Pages:
Author

Topic: 10 Günlük Altcoin Fonu - GÜNCELLENDİ- Hedef kar: %15 - page 2. (Read 7623 times)

legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
Güncel fon büyüklüğü: 490 mBTC

şov yaptın ya tebrikler

Sağolun hocam, forexi borsayı bıraktım bu piyasada işlem yapıyorum, daha keyifli valla  Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

şov yaptın ya tebrikler
legendary
legendary
Güzel bir haberim var.
Güncel fon büyüklüğü: 435 mBTC

10 gün için bu kadar kar edebilmek gerçekten güzel bir başarı tebrik ederim Smiley

Sağolun hocam 3  günümüz daha var ama Smiley

Hey maşallah. Smiley tebrik ederim.

güncel tablo şu şekilde :
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1X4OXnRae5z1HtZfiKav9R4-_LPsTahKRb8m8LY1lSrI/edit?usp=sharing

Sağolun hocam tekrar tablo için
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Güzel bir haberim var.

10 gün için bu kadar kar edebilmek gerçekten güzel bir başarı tebrik ederim Smiley

Hey maşallah. Smiley tebrik ederim.

güncel tablo şu şekilde :
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1X4OXnRae5z1HtZfiKav9R4-_LPsTahKRb8m8LY1lSrI/edit?usp=sharing
legendary
Güzel bir haberim var.

legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Güzel bir haberim var.

legendary
Güzel bir haberim var.
legendary
https://bitcointalksearch.org/topic/1-mart-15-mart-2016-altcoin-fonu-1373907

İlk fonun sonucuna göre tekrar girip girmeyeceğinize karar verirsiniz arkadaşlar.
full member
Activity: 168
Merit: 100
benim yatırdığım zaten çok az bi miktar onu tekrar gönderme zahmetiyle uğraşmayın yeni fon açarsanız oraya aktarırsanız sevinirim Smiley
Aynı şekilde dostum.yeni fonun başlangıç zamanı eskisinin bitişinden 1 saat sonra olur. 1 saat içinde çıkmak isteyenlerin payını gönderirsiniz.Devam edeceklerinki devam eder. Yeni girişlerde başlangıç saatine kadar devam eder.
ben 26 şubatta %15 hedefine ulaşırsanız. ben üstüne 15,5 mBTC daha gönderip toplam yatırımımı 50 mBTC ye yükseltmek istiyorum. Smiley
hero member
Activity: 784
Merit: 500
benim yatırdığım zaten çok az bi miktar onu tekrar gönderme zahmetiyle uğraşmayın yeni fon açarsanız oraya aktarırsanız sevinirim Smiley
Aynı şekilde dostum.yeni fonun başlangıç zamanı eskisinin bitişinden 1 saat sonra olur. 1 saat içinde çıkmak isteyenlerin payını gönderirsiniz.Devam edeceklerinki devam eder. Yeni girişlerde başlangıç saatine kadar devam eder.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
legendary
Ben devam etmekten yanayım dostum. her ay sonu sıfırlayıp yeni kullanıcılar kabul edilebilir dilersen.Karpayı alabilirsin dostum bence.

1 Mart'ta bir tane daha açacağım

hocam, genel kar/zarar durumunu gosteren, kisi basi kim ne yatirmis ne kazanmis/kaybetmis, durumunu gosteren mini bir tablo hazirlayip sunarsan, daha sonraki yatirimlar icin daha saglikli olur kanisindayim.

takriben şöyle bir durum : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1X4OXnRae5z1HtZfiKav9R4-_LPsTahKRb8m8LY1lSrI/edit?usp=sharing

Hocam teşekkürler Cheesy
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Ben devam etmekten yanayım dostum. her ay sonu sıfırlayıp yeni kullanıcılar kabul edilebilir dilersen.Karpayı alabilirsin dostum bence.

hocam, genel kar/zarar durumunu gosteren, kisi basi kim ne yatirmis ne kazanmis/kaybetmis, durumunu gosteren mini bir tablo hazirlayip sunarsan, daha sonraki yatirimlar icin daha saglikli olur kanisindayim.

takriben şöyle bir durum : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1X4OXnRae5z1HtZfiKav9R4-_LPsTahKRb8m8LY1lSrI/edit?usp=sharing

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037

legendary

hero member
Activity: 784
Merit: 500
legendary
Tüh kaçırmışım ben de katılmak isterdim buna, şimdi göndersek geçerli oluyor mu ?

maalesef hocam

Peki benzer bir fonu tekrar oluşturacak mısın ilerleyen günlerde bari ona katılalım

26 Şubat'ta net karlar belli olmuş olacak, o zaman karar vermek daha iyi olur, bu sefer fon işletme ücreti de alabilirim veya kar ortaklığı gibi

E tabi sonuçta hayrına yapacak değilsin bir kar marjı olmalı buna herkes razı olur.

Vade konusunda kararsızım ancak
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Tüh kaçırmışım ben de katılmak isterdim buna, şimdi göndersek geçerli oluyor mu ?

maalesef hocam

Peki benzer bir fonu tekrar oluşturacak mısın ilerleyen günlerde bari ona katılalım

26 Şubat'ta net karlar belli olmuş olacak, o zaman karar vermek daha iyi olur, bu sefer fon işletme ücreti de alabilirim veya kar ortaklığı gibi

E tabi sonuçta hayrına yapacak değilsin bir kar marjı olmalı buna herkes razı olur.
legendary

maalesef hocam

Pages:
Jump to: