Pages:
Author

Topic: 1 milyar dolarlık bitcoin nakite çevirmek? - page 2. (Read 556 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
1 milyar dolarlık bitcoin bozdurmak ne la bu nasıl bir şaka Cheesy bence adam bizimle eğleniyor 136 küsür bin bitcoini olan adam bunları zaten biliyordur gelip burada sormaz ayrıca elden değil de borsalardan bozdurmaya kalkılırsa bu kadar bitcoinle piyasanın amına koyma ihtimali çok yüksek ha parça parça ufak ufak birkaç ayda çözüşür ama orası ayrı
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
irandan para çıkaran adamı, USA öyle bir öper ki ne olacağını şaşırır.  10 türlü ambargo var, öyle o parayı bir yerden bir yere geçiremezsiniz iranda.
jr. member
Activity: 237
Merit: 3
mesaj sayısı  fazla olmadığı için özel msj atamadım,
ödemeyi nakit iran'da kabul ederseniz, tüm btcyi alacak bir bağlantı sağlayabilirim size.

iran da götü kaybetmeden dönersen tabi..
newbie
Activity: 68
Merit: 0
mesaj sayısı  fazla olmadığı için özel msj atamadım,
ödemeyi nakit iran'da kabul ederseniz, tüm btcyi alacak bir bağlantı sağlayabilirim size.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Hocam dalga geçmelik mevzu değil, ama çok saçma.  1 milyar dolarlık btc var.  niye bozuyorsun. nakit para bir yere yatırım yaparken kullanılır?

ne yapacaksın 1 milyar dolar nakit ile, 5 milyar dolarlık havalimanını fonlayıp alırsın. 8-10 tankeriyle birlikte Petrol rafinerisimi alacaksın?  Rafineri alırken ortaya çıkmayacak mı paranın kaynağı Cheesy

Ciddiye alıp şöyle cevap vereyim, 2 milyon dolarlık diyelim villa alacaksın. 2.5M lik btc bozarsın elden. alırsın. araba alacaksın. elden bozar alırsın.

1 milyar dolarlık Mal alacak adamın zaten ona göre çevresi olur. Yoksa zaten alamaz, ne petrol rafinerisi alabilir ne havalimanı alabilir, kurt gibi kaparlar adamı.  zaten o kadar çevresi olan adam nasıl bozacağını da bilir, ya da direk btc ile alır.
newbie
Activity: 164
Merit: 0
Sabreder DigiliraPay'in açılmasını bekler daha sonra e-ticaret sitelerinden altın alırdım
Bitcoin ile daire,arsa satışlarını araştırırdım
member
Activity: 183
Merit: 35
(18 Mayıs) şu an ki kura göre 136.239 BTC yapıyor Smiley borsalardaki api'ler ve exchange'ler ile çok rahat şekilde çevirilebilir. Sistematik şekilde olması gerekiyor. Borsa API'leri ile suni dalgalanma yaratılıp, dönüşümde bile kar elde edilir. Tek hesapta OFAC vb.. kuruluşların radarına takılmanız %1000 Smiley Parayı tek noktada toplamak yerine farklı emtia (altın,gümüş, paladyum, vb.), bono, elmas vs... dönüştürüp 2. - 3. kişiler üzerinden dağıtarak toplanır. Yöntem çok, paradan para kazanarak bile artış sağlanır. Onun onda biri parası olan bile nasıl çevireceğini biliyordur. Forumda sormaz, yanıtlamazda tesadüfen girer yani  Grin
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Her türlü çevrilir mesele o paranın btc nin olması.
olduktan sonra çevrilmesi kolaydır.
Türkiyeden örnek verelim hepsini kenara koy btcturk-paribu-koineks bu 3 hesap açarsın.Bırak elden satmayı buralara bozdur bankaya çek.
Devlet bir şekilde vergi isterse (zaten isteyecek o Allah' ın emri ) vergiyi verir keyfine bakarsın.... Grin
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Türkiye’de Yurt dışı varlık barışı ile çok rahat bir şekilde %2 vergisini ödeyerek paranı legalleştirebilir ya da elden bozdurup paran ile altın satın alıp Yurt içi varlık barışıyla %2 vergisini ödeyerek altınlarını legalleştirebilirsin. Türkiye şu an parası olana cennet, varsa bu işten kazancın istediğin gibi legalleştirebilirsin.

Not: Ben 1 milyon dolar diye okudum, 1 milyar dolar nasıl bir hayal
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Bir çok borsada BTC leri USDT ye çevirip nakite çevrilen borsalardan çekebilirsiniz ne kadar bölerseniz bölün miktardan dolayı toparlamakta sıkıntı çekebilirsiniz.

ABD nin tüm dünyayı ekonomik bir felakete sürükleme çabalarından dolayı bir çok ülke Iran a ambargo uyguluyor, iran dan değerli maden vb. emtia alınabilirsiniz bence.

Bu yöntem daha az dikkat çeker bence, kaldı ki bizim ülkemi de iyi durumda değil iran dan 25 bin KG altın gelse "bu ne iş demez" herhalde..
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
Arkadaşlar dalga geçmeden mantıklı birkaç çözüm, öneri sunmanızı rica ediyorum.

elinizde 1 milyar dolarlık bitcoin var. bunu ne şekilde dolara çevirip nakiti ele alabilirsiniz? hangi ülkede, hangi borsada, vergi vs devlet kontrollerine takılmadan başımız ağrımadan nasıl yapabiliriz?

bir günde hepsinin borsada nakite çevrilmesi şart değil tabi. parçalara da bölünebilir günlere de yayılabilir fiyatı düşürmemek için.

sanırım bu çapta bir coini nakite çevirmek tek bir ülke ve kaynak imkansız gibi şu ortamda değil mi?
Pages:
Jump to: