Pages:
Author

Topic: 1000 TL İle Altcoin Borsasına Giriyoruz! [Video] - page 2. (Read 3757 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Silinen coinler olmadığı sürece eldeki paranın artacağını düşünüyorum. Güzel bir video olmuş, takipteyim
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
Başlangıç : 286$
Güncel : 300$

newbie
Activity: 6
Merit: 0
hemen hemen her gun bir guncelleme bekliyoruz, fikir vermesi acisindan
newbie
Activity: 2
Hangi siteden 1000 TL ile bitecoin aldiniz.

https://i.imgur.com/QdOmqhr.png

gönderici bitcoin adresi hakkında biraz araştırma yaparsan hangi borsadan aldığını rahatlıkla bulabilirsin. (ki kendisi de türkiye deki borsalardan birinden aldığını söylüyor video da)

Tabiki. araştırma yapacağım teşekkür ederim .

....
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077

gönderici bitcoin adresi hakkında biraz araştırma yaparsan hangi borsadan aldığını rahatlıkla bulabilirsin. (ki kendisi de türkiye deki borsalardan birinden aldığını söylüyor video da)
newbie
https://www.youtube.com/watch?v=W1A695Aah2g

Bu videonun amacı hiç Bitcoin ve Altcoin borsalarında deneyimi olmayan birini temsil edebilmek. Poloniex üzerinden özellikle bazı coinleri alıp göstermek istemedim, işlem gören coinlerin tamamından eşit şekilde aldım.

Bu deneyin amacı hiç deneyimi olmayan kişilere fikir vermek olduğu için sadece 1000 TL yatırım yaptım. Poloniex'de bulunan tüm altcoinlere 15 TL değerinde alım yaptım.

Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir!

hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
1000TL ile tum coinlere 15'er lira yatirmak para kazanma amacli degil anca deneme amacli olur. Bu isten beklentiniz olsun istiyorsaniz elinizdeki parayi 10'a bolup fiyati dusuk ama islem hacmi olan 10 altcoin'e yatirmayi deneyin.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
alıp unutacaksanız ileride paranız büyüyecektir. şöyle 2 yıl beklemelisiniz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Yeni başlayanlar için en Mantıklı şey bu galiba.
Tek sıkıntı arkadaşında dediği gibi çöp olan coinlerin borsadan silinmesi.
newbie
Gayet iyi bir taktik uzun vadeli beklenecekse böyle de beklenebilir. Bir hack durumu olmadığı sürece Bitcoin piyasasının düşme ihtimalini öngöremiyorum.

Katılıyorum ilk girerken bende böyle yaymıştım Bulk dönemine denk geldiği için iyi getirisi oldu.
newbie
Activity: 32
Gayet iyi bir taktik uzun vadeli beklenecekse böyle de beklenebilir. Bir hack durumu olmadığı sürece Bitcoin piyasasının düşme ihtimalini öngöremiyorum.
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
https://www.youtube.com/watch?v=W1A695Aah2g

Bu videonun amacı hiç Bitcoin ve Altcoin borsalarında deneyimi olmayan birini temsil edebilmek. Poloniex üzerinden özellikle bazı coinleri alıp göstermek istemedim, işlem gören coinlerin tamamından eşit şekilde aldım.

Bu deneyin amacı hiç deneyimi olmayan kişilere fikir vermek olduğu için sadece 1000 TL yatırım yaptım. Poloniex'de bulunan tüm altcoinlere 15 TL değerinde alım yaptım.

Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir!
Pages:
Jump to: