Yassıada kafasını yaşayıp sonra İmralı da urganın ucunda çırpına çırpına netice bulduklarını görmeyi çok isterdim.
Heh işte itiraf edin.
hiç öyle burada modern ayak yapmayla olmuyor beyefendi. sizin işte zihniyetiniz bu. darbeci eski türkiye sizniyeti. zihniniz bu hale gelmiş, geceleri düşlerinizde o laik düzenin darbeci düzenin askerleri gelsin de, milli iradenin tecellisi, gazi başkomutanı şehit etsin diye düşler kuruyorsunuz.
yarın sabah CHP başa gelse bunları yapacaksınız. o yüzden bu millet size oy vermiyor. Bu millet sizin kirli darbeci laik düzeninizi çok iyi biliyor.
iftira atmanıza gerek yok, fotoğraf yukarıda,
Bakın orada savaş görün, suriyeli kardeşlerimiz sivil iradeye demokrasiye sahip çıktı orada. vatanı kurtarmamıza yardım ettiler.
ne desem boş;
meydanlara vatan kurtarmaya, tankları durdurmaya koşan yiğitleri, atm lere koşanlara anlatamayız.
Evet, ne desen boş çünkü boş konuşuyorsun.
15 Temmuz'da Tankları durdurmaya koşan yiğitler ülkelerini savunmak için koştular. Sayın Erdoğanı veya onun hükümetini değil. Ülke savunmanın AKP'si CHP'si olmaz. Savaştanda kaçılmaz. Konunun başından beridir zaten bunu söylüyorum ama senin kafan basmıyor. Savaştan kaçılmaz diyorum, sen tutmuşsun Suriyeli kardeşlerimiz diye bir türkü.
Suriyeli benim nereden kardeşim oluyor? Neden besleyeyim ben suriyeliyi? Erkekleri savaştan kaçan bir ülkenin halkından bize ne fayda dokunur?
Yarın Türkiye'de bir savaş çıksa, Suriye yada Suriyeliler mi destek olacak bize ? Yine kaçacaklar. Benim bir sürü yoksul halkım var iken neden Suriyeliyi doyurayım, iş vereyim?
Hadi anladık yardım olsun diye kabul ettin suriyelileri, peki vatandaşlık verme derdi niye ? Bu kadar mı kolay olmalı TC vatandaşı olmak.
Tabi, Hükümetin derdi bu suriyelileride vatandaş yapıp onlardan da oy toplamak. Koltuk sevdaları bitmedi bir türlü.
Gaziymiş Sen ne Gazisinden bahsediyorsun. Utanmasalar birde Gazi maaşı bağlasınlar. Gazi komutan reis Erdoğan Yalakalıktan ağzınız köpürdü artık, salyalarınız akıyor. Daha ne yakıştırma yapsakta daha fazla yaransak.... Peygamber diyin? Hz.Erdoğan diyin, Allah diyin sonra da. Evrenin komutanı, evrenin yaratıcısı diyin. Sizden beklenir, şaşırmam yani. Çünkü sizin gibi omurgasız yumuşakçalar her şekle girer.
74 te kıbrıs barış harekatında Ecevit e gazi ünvanı verildi mi ? ona da verilsin o zaman. Erdoğan nerden Gazi oluyor anlamadım. Anlıyorum aslında, onun şuanda ki mertebesi bile yetmiyor size. Daha da yükseltmek istiyorsunuz. Bir Atatürk gibi olmasını istiyorsunuz. Ama olamayacak malesef.
Bilâl neden askere gitmedi? Hayalarından rahatsızmış. Hah, askere gidip düşman ile sevişecek sanki.