bak ne ismimi sakladım ne birşeyimi. al oku emaili. spondoolies firmasının kendisi diyor scam diye.
ya şimdi özür dileyeceksin paşa paşa. ya da kabul edeceksin bu dolandırıcılığın bir parçası olduğunu. seçim senin.
Gerizekalılığa devam ediyorum diyorsun yani
Mail'de yazılanları okudun mu? Okuyup anladın mı?
Şu konuyu açıp baştan sona tekrar oku. "Hiç kimse" bu turkey.com geçen domainin resmi site olduğunu söylemedi aksine aracı olduğunu söyledik , bu kişilerin bu forumda ve Türkiye genelinde daha önce satış yaptığını da söyledim "aracı" olarak.
https://bitcointalksearch.org/topic/satlk-bitcoin-miner-cihazlar-949332Hala anlamakta kıtlık çekiyorsan o senin geri zekalılığın.
Şimdi gelelim mail'e.
Sevgili alipura,
Evet piyasada dolandırıcı siteler var, sen yukarıda tek o falan filan diye zırvaladın göt oldun ama hiç kimse sana bu resmi sitedir demedi. Sen kendi mallığınla kalmış oldun.
Bu sitelerin bazıları SP40 sattığını iddia ediyor ve bu siteler dolandırıcıdır çünkü böyle bir cihazımız yok.
Bu cümleyi anladın mı? Sp40 diye satılmaya çalışılan cihaz scamdır diyor, böyle bir cihazları yok.
Bazıları da sp50 sattığını (bak bu cümleye dikkat et) iddia ediyor, "biz henüz bu cihazı erişilir yapmadık ve kimseye satması için izin vermedik".
Bak şimdi cahil ve geri zekalı ali bey, ilgili site sp50 sattığını iddia etmiyor mallık etme. "ön talep" topluyor. Parayı da cihaz tesliminde ödersiniz diyor. Bu sitede yapılan bir "grup satın alma" işidir, bunun sebebi ise bu cihazların spondoolies tarafından toplu (bulk) olarak satılmasıdır.
Kimseyi yetkilendirmedik diyor ya hani, Türkiye'de Bitmain'in resmi bir distribütörü var mı? Yok ama ne oluyor? biresel/toplu getiren kişiler satışını yapıyor. Bu da onun gibi bir şey. Yani orada yetkilendirmedik cümlesi gayet normal bir cümle.
mailin geri kalanı para yollamayın falan filan.
Hani bir yerde yazmışsın ya ana dilim ingilizce diye, sen bırak ingilizceyi (gelen maili okuyup anlamamışsın) Türkçeyi bile anlamıyorsun.
Yukarıda link verdin ya böyle bir ürün yok sitede diyerek hani şu link:
http://www.spondoolies-tech.com/collections/productsazıcık sayfayı aşağı kaydır ve Sp31'in altında Sp35'in solunda duran cihaz var ya o cihaz, hah işte sen onu anladın (:
Son olarak dolandırıcı sensin, spondoolies-tech'in ürettiği/üreteceği asic'ler sana girsin.