Pages:
Author

Topic: 15 ülke araştırıldı: Bitcoin’e en çok güvenenler Türkler - page 2. (Read 444 times)

member
Activity: 234
Merit: 10
vallahi ne mutlu bize bu haber beni çok mutlu etti cesaretli milletiz biz risk almayı severiz
member
Activity: 448
Türkler varlığını kripto piyasalarda tekrar en iyisi olduğunu kanıtladı ,80 milyonluk nüfüsa sahip olan ülkemiz kısa zamanda bu piyasada bir çok ülkenin örnek alacağı bir ülke konumuna mutlaka gelecektir.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
emin olun bitcoine ponzi diyen grup bu laflarını yalayacaklar. ponzi ile alakası yok. yatırım aracı olarak göz dolduruyor ve zenginliğini katlamak isteyen bir takım balinalar var. gözü aç, baya hırslı. çok sabırlı.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Bence o güvenin altında çok başka faktörler vardır Smiley En başta tabiki beklentiler gelir. Çoğumuz bir an önce köşeyi dönme umuduyla güveniyoruz Bitcoin'e.
newbie
Activity: 70
Kolay para kazanma milletimiz için en büyük umut kaynağı. 19000 usd civarında girenler bile 1 milyon usd olacak da zengin olacağım hayali içinde Smiley
jr. member
Activity: 126
Parası hızla değer kaybeden ülkelerde bitcoine çok güveniliyor. Daha önce benzer birşey Venezuela içinde konuşuldu sanki.
member
Activity: 266
Millet olarak risk almayı seven bir millet olduğumuz için listede ilk sıralarda çıkmışız Smiley ayrıca kolay para kazanmanın da büyük etkisi var tabi ki. Bitcoinde beklene yükselişini yapsa da oturduğumuz yerden para kazansak artık. Grin
jr. member
Activity: 266
alınmayın ama kolay para denilince ilk 10'u zorlayan ülkeyiz. kolay para işin içine girdiğinden riski de fazla oluyor. Çiftlibank, Turcoin ortada. paralar yurtdışında. olan yatırımcıya oldu. bitcoini alıp parası pul olanda var.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Severiz bu tür şeyleri tabi ki. Beni şaşırtan oranın daha yüksek çıkmaması oldu. Sorun güvenimizde değil. Güveniyoruz elbette de, keşke birinden duyduğumuz için falan değil araştırıp görerek bilerek güvensek. Kulaktan duyma sevdiğimiz için bir sorun olduğunda komple zarar ediyoruz.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Kolay para diye baıılıyor galiba yani ben dahil öyle bakıyor olabiliriz evet kolay para ancak kolay zarar da yazabilir. Ülkemiz insanı için okunarak yatırım yapılması gereken ciddi bir mesele biz zengin bir millet değiliz.
newbie
Activity: 77
Bize o kadar uygun ki hem riski çok seviyoruz hem kolay yoldan para kazanma hayali neredeyse hepimizde var. Haliyle duyan geliyor bazıları kalıyor bazıları zarar edip çıkıveriyor
jr. member
Activity: 434
Bizlerin hayatı hep risklerle dolu olduğu için bitcoin de bunun için güveniyoruz.  Artık artış zamanı geliyor.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
valla işte millet paraları bağladı bekliyor.
newbie
Activity: 45
biz türkler riskli işeri severiz ama bir çogumuz da arastırmadan kulaktan dolma bilgilerle hareket ederiz. Sunun bi analizi yapılabilse cok güzel olur. Ne kadarımız basarılıyız. Alınan risklerde ne kadar basarılıyız. Ya da ne kadarımız umdugunu bulabiliyor..
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Biz duygusal milletiz kardeşim tabi en çok biz güveneceğiz. Smiley Ben çok duydum Şu şekilde söylemleri; "bitcoin bizi yarı yolda bırakmaz, bırakmazsın demi lan." Veya " Hadi lan yüksel be oğlum, ah be bitcoin o kadar da düşülür mü be aslanım.. vb. " Bunları söyleyen tek ülke bizizdir Smiley Biraz şakayla karışık olsa da gerçek bu. Haddinden çok güveniyoruz bir her şeye o yüzden 1. olmamız bu araştırmada şaşırtmadı beni.
member
Activity: 283
çünkü biz kısa yoldan para kazanma konusunda çığır açmış bir milletiz. ponzilere en çok güvenip para yatıran bir milletin bitcoine de para yatırması normal geldi.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
Araştırma ve sunum çok başarılı. Ben çok fazla yanıldıklarını düşünmüuorum daha detaylı incelecegim ama kısa olarak sunu diyeiblirim ülke kısa yoldan nasıl para kazansam kafasında oldugu için çokta anormal degil sonuclar şuan görünen.
newbie
Activity: 98
ING böyle bir çalışmayı neden yaptı, bir iki aya Türkiye'de ponzi çıkarabilirler. Buldular tabi bizim gibi milleti ING'nin tosundan farkı ne hem koca banka yasalara da uydurur farkına bile varmayız kandırıldığımızın
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Cheesy Bitcoine güveniyoruz da .Bitcoinin alt yapısı hakkında en ufak bir şey bilmeyen insanların sırf para kazanma hırsıyla batıp gitmelerini ne yapıcaz ?
Ya ben 2014 te buradaydım önce bi anlamaya çalıştım yaklaşık 3 ayda forum hesabı açmayıp konuları okudum.Anca kavradım
Türklerdeki bu cesaret beni endişelendiriyor.Çok kişinin canı yandı.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Belçikalı katılımcıların ise yalnızca yüzde 5’i kripto para sahibi.

Türk katılımcıların yüzde 18’i kripto para sahibi

bu iki cümle  = safsata

üzerinde daha konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum
Pages:
Jump to: