Pages:
Author

Topic: 110 th/s miner ?? Gerçekmi değilmi ? - page 3. (Read 6365 times)

legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
December 29, 2015, 04:45:20 PM
Okuyuculara yönelik uyarı: Birazdan okuyacaklarınız içerisinde küfür ve hakaret barındırıyor olabilir. Yaş sınırı: +18'dir.

Öncelikle bu forum geri zekalılarla ve cahillerle dolu. Cahiller; okumayanlar, araştırmayanlar ve geri zekalılar da okuduğunu anlamayanlardır.
Azıcık kafanızı boşaltın ve bu yazacaklarımı yavaş yavaş ve sindire sindire okuyun.

İlk mesajda verilmiş olan "spondooliestech-turkey.com" sitesi daha önce bu forumda madenci cihazı satmış bir aracıdır.

SP50 cihazı gerçektir. Resmi sitesinden bakabilirsiniz: http://www.spondoolies-tech.com/products/sp50

Spondoolies Tech firmasının cihazları ev kullanımı için uygundur ve daha önceden Türkiye'de bu cihazları alan kullanan ve satan kişiler olmuştur: https://bitcointalksearch.org/topic/satilik-2-adet-bitcoin-miner-spondoolies-sp31-yukon-98th-9800gh-1019807

Bu şirketin sahipleri İsraillidir, tıpkı o senin sofrana gelen mısırın, buğdayın ve bir çok tarım ürünün gibi. Resmi sitenin altına inerseniz orada açık ve seçik bir biçimde bu zaten yazmaktadır: "Copyright © 2015 Spondoolies-Tech LTD. Kiryat Gat, Israel. All Rights Reserved."
Ara not: Evet senin sofrana gelen tarım ürünlerinin bir çoğu israil ürünüdür, Türkiye'de yetiştirilmesine rağmen, çünkü bu ürünlerin tohumunu israilden alıyorsun. Aynı şekilde bindiğin araba Türkiye'de üretilmesine/montajlanmasına rağmen Fransız, Alman, Amerikan kökenli olması gibi.

İsrail düşmanlığınız ise apayrı bir cehalet konusu, sosyologlar bu konuyu ele alsa yüksek lisanstan profluğa kadar onlarca makale ve kitap yazabilirler.
Koka kola döküp israili ekonomik yönden zayıflatmaya devam edebilirsiniz. (E kafanız ancak bu kadar basıyor ne de olsa).

Münferit olarak cevaplara gelelim;
http://www.spondooliestech-turkey.com/ ürün burada bilir kişi incelesin bi bakalım. Ben şahsen hiç itimat etmedim.
Yukarıda yazdığım gibi bu sitenin sahipleri daha önce bu forumda/Türkiye'de bu cihazlardan satış yaptılar. Güvenip gvenmemek size kalmış. Ön siparişte olan bir ürün bu Eğer tek cihaz için 200.000 TL* ödeyebilirim diyorsanız ön siparişe katılabilirsiniz. (Muhtemelen ücretli değildir, belki kapora istiyorlardır onu arayıp sormanız lazım.)
200.000 TL tahmini fiyattır bu fiyatın altında olacağını düşünmüyorum.

Forumun yabancı  bölümünde scam olarak söylendi ama gerçek olsa ortalığı karıstırcak bi cihaz...
O kadar takip ederim bir kez bile bu cihazın scam olduğunu söyleyeni görmedim. Bir "kaynak" göstersen iyiydi. Öyle bir tarafından sallamakla olmuyor bu işler.

Hocam bu cihaz gerçek olamaz. Eğer bu cihaz gerçekse eğer adam alır 100 tane ortalık yanar. Hatta böyle cihaz yapsa neden satsın kendisi çalıştırsa daha karlı. Hem bu cihazlar aktif çalışırsa eğer zorluk başını alıp gider. S5 S7 susar. Olmaz.
Neden gerçek olmasın? Çinlilerin 0.25j/ghs çalışan cihazlarının bir üst modeli işte. Transistör teknolojisi değişmediği halde S5'ten S7'ye geçişteki verimliliğe bakın bu cihazın gerçek olabileceğini görürsünüz. Ayrıca 100 tane alması neyi değiştirecek? 11 Phs güç şu anki ağın %1.4'üne denk geliyor, bu cihazlar alacak olanlara dağıtılana kadar network çoktan 1 Exahash'i geçmiş olur.
S5 ve S7 cihazları bu firmanın "rakibi" olan firmanın ürünleri, elbette rakibe karşı tavır alacaklardır.

o kadar belli ki dolandırıcı oldukları. spondoolies i TEK "o" ile yazmışlar Smiley
Üstün zeka belirtisine bir örnek var karşımızda.
spondoolies-tech.com  bu resmi sitenin adresi
spondooliestech-turkey.com bu da aracılık edenlerin adresi. Üstün zekalı arkadaşa bir alkış.

ya saçmasapan konuşmayın. yok böyle bir cihaz. dolandırıcılar bunlar. yok forumlara göre gerçek gözüküyormuşta. 4 tane postu var hepsinde aynı zevzeklik. biri şu adamı banlasa ya.
Üstün zekalı arkadaştan efsane bir yorum daha. Sen kimsin insanların düşünce ve ifade özgürlüğüne karışıyorsun?

>>bahsi olan firma israil firması

hadi ya? israil firması mı? o zaman spondoolies olan marka adını mı yanlış yazmış firma. kendi adını yanlış yazmış diyorsun. fikrin bu yani.

http://www.spondoolies-tech.com/

ÇİFT O İLE.

bu arada milleti dolandıracaksan bari yazı yazmayı öğren.

ayrıca GTA açmak ne allahın davarı. GET açmak olacak.

Bugün bir Jet Fadıllar kolay yetişmiyor. gir yanına adamın ders al, burada çoğu insan averajın üzerinde IQ ya sahip. buradan sana ekmek çıkmaz.

ayrıca benim nickim perteycamey de değil. onu bile yanlış yazmışsın. sende bu imla hataları oldukça kimseyi dolandıramazsın.

Üstün zeka hala iş başında Smiley
Belli ki Jet Fadıl'a çok para kaptırmış kuyruk acısı var Smiley

web sitesine baktım şu bilgiler var.

inanılmaz imla ve yazım hataları.

web sitesinde en tepede "My Blog" yazıyor. 110th lik ürün dizayn et ama web siten ilkokul seviyesinde olsun, trajikomik.

whois bilgilerine göre 06.02.2015 da oluşturulmuş.

Bulgurlu Üskürda da bir ev. telefonu da 216-329-9393

resmi sitesinde böyle bir ürün zaten yok. israildeki şirkete email attım gelen cevabın ekran görüntüsünü burda paylaşacağım.

buyrun bu da resmi sitesi:

http://www.spondoolies-tech.com/collections/products

Not: The Young Turk ve Rikudou adlı üyeler de bu dolandırıcılığın içinde olabilirler. bu kadar bariz bir dolandırıcılığı savunma sebebi olamaz.

Resmi sitede böyle ürün yok demiş, yukarıda linkini verdim.
Şirketin israilli olduğuna inanmamış halbuki sitenin en altında gayet açık ve net yazıyor.
Böyle üstün zekalı insanlara harbi harbi hayranım, ciddi anlamda eğlendiriyorlar beni Grin

Son olarak dolandırıcı sensin bütün üretilen/üretilecek olan SP50'ler de sana girsin.

Dip not: İlgili şirketle, aracı siteyle vs bir bağım bulunmamaktadır. Bu okuduklarınız (e tabi karşı tarafın aptallıklarına dayanıp sonuna kadar okuyabildiyseniz) sizlere 0-6 yaş okul öncesi eğitimin ne kadar gerekli olduğunu ispatlar niteliktedir. Sevgilerle :*
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Alenktrik Teknikeri
December 29, 2015, 03:59:19 PM

web sitesinde en tepede "My Blog" yazıyor. 110th lik ürün dizayn et ama web siten ilkokul seviyesinde olsun, trajikomik.

resmi sitesinde böyle bir ürün zaten yok. israildeki şirkete email attım gelen cevabın ekran görüntüsünü burda paylaşacağım.

Not: The Young Turk ve Rikudou adlı üyeler de bu dolandırıcılığın içinde olabilirler. bu kadar bariz bir dolandırıcılığı savunma sebebi olamaz.

Böyle Aksiyonlara Gerek Yok Derken, Kendi Resmi Sitesinden Bilgi Alın'dı Demek İstediğim.
Dolandırıcılığı Savunma Gibi Bir Sebebim Yok.
Sadece Bu Sitenin Bir Gümrük Komisyoncusu Olabileceğini Söyledim.
Kimi Savunmuşum, Kime Bu Siteden Alın Demişim, Bu Siteye Güvenin Demişim.
Elinizde Hiçbir Kanıt Yokken Direkt Olarak Kimseyi Suçlayamazsınız.
Ben Hayatımda Reel Olarak Çıplak Gözle Bir Miner Görmedim.
(Websitelerdeki Resimler ve Youtube'da S5-S7 ve Spondoolies Cihazlarının Çalışma Sistemleri Hakkında Bilgi Almak İçin Baktığım Videolarda Gördüğüm Miner'lar Hariç)
legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
December 29, 2015, 03:31:57 PM

hero member
Activity: 714
Merit: 500
Alenktrik Teknikeri
December 29, 2015, 03:30:50 PM
Bence Böyle Aksiyonlara Girmeye Gerek Yok, Resmi Sitesinden Bakarsınız.
Bana Kalırsa Bu Kişiler Gümrük Komisyonculuğu Yapıyor Olabilirler.
legendary
December 29, 2015, 03:23:14 PM
>>bahsi olan firma israil firması

hadi ya? israil firması mı? o zaman spondoolies olan marka adını mı yanlış yazmış firma. kendi adını yanlış yazmış diyorsun. fikrin bu yani.

http://www.spondoolies-tech.com/

ÇİFT O İLE.

bu arada milleti dolandıracaksan bari yazı yazmayı öğren.

ayrıca GTA açmak ne allahın davarı. GET açmak olacak.

Bugün bir Jet Fadıllar kolay yetişmiyor. gir yanına adamın ders al, burada çoğu insan averajın üzerinde IQ ya sahip. buradan sana ekmek çıkmaz.

ayrıca benim nickim perteycamey de değil. onu bile yanlış yazmışsın. sende bu imla hataları oldukça kimseyi dolandıramazsın.

member
Activity: 112
Merit: 10
December 29, 2015, 02:39:40 PM
perteycamey bilmeden konusma . herkes kendi gorusunu fikrini soylemekte serbest sanırım burası forum .

herkes kendinden sorumludur . bahsi olan firma israil firması . cin bir teknoloji uretiyosa o teknoloji muhakkak israilde vardır . dunyanın en gelismis teknolojileri hangi ulkede var ? ozellikle silah teknolojileri . israilde . dunya ekonomisine kim yon veriyor israil . dolayısıyla boyle bir firma olabilir . urun de gercektir benim gorusume gore .

sonucta goruldugu kadar bu firma son kullanıcıya yonelik urun uretmiyor . yani ev kullanıcıları icin degil .

anladın mı perteycamey ? bilmeden de kimseye saldırıp negatif yorum yapma .
full member
Activity: 154
Merit: 100
December 29, 2015, 04:59:48 AM
scam gbi duruyor bu şu çinli hddlere benzeyecek gibi onlarda 1 tb yazıp 1 gb olduğunda doluyordu buda 110 th olarak gözüküp 1 th görürse şaşırmam Cheesy
legendary
December 28, 2015, 04:46:01 PM
ya saçmasapan konuşmayın. yok böyle bir cihaz. dolandırıcılar bunlar. yok forumlara göre gerçek gözüküyormuşta. 4 tane postu var hepsinde aynı zevzeklik. biri şu adamı banlasa ya.
member
Activity: 112
December 28, 2015, 02:13:21 PM
diger yabancı forumlara ve google aramasına gore gercek gorunuyor cihaz . ancak yine de dikkatli olmakta fayda var .
member
Activity: 79
December 24, 2015, 05:46:59 PM
Arkadaşlar bu sp50 nin fiyat araştırmasını yaptım en az 130bin tl gibi bir fiyat söz konusu.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
December 24, 2015, 05:12:58 PM
Cihaz gerçek, şu anda sadece "bulk" olarak satışı yapılıyor yani tek tek cihazı alamazsınız.
Bu site (spondoolies-turkiye) daha önce sp cihazları getirtip Türkiye'de satışa sundu.

SP50'ler "epey" maliyetli olacaktır. Küçük yatırımcılar S5,S7'lere yönelebilirler.

Tavsiyem: "eğer bir konteyner" dolduracak kadar sipariş alamazlarsa bu işi yapmasınlar. (Zaten site şu anda ön kayıt topluyor, piyasa araştırması yapıyor, cihazları getirtmek için).

Milyon dolarlık bir yatırım söz konusu ortada, (bulk satış için). Bu  cihazlar bu site sahiplerinin elinde kalırsa sağlam patlarlar.
legendary
December 23, 2015, 05:36:17 PM
o kadar belli ki dolandırıcı oldukları. spondoolies i TEK "o" ile yazmışlar Smiley
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
December 23, 2015, 04:02:37 PM
iyi bunlar farklı nm teknolojide o kadar pahalı olmaz

İşin özü bu dolandırıcılığa düşmek için embesil olmak lazım.
yav adamlar fiyat bile yazmamış daha Cheesy
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
December 23, 2015, 03:56:06 PM

İşin özü bu dolandırıcılığa düşmek için embesil olmak lazım.
legendary
December 23, 2015, 03:48:41 PM
sr. member
Activity: 448
December 23, 2015, 03:44:20 PM
http://www.spondooliestech-turkey.com/ ürün burada bilir kişi incelesin bi bakalım. Ben şahsen hiç itimat etmedim.

5.5 Th/s'lik cihazları 9500 TL'den sattıklarına göre bu yeni çıkan 110 Th/s cihazın 170-190 bin TL arasında olacağını bekleyebiliriz. Meşru görünüyor.
Infodan dikkat çeken bölümler:
*Cihaz Siparişlerinizi  Önkayıt Sistemine Göre Yapılmaktayız
Such Turkish, much wow.

*Ödemesi Cihaz Teslimindedir
Aleti görmeden ödeme yapmıyorsunuz, artı puan.

*Cihazlarımız Sıfır ve Kutusundadır
Daha önceden çalıştırıp "denememişler", sıfır ve kutusunda alıyorsunuz.
legendary
December 23, 2015, 03:24:35 PM
adamlar zaten sipariş alınmaktadır demiş eğer 0,15j/gh tüketime indiyseler bi sorun yok olabilir.
alet baya büyük, fiyatta yazmıo reddedilcek bişi yok şuanlık
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
December 23, 2015, 01:36:32 PM
Hayaldi gerçek oldu  Grin Grin slogan bu olsa tam yakışırdı aslında. Bir anda 5.5 th/s lardan 110 th/s lık bir cihaz iddası. Zaman gösterecek artık tabi bide fiyat kim bilir ne olur eğer üretilirse.
sr. member
Activity: 308
December 23, 2015, 01:21:13 PM
Numara da koymuş adamlar gerçek bence Grin
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
December 23, 2015, 01:21:02 PM
Hocam bu cihaz gerçek olamaz. Eğer bu cihaz gerçekse eğer adam alır 100 tane ortalık yanar. Hatta böyle cihaz yapsa neden satsın kendisi çalıştırsa daha karlı. Hem bu cihazlar aktif çalışırsa eğer zorluk başını alıp gider. S5 S7 susar. Olmaz.
Pages:
Jump to: