Pages:
Author

Topic: 10 Milyon Suriyeli de olsa alacağız. Her şeyimizi Paylaşacağız - page 3. (Read 644 times)

sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Geçen hastaneye gittim muayene olamadım keyfe kederler suriyelileri önden alıyorlar.  Parka gidiyoruz çocuklar yabani gibi bizim çocuklara saldırıyorlar yakında kendi ülkemizde mülteci olacağız.
Randevuyu 10 gun sonraya verdiler. Ulan 10 gun sonra iyileşirim zaten ne anladım o işten. Özel hastaneye gidip muayene oldum film cekildi kan tahlili verdim sonucu cıktı hepsi toplam 2 saat surdu.
jr. member
Activity: 111
Merit: 1
küfür insanın dilinin ucuna geliyor istemsizce bu nedir arkadaş herşeyimizi paylaşcaz bizden iyi imkanlara sahipler zaten paylaşmayı bırakın bir kenara bize tanınandan fazla imkana sahipler herşeyin en iyisi ücretsiz şekilde sağlanıyor onlara ben gss ödeyemezsem devlet bana bakmıyor ama onlara sağlık ücretsiz en iyi etleri alıyorlar bunun gibi biçok şey deli oluyorum böyle açıklamalara
full member
Activity: 424
Merit: 103
Bugün Ankara'da hastanedeydim.Sabah 9 da sıra aldım öğleden sonra 4 te sıra geldi.Hastanenin koridorlarında bırakın yürüyebilmek nefes almak bile imkansızdı.Her yerde arapça yazılar ve heryerde arapça konuşan insanlar.Yeminle Kendimi başka ülkede hissettim.Onların yüzünden sıra akşama kadar gelmedi.Koskoca bir gün beklemekle geçti.Ülkeyi bu duruma getirenlere ve destekleyenlere akşama kadar beddua ettim.Merak eden varsa Dışkapı yıldırım beyazıt hastanesine gidip durumu yerinde görebilirler.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
OK beybi, sen çok heveslisin, görüyorum. Sevgili iranlı tek hücreli, tüm kalbimizle destekliyoruz. Haydi bütün akşuursuzlara önder ol, ilk ol...
Git tüm suriyelilerle (beşerli gruplar halinde, anca keser seni) götünü paylaşşş.
Yürrü be reyizin gülü, kim tutar seni...Söz, vazelin benden, hem de en iyi marka (ben bilmem ama bu işleri, sen söyleyeceksin hangi markanın iyi olduğunu) !!!
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
alalim alalim daha nereye alcaklar. anadolu istanbul heryer multeci doldu.
full member
Activity: 475
Merit: 127
Geçen hastaneye gittim muayene olamadım keyfe kederler suriyelileri önden alıyorlar.  Parka gidiyoruz çocuklar yabani gibi bizim çocuklara saldırıyorlar yakında kendi ülkemizde mülteci olacağız.
jr. member
Activity: 144
Merit: 1
alalım ya tabiki bizim kapımız herkese açık ama kimsenin kapısı bize açık değil bizim imkanlarımızı bizden iyi kullansınlar biz onlar için varız zaten
member
Activity: 128
Merit: 10
Vatandaşın cebinden çıkıyor zaten 10 değil 20 milyon kişide alırlar. Onlara giren çıkan yok...
member
Activity: 177
Yeminle tam küfürlük açıklama olmuş .Bu nedir anlamıyorum ya bizi atacaklar yakında fazla geliyosunuz diye doldura doldura yabancıları ülkeye tüm imkanlar onlara sınırsız ama bize gelince yok adaletmi bu bilemedim neden topraklarını korumak için savaşmıyorlar da kaçıyorlar Huh
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Bu hükümet neden bu kadar göçmen sevdalısı anlamış değilim . Herhalde göçmenler sayesinde avrupa birliğinden ya da diğer ülkelerden aldıkları yardımlar açıklarını kapatmaya yetiyor. Kendi içinden çıktığı halkı tutmayıp da elin suriyelisini desteklemelerinin başka mantıklı açıklamasını bulamıyorum maalesef.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
bence bu tür açıklamalar yaparak milleti galeyana getirmek en kolay olanı ama gel gelelim gerçekçi olup yaşanan gelişmelere geldiğin de kimse olanların farkında değil
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Zaten en az 5 tane doğurduklarına göre 10 milyon suriyeli 10 yıl sonra 50 milyon olur harika olur Smiley
member
Activity: 308
Mümkünse sen üstlen bu görevi benim lokmam bana zor yetiyor memleketinden kaçan araplara sürekli bakacak durumum yok zaten
member
Activity: 196
Kendin kac kisiye bakiyorsun yardim ediyorsun, devlet alsin baksin diyorsunuz uzaktan
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Alalım almasına da kim bakacak bu kadar insana. Hadi bakıldı bunun Türkiye'ye olan yükü ne olacak tarih tekerrürden ibarettir.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Adam israrla bu tarz trolluk yapiyor
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Ana avrat kufredecem ama bu trole o bile fazla gelir. Git neyini paylaşıyosan paylas tutan yok. Benim vergimi ve hakkımı yedirenlere hakkımı helal etmiyorum.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Haala yorumlarinda chp falan yazmissin iktidar yazmissin, elma ile armutu birbirine karistiriyosun. Nasil bi at gozlugu varsa kafandaki algi hep ayni yere baglaniyor
member
Activity: 238
Peki bunu biz istiyor muyuz ülke bizim ülkemiz yaşayanlar biziz kafalarına göre nasıl böyle karar verebiliyorlar ? Bunun için de oylama yapsınlar o zaman.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Başa geldiler, devletin kısacası (SENİN, BENİM, ÇOCUKLARIMIZIN) malını özelleştirme dalgasına peşkeş çekip 60 milyar dolar elde edip geçici ferahlama sağladılar, göz boyamak için IMF'e olan 23 milyar dolarlık borcu ödediler, her yerde çıkıp bangır bangır bağırdılar sanki ceplerinden 1 kuruş çıktı amk.
Halk git gide yoksullaşırken kendileri ve çevreleri süper zengin oldular, bunlar da yetmezmiş gibi benim paramla kendine saray yaptı, uçak aldı, araba aldı, örtülü ödeneği kendine göre düzenleyip Cumhuriyet tarihinde gelmiş geçmiş tüm yöneticilerden 10x fazla para harcadı, devletin Sayıştay denen kurumu (artık ne skime yarıyorsa) resmen lav edildi, adalet sistemi çökertildi, kendine itaat etmeyen gazeteci, hakim, savcı, polis, asker, memurun başı kesildi. Algı operasyonları yapılması için TV'ler, gazeteler, gazeteciler, web siteleri, troller satın alındı baskı yapıldı. İşsizlik, borçlanma, suçlar arttı, eğitim kalitesi düştü. Döviz, altın, faizler aldı başını gitti, ekonomi dibe vurdu. Asyadan Amerikaya bir tane dost ülke kalmadı kendi halkının %50'si, dünyanın tamamı RTE'ye ayar oldu. (Çekemediğinden değil elbette) Suriyeli pislikleri ülkeye doldurup, karşılığında AB'den bir bok alamadı, tüm masrafları götümüze girdi, FETO FETO dedi, bu ülkenin başına çorabı kendi destekleriyle giydirdi ama ne hikmetse bir tane o kadar FETO götü yalayan AKP'li FETO'dan yargılanmadı. Kısacası bu ülkenin harbi belini büktü, yaptığı şeyleri söylemeye gerek yok, yol, hastane bunlar görünüyor ama o yolu kullanacak güçte vatandaş mı kaldı? (Benzin fiyatı vergiler vs)
Şimdi açıkladığı emekliye ikramiye olayı için buraya yazıyorum, bizim halk aptaldır, bu adamı yine başa getirir, o parayı çıkarmak için bize yeni neler girecek merakla bekliyorum ve bu yazının altına yaşarsam EDIT yapacağım.
Unuttuğum veya yazmadığım çooook şey var, tek dileğim ölmeden çalıp çırpanların tüm foyalarının ortaya çıkması ve yaşarken bunun hesabını dünyanın gözü önünde halka vermesidir, böyle taşşaklı bir adam var mı? Sorun da orada belki var ama bu halk aptal oldukça böyle bir yönetici göremeyiz.
Pages:
Jump to: