Pages:
Author

Topic: 15 ülke araştırıldı: Bitcoin’e en çok güvenenler Türkler (Read 444 times)

member
Activity: 672
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
Biz bitcoine güvenmiyoruz aslında biz kulaktan dolmalara güveniyoruz nasılmı bir arkadaşın geliyor ya bitcoin tam yatırım yapılacak iş diyor nasıl diyorsun işte benim kayınço yatırdı parasını mercedese biniyor evinide aldı hemen oo iyimiş bi yatıralım bakalım parayı Cheesy
member
Activity: 252
Merit: 10
teknolojiden en iyi anlayan ülke biziz de onun için Smiley yada kolay parayı seven iyi ülkeyiz varın gidin sebebini siz düşünün Smiley
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Ekonomik kaygının üst düzey olduğu ülkelerde bitcoine güven daha çok oluyor.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
en çok silkelenen, silkilende Türkler, demek istemiş kısaca.
newbie
Activity: 224
çünkü yattığı yerden para kazanmayı o kadar çok seviyoruz ki böyle fırsatlara havada atlıyoruz.tembelliğin sonuçları..
member
Yapacak birsey yok ekonomi ortada hergun gelen zamlar ortada maaslar ortada guvenecek baska neyimiz kaldi ki. Tek umut bitcoinden köşe olmak.
member
Activity: 308
Bu haberin doğruluğunu test eden arkadaş var mı? bana çok inandırıcı gelmedi de. Neden bitcoine en çok türk milleti güvensin. Pazarda ki payımız ne kadar ki? günlük alım satım da en çok bizim millet mi işlem yapıyormuş Huh
newbie
Activity: 140
Genelde parası enflasyon karşısında değer kaybeden ülkeler için bitcoin bir umut ve değer koruma aracı.
member
Activity: 448
Kripto paralara en çok ilgi gösteren ülkelerden biri olduğumuzda sanırım böylelikle bir şekilde doğrulanmış oluyor ,bizim bu hallerimiz Ah şu çılgın Türkler cümlesini akla getiriyor ,bence son 3-4 aydır bezlerinde bitcoine olan güveninde büyük bir azalma söz konusu.
newbie
Activity: 77
Çünkü bizler kolay inanır az okuruz ve bir an önce şu ülkenin ekonomik durumundan da kendimizi kurtarmaya çalışıyoruz buda bizlere bir umut vadediyor nedeni de şu geçmişten gelen bir paranız yoksa sıfırdan yükselme şansı veriyor sana bu piyasa çünkü çok hareketli.
member
Activity: 350
bence bizim ülkede duyulmasının sebebi insanların ek gelir getirme yolu olarak görmeleri, araştırmaları ve bir ümit demeleri. birde yatırım olarak karşılığının olması dolar euro yerine bitcoine itiyor insanları..
jr. member
Activity: 59
ülkemizde ciddi miktarda kripto para yatırımcısı var araştırma sonucu doğrudur
member
Activity: 283
sen bizim halkımıza kolay yoldan para kazanma fırsatı deyin. elinde avucunda ne varsa yatırır. ayrıca biz saadet zincirleri ve ponzi konusundada çok iyiyiz. kripto paralarda da çok fazla ponzi olduğu için bu fırsatı kaçırmamışız gibi duruyor.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Abi çok komiksiniz ya, Türkiye'yi ben hiç bir araştırma konusunda araştırılan bir ülke olarak görmiyorum, nerde problemli alanlar var oralarda Turkiye araştırılıyor, düşünün ki 15 ğlke araştırılıyor biri Turkiye. Gerçi yalan haberler de okadar çok ki, hiçbir kaynak sorgulaması yapmadan bizler de kabul ediyoruz, haberin altında orasında burasında herhangi bir kaynak, link vs bulunmuyor. Normalde kaynak gösterip, istatistiksel de detay verilmesi gerekiyor.
member
Activity: 252
nasıl bir araştırma yapmışlarda türkleri bulmuşlar  merak konusu daha bitcoin ne olduğunu bilmeyen birçok insan var . ama türklerin yapılarında kısa yoldan para kazanmak olduğundan doğruda olabilir.
member
Activity: 126
Turkiye’deki verileri cok gercekci bulmadim. Kripto parasi olan tanidigim o kadar az insan var ki, birak kripto parasi olmasini o kadar da cok duymayan bilmeyen var. Bu arastirma hangi bolgede, hangi ilde yapilmis, kac kisiye sorulmus, istatistiksel olarak orneklem buyuklugu gercegi yansitiyormu gormek lazim.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Biz genelde kimseye kolay kolay güvenmeyiz ama nasıl olduysa bitcoine güvenmişiz acaba kolay kazanç elde ediyoruz diyem oldu bu iş. teknolojik gelişmeleri çok seviyoruz ondan olabilir Smiley
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bitcoinin tarihi çıkışını yapmasıyla ekonomi kanallarının bir anda çok fazla haber yapmasıyla Bitcoin ülkemizde popüler oldu ve insanlar bir anda kripto paralara yatırım yaptı burda medya büyük faktör ve bu araştırmada oranın ülkemizde yüksek olmasının nedenide  medya olmuştur.
jr. member
Activity: 156
Merit: 1
gözü kara millet Türkler diye boşuna dememişler heyecan bizim ruhumuzda var böyle olaylar bizi çekiyor
jr. member
Merit: 4
ING bank ve kripto para araştırması. son zamanlarda sayısı az da olsa bankalardan böyle ataklar görmeye başladım. Arjantindeki bankanın bitcoin transferini kabul etmesi gibi. Türkler en çok yatırım yapanlar arasındaysa eğer net yazıyorum çok zarar eden vardır.
Pages:
Jump to: