamlar da onu gösteriyor.

"türk spondolies" kadar güvenilir zaten bu bilgiler. o kadar güvenilir ki GTA bile açabilirim.

legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
March 03, 2016, 12:14:19 PM
(bkz: yav he he)

Azıcık kafanızı kullansanız?
Şu anda piyasada 77 milyondan fazla ether var, peki ne kadar bitcoin var? 15 milyondan biraz fazla.

Bakın açık ve net yazıyorum; Eğer bir ALTCOIN sadece Bitcoin karşısında bir değere sahipse o altcoin hiçbir zaman Bitcoin kadar başarılı OLAMAZ.

Sadece Bitcoin karşısında değer kazanan; Kripto para dünyasına "milyonlarca dolar nakit akışı" getirmeyen tüm altcoinler "ölmeye mahkumdur".

Hatta buraya açık açık yazayım; Ether bir Litecoin bile olamamıştır. Belki ileride olur, kestirmesi zor, Ama şu anki bu pump gazına GELMEYİN.
Bakın size iki link vereyim; Sadece BTC-E borsasında LTC'nin alış emir desteğine bakın:
https://btc-e.com/exchange/ltc_usd Litecoin'in nakit karşısında sadece btc-e'de yaklaşık 1 milyon dolar alış emri var.
Peki ya ether'in?
https://www.poloniex.com/exchange#usdt_eth Polo'da ether'in hepi topu 47 bin dolarlık bir alım desteği var.

Bitcoin karşısında günde 10 milyon hacim de oluşsa bu SÜRDÜRÜLEBİLİR DEĞİLDİR.

Son olarak; ether'den bir çok kişinin canı yanacak, Piyasayı ve dinamikleri anlamadığı için.
legendary
March 03, 2016, 10:14:27 AM
olur. ama kesin değil. fakat olursa eğer but 5 yıl sürmez. çünkü cryptocurrency borsası normal borsanın 17 kat hızında.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
March 03, 2016, 09:16:23 AM
Geliştirici ve topluluk desteği devam ederse en geç 5 sene sonra olabilir düşüncesindeyim. Ama herşey bir habere bakar. Bir geliştiricisi çıkıp bir açıklama yapar herşey değişebilir. Benim kişisel görüşüm.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
March 03, 2016, 08:49:24 AM
Eşit olmaları şart değil önemli olan global çapta yayılmaları diye düşünüyorum her ikisi de usd, euro kavramları gibi olduğu günleri görmek dileğiyle
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
March 03, 2016, 07:18:57 AM
Bence olur hatta bitcoin fiyatını geçebilir bile fakat yakın zamanda değil.
Belki 5 yıl belki 10 yıl sonra.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
March 03, 2016, 07:16:52 AM
Ethereum bu hizli yukselisine devam ederse nerede duacagi belli olmaz gibi gorunuyor.
Ne dersiniz,  1 ETH=1BTC olacagi gunler yakin mi?

Eğer olumlu haberler gelmeye devam ederse ve hizmet için bu coin kullanılması yaygınlaşırsa neden olmasın. Sonuç olarak arz talep meselesi bu. Ne kadar talep olursa o kadar değerlenir. BTC de bunu gördük. Tabi planlanan uygulanamaz bir kaç kötü haberde olursa bir bakmışsın dip yapmış. Umarım başarırlar BTC ye bir rakip olması fena olmaz bence.
full member
Activity: 182
Merit: 100
March 03, 2016, 07:10:47 AM
Ethereum bu hizli yukselisine devam ederse nerede duacagi belli olmaz gibi gorunuyor.
Ne dersiniz,  1 ETH=1BTC olacagi gunler yakin mi?
Pages:
Jump to: