Pages:
Author

Topic: 17 Milyon TL Değerinde Bitcoin Çalıp, Sonra da İade Ettiler (Read 402 times)

full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Tamamen asparagas sigorta şirketini alenen dolandırma bu şikayeti niye geri çekiyorsun kardeşim o zaman hepsini geçtim kripto paralara sigorta yapan şirket mi var ya ?
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bitcoini eleştirenlerin en büyük eleştirisi onun takip edilemez olmasına eleştiri getiriyorlardı. Burun işte türk polisinin başarısı takip edilebiliyormuş. Bu iddia da çürütülmüş oldu bu sayede.
newbie
Activity: 152
Merit: 0
 “Hacker’lar şifreyi kırmamış, şifreyi bilerek hesaplara girdikleri tespit edilmiştir” bu hackerlık demek değil ki?bir yerden öğrenmişler demek ki.
newbie
Activity: 196
kafası güzel arkadaşlarda bu gün Cheesy millet fantezi olarak hesap hackliyor sonra da parayı iade ediyor.ne güzel hayat Cheesy
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
bitcoinleri sigortalatabiliyor muymusuz? cok sacma bi haber bence. sallama olmus biraz. ya yalan haber ya da haberi yazan kisi bi tarafindan sallamis.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Karışık bir iş hiç bir şey anlamadım doğrusu, şifre kırılmamış ama Bitcoinler çalınmış, Bitcoini kolayca bulunabilecekleri hesaplara aktarmışlar vs vs. bi enteresanlık var.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
bu haber bana pek mantıklı gelmedi. Uzaktan erişebilecek kadar hack bilgisine sahip bir grup bu bitcoinleri kimlik onaylı borsalara geçirmeyecek kadar akıllıdır herhalde. Borsalara hesap açtığın zaman bile kimlik onayıyla karşılaşıyorsun normal bir insan bile ulan bunlar çalıntı btc takip edebiliyorlar şimdi buraya atarsam kimliğim açığa çıkar diye bilir.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Hırsızlık haberi hiçte inandırıcı gelmedi. Hırsızlar ne kadarda kolay bulunmuş böyle Smiley adam resmen kendi reklamını yapmış.

bende sigorta, bitcoin ne alaka mk dedirtti
full member
Activity: 398
Merit: 118
Haberi okuyunca hırsızın olayı çabuk kabullenmesi ve adamında hırsızı affetmesi sanki danışıklı dövüş varmış hissi veriyor adama. Zaten poliste bir şeylerden şüphelenmiş ki sigortadan para almak için yapılma ihtimali üzerinde duruyor.

Ya 500 bitcoinin var hala neler kovalıyor insanlar böyle böyle zengin oluyorlar demekki onu tokatlıyalım bunu dolandıralım sigortadan para alalım gerçekten degişik muhabbet olmuş 17 milyon tl büyük para ya adamlar bu paralarla ne planlar yapıyorlar Cheesy
newbie
Activity: 126
Bu şekilde sigortadan para alamazlar, büyük ihtimalle sigorta para ödemeyeceğini açıklayınca bitcoinler iade edildi. Büyük bir firma bile bunu düşünüyorsa yarın işleri biraz zora girsin kullanıcıları hakkında neler düşünür.
newbie
Activity: 168
teamviver bilirsiniz kim sizin pc nize bağlanırsa bağlansın dosya aktarmasına izin vermeyin. dosya indirilecekse internetten kendiniz araştırarak güvenilir kaynaklardan indirin. tek bir dosya ile pc deki tüm şifreleri bile çalabilirler. 17 milyon tl müthiş rakam, iade etmişler insafa gelip.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Insafa gelmis yada baska bir nedeni vardır, kripto parayı alabildikten sonra onu gizlemek daha kolay bir hareket neden orada takılmışlar bilemiyorum ancak vermek istemislerdir yoksa vermeyebilirlerdi. 17 milyon ciddi bir bakiye tutar, hayatını kurtarırdı yıllarca.
member
Activity: 574
Merit: 13
ÇALMA İŞİ TAMAM DA SON ZAMANLARDA SIK KARŞILAŞTIĞIMIZ Bİ DURUM AMA HAKKATEN ADAMLAR İADE ETMİŞ İSELER VALLA PRABO Grin Grin Grin

Bence kesinlikle yakalanacakları bir açıkları vardı yoksa yukarıda arkadaşlarında bahsettiği gibi vur kaç olayı çok kolay olan bir alan. Rahatlıkla o bitcoinleri alıp istediği ülkeye gidip paraya çevirerek çok uzun süre rahatça yaşayabilirdi.
newbie
Activity: 1
ÇALMA İŞİ TAMAM DA SON ZAMANLARDA SIK KARŞILAŞTIĞIMIZ Bİ DURUM AMA HAKKATEN ADAMLAR İADE ETMİŞ İSELER VALLA PRABO Grin Grin Grin
member
Activity: 574
Merit: 13
Bu da moda oldu. İade edeceğin şeyi çalmak nedir. Şaka bir yana da böyle bir sayıda BTC çaldırsam kafayı yerdim iadeye gerek kalmayabilirdi herhalde.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Bence bu işin işinde başka bir iş var.17 milyon tl çok güzel bir para dünyanın her yerinde çok rahat yaşayabilirsin. Parayı dışarı çıkarması da çok kolay.
member
Activity: 560
Merit: 11
iade etmeleri onların suçsuz olduğu anlamına gelmez. suç duyurusundan vazgeçmesine gitmiş ama bu durumda savcı devreye girip onun suç duyurusunda bulunması gerek. her şeyin dijitalleşmesi, internete bağlanması bizi bir gün mahvedecek şuraya yazıyorum. eski tetris, aterili günlerimizi arar hale geliriz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Böyle bir hak olduğunu bilmiyordum. Adamlar hırsızlık yapmış bu polis tarafından tespit edilip hırsızlar yakalanmış ama ben paramı geri aldım şikayet etmiyorum diyerek serbest bıraktırmak çok mantıklı gelmedi.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
İlginç bir haber, haberi yapana helal olsun demeden geçemeyeceğim. BTC değeri yüksek olması nedeniyle kötüye kullanım haberleri oluyor sıkça.
member
Activity: 196
Merit: 10
vay be neler neler dönmüş, resmen  ülkenin çivisi çıktı, herkes bilgisayarına vs dikkat etsin her an paralarınız çalınabilir
Pages:
Jump to: