Pages:
Author

Topic: 17 Milyon TL Değerinde Bitcoin Çalıp, Sonra da İade Ettiler - page 2. (Read 402 times)

newbie
Activity: 150
Merit: 0
madem iade edecektiniz neden çaldınız?gayet yüklü de bir miktar çalmışlar, kaçmalarını da sağlayacak düzeyde.ilginç gerçekten Cheesy
newbie
Activity: 210
danışıklı dövüş kokusu sezdim, son cümlede ki sigortadan para almak için yapılmış bir şey olabilir.aksi taktirde blockchain şifrelemesine gölge düşer.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Hırsızlık haberi hiçte inandırıcı gelmedi. Hırsızlar ne kadarda kolay bulunmuş böyle Smiley adam resmen kendi reklamını yapmış.
newbie
Activity: 84
Haberi okuyunca hırsızın olayı çabuk kabullenmesi ve adamında hırsızı affetmesi sanki danışıklı dövüş varmış hissi veriyor adama. Zaten poliste bir şeylerden şüphelenmiş ki sigortadan para almak için yapılma ihtimali üzerinde duruyor.
member
Activity: 350
Merit: 11
17 milyon değerinde bitcoin kulağ ne kadar da hoş geliyor resmen servet, bu arada siber suçlar polis ekibinide tebrik etmek lazım ,çok başarılı bir operasyon ile suçluları yakalamışlar ,Geçmiş olsun .
member
Activity: 182
Merit: 10
Türk polisi çok güzel bir iş başarmış, bitcoinin takip edilmesi çok zor o yüzden kara para işlerinde kullanılıyor deniyor du, bu haberle bu iddia çürütülmüş oldu. Polisimiz iz sürüp suçluyu yakalamış.
newbie
Activity: 280
    Bildiğin film senaryosu şaşırtmaca ama Türk polisi yakalar vakası olmuş Günümüzde birçok kundaklama olayida sigortadan para almak için yapılmış dalaverelerden biri olmuş hackerlar bedavaya bu işi yapmaz zaten
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Valla Türk insanının aklından korkulur dedikleri kadar var adamlara bak sigortayı dolandırmak için ne dolaplar çevirmeye çalışmışlar ben bu olaydan şunu anladım Türkiye de falan iş yapacaksan çok iyi düşüneceksin çünkü ortalık çakal dolu!
member
Activity: 308
Sigortadan para almak için yapılmış olabilme ihtimali üzerinde de duruyormuş polis, yani danışıklı dövüşte olabilir demek ki. Parası çalınanın suçluyu hemen affetmesi bu ihtimali kuvvetlendiriyor.
member
Activity: 196
Senaryo Harika aferin sana Yasin O kardeşim, hem yazmışsın hem oynamışsın bravo önümüzde ki yıl oscar’a aday olursun bu senaryo ile en iyi yabancı film dalında , umarım filmin devamını çekmezsin Yasin O.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Polisimiz gerçekten iyi çalışmış gerçi nasıl bulunduğuna dair haberlerde net bir bilgi geçmediler ama yine de Blockhain tabanında işlem yapılan bilgilere ulaşmak gerçekten zor nasıl çözüldüğünü merak ediyorum gerçekten
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Biraz garip bir olay ama en azından Türk polisinin bu hesap hareketlerini takip edebiliyor oluşu sevindirici. Yok bulunamaz, takip edilemez denilen hırsızlık olaylarının da çözülebileceğini görmüş olduk.
newbie
Activity: 54
çalındıktan sonra şahısların nasıl bulunduğuyla ilgili bir şeyden bahsetmemişler ve içeriye giridkten sonra 400 btcyi geri verdikten sonra şikayeti çekmeside saçma 110 btcsi dışarda ve o insanlar yakalanmamış geri bırakılmış garip.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Bu olaya daha öncede inanmamıştım yani bir şeyler döndüğü kesindi ve poliste zaten anladı sigortayı dolandırmak için yapılabileceğini helal olsun polis amcalara .)
newbie
Activity: 112
Haberde söylendiği gibi danışıklı dövüş sigortadan para almak için yapılmış gibi geldi bana da. Ama 17 milyon çok güzel bir para bu piyasaya erken girenler milyoner oldu biz geç kaldık.
newbie
Activity: 238
Olaya bak sen , tam bir polisiye dizi gibi dolandırılmış ,Türkiyede bu kadar çok birtcoini olan adam varmıydı ,adam zamanında iyi yatırım yapmış bitcoin düşük fiyatta iken ciddi stok yapmıştır, şanslıymış ki bitcoinin büyük kısmını kurtarmış.
newbie
Activity: 98
bence çalma sebebleri tamamen korumasizligi dalga gecmisler calip geri vermemelerin sebebi espiri gibi . Cheesy
newbie
Activity: 98
bence burda amaçları çalmak zor bişey degil dikkat edin manasında caldilar büyük ihtimal  Cheesy
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Türkiye'de gerçekten küçük servet sahibi bir çok insan var ama nedense adımız iyi projeler yerine her zaman dolandırıcılıklarla anılıyor.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Hocam yerli ve yabancı borsalarda kimliklerimiz mevcut, asayiş durumu olduğunda da bu bilgiler polise verilebilir, işin ilginç tarafı sen remote desktop patlatıp btc çalacak kadar hack bilgisine sahip olacaksın ve borsa üzerindeki paylaşıma açık kimlikli cüzdanına aktarıp yakalanacaksın, aç bir paper wallet umuma açık bir cafede, git başka ülkede bozdur bozdur harca madem, kesinlikle hırsızlığı tasvip etmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Pages:
Jump to: