Pages:
Author

Topic: 18-19 Nisan da tekrar 31 ilde iki gün sokağa çıkmak yasak - page 2. (Read 637 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bugün gördüğümüz kadarıyla öyle çok sıkı sıkıya bir yasak söz konusu değil. Yaşadığım büyükşehirin göbeğinde akşama kadar neredeyse balkonda oturdum 2 kez polis aracı geçti.
O sırada da sokakta insanlar vardı ve polis aracı hayırdır bile demeden geçip gitti.

--

Akşam haberlerinde S. Soylu hafta sonları devam edebileceğini hafta içinde de devam etme olasılığının bulunduğunu söyledi. Ne derseniz hafta içi de devam eder mi?
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Dün gerçekten çok kötü manzaralar yaşandı bizim sokakta 3 tane bakkal var hepsinin önünde kuyruk insanlar iç içe girmiş.

Bugün ne oldu mahalleye sabahtan beri farklı ekmek fırınlarından arabalar geliyor millet güzelce kapısının önünden inip alıyor. Sucu var mesela oda açık adamlar siparişlere devam ediyorlar.
hocam benden size tavsiye uzun bir süre o fırına gitmemeniz. kim bilir corona oralarda ne biçim şekillerde takılıyordur.
yarın öbür gün eczanelerde maske dağıtımı başladığı zaman da umarım bu tip kalabalıkları görmeyiz.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Dün gerçekten çok kötü manzaralar yaşandı bizim sokakta 3 tane bakkal var hepsinin önünde kuyruk insanlar iç içe girmiş.

Bugün ne oldu mahalleye sabahtan beri farklı ekmek fırınlarından arabalar geliyor millet güzelce kapısının önünden inip alıyor. Sucu var mesela oda açık adamlar siparişlere devam ediyorlar.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
şu yönetimin 20 yıl boyunca yaptıkları mantıklı tek şey şu sağlık ocaklarını her yere yaymaları onun haricinde ne yaptılarsa hep yanlış hep yanlış

bu yasağı bu olay patlak verdiği dönemde yapsaydık acaba 1000 insanımız vefat edermiydi?
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bugün bizim semtimizdeki fırın açıkmış ve ekmekleri hazırlamış. Fakat sokaklara dağıtım yapmamışlar. Hani haberlerde fırıncılar başkanı açıklama yapmıştı; sokaklarda dağıtım yapılacaktı! Millet dışarı çıkmış sabah, fırının önünde sıraya girmişler. Pencereden bakınca gördüm uzun kuyruğu. Ne işe yaradı ki şimdi bu sokağa çıkma yasağı. Nereden bakarsak bakalım, eksiklerle dolu bir yasaklama oldu bu... Faydadan çok zararını göreceğiz sanırım :(
legendary
alex
sigara konusunda sıkıntı yok dostlar. en az 4 gün bana yetecek kadar evde sigara stoğum var.  Grin bu olaylardan sonra her alışımda 3-4 tane alıyordum zaten. büyük konuşmayayım ama sigaram bittikten sonra elektronik sigara içeceğime bırakır kurtulurum daha iyi. o ne reis öyle ya bildiğin suya damlatılmış gıda boyası gibi:)

getir'den sipariş verebiliyorsunuz bu arada. ben sabah çektim siparişi.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Yani haberden sonra sokaklara bir akın olduğu kesin karar tartışmalara neden olduğu görülüyor , bence marketler açık olsaydı en azından dicem ama bilemiyoruz artık, .Sonuçta insanlar marketlerinde açılmayacagini öğrenince panik katlanarak artti malasef.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Mevcut virüs bu kadar insanı enfekte etmeye yetecek kadar olmayabilir gibi Virüs hakikaten bu kadar kişi karşısında hazırlıksız yakalandı.. Nasıl bir dünya açıkcası anlam veremiyorum ama bizim türkiye çok tuhaf artı devlette bunun bir uslübü olur en azından öğlen haber ver de millet işini gücünü halletsin...
legendary
İnterstellar'ın farklı bir versiyonunda gibiyiz filmi bir kaç kere izledim oradaki replikler aklıma geliyor.

“Çocukken, her gün yeni bir şey yapıyormuşuz gibi geliyordu. Mesela bir alet, bir fikir bulunurdu. Her gün, yılbaşı gibiydi. Ama 6 milyar insan. Bir hayal etmeye çalışsana. Ve herkes, hepsine sahip olmaya çalıştı.”

Dünyanın bize ait olduğuna dair sarsılmaz bir düşünceye kapılmışsınız.

Bu dünya bir hazine fakat bir süredir bize ayrılmamızı söylüyor.

Yani günlerdir evdeyim forumdaki aktifliğimden de belli oluyordur. Hala sanki bir rüyadaymışız gibi hissediyorum.

İzlemeyeli çok uzun zaman olmuş sanırım. Bu repliklerin hiçbiri aklımda kalmamış ya da dikkat etmemişim :) Bu ara fırsat bulursam tekrar bakıcam Interstellar'a. Uzun da sürüyordu sanırım, 3 saat diye hatırlıyorum. Hazır sokağa çıkma yasağı da varken, iyi bir tercih olabilir. Aktifliğin devam eder inşallah hocam. Zaten kaç kişi kaldık ki şurada. Corona'dan eksilmeden devam edelim ;)
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Bu günlerin filmi çekilecek ileride diye düşünüyordum hep. Fakat bir filmin içinde yaşıyor gibiyiz zaten aylardır. Depremdi, virüstü, çığ felaketiydi, savaştı derken... Ölmeyenler için de sırada meteor varmış diyorlar Cheesy Bundan 5 sene sonra hayatta kalmış olanlar, büyük bir mücadeleden çıkmış olacaklar sanırım! O vakit herkes kendini şanslı görebilir...

İnterstellar'ın farklı bir versiyonunda gibiyiz filmi bir kaç kere izledim oradaki replikler aklıma geliyor.

“Çocukken, her gün yeni bir şey yapıyormuşuz gibi geliyordu. Mesela bir alet, bir fikir bulunurdu. Her gün, yılbaşı gibiydi. Ama 6 milyar insan. Bir hayal etmeye çalışsana. Ve herkes, hepsine sahip olmaya çalıştı.”

Dünyanın bize ait olduğuna dair sarsılmaz bir düşünceye kapılmışsınız.

Bu dünya bir hazine fakat bir süredir bize ayrılmamızı söylüyor.

Yani günlerdir evdeyim forumdaki aktifliğimden de belli oluyordur. Hala sanki bir rüyadaymışız gibi hissediyorum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
ağşamın serinliğinde markete gittik
ırrahaatçana alişveriş yapıp geldik eve ki 1 saat sonra yasak duyurusu geldi Smiley
zamanlama diye buna derim

Hayır yani böyükkk yerlerde tanıdıkların varda sana haber geliyorsa sende bunu bize söylemediysen eğer gerçekten ayıp ettin. Bak @gospodin sigara olayını falan çözecekmiş bugün adamın sigarası yok galiba. @gospodin sen diyorsun bu duruma?
2 karton aldıydım, 1 kartona yakın da evde vardı, yeter şimdilik, olmadı izmaritleri kemiririz Cheesy gospi yakın olsa balkondan balkona falan atardım  Wink
tanıdığım yok ama içime mi doğmuş anlamadım, sağlam market alışverişi yaptık Smiley

Biterse haber et benim buharlıdan yollayayım Wink yarım litre demlenmekte olan, 1 litre kadarda yapım için malzeme var buzdolabında savaş çıksa 1 sene kemiksiz giderim var.

abi siz sanayi devrimine geçmişiniz, kimyasal bizi bozar ne o öyle breaking bad gibi "yoo"",
biz geleneksel tarım toplumuyuz halen Smiley
legendary
Bu günlerin filmi çekilecek ileride diye düşünüyordum hep. Fakat bir filmin içinde yaşıyor gibiyiz zaten aylardır. Depremdi, virüstü, çığ felaketiydi, savaştı derken... Ölmeyenler için de sırada meteor varmış diyorlar Cheesy Bundan 5 sene sonra hayatta kalmış olanlar, büyük bir mücadeleden çıkmış olacaklar sanırım! O vakit herkes kendini şanslı görebilir...
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
ırrahaatçana alişveriş yapıp geldik eve ki 1 saat sonra yasak duyurusu geldi Smiley

Hayır yani böyükkk yerlerde tanıdıkların varda sana haber geliyorsa sende bunu bize söylemediysen eğer gerçekten ayıp ettin. Bak @gospodin sigara olayını falan çözecekmiş bugün adamın sigarası yok galiba. @gospodin sen diyorsun bu duruma?
2 karton aldıydım, 1 kartona yakın da evde vardı, yeter şimdilik, olmadı izmaritleri kemiririz Cheesy gospi yakın olsa balkondan balkona falan atardım  Wink
tanıdığım yok ama içime mi doğmuş anlamadım, sağlam market alışverişi yaptık Smiley

Biterse haber et benim buharlıdan yollayayım Wink yarım litre demlenmekte olan, 1 litre kadarda yapım için malzeme var buzdolabında savaş çıksa 1 sene kemiksiz giderim var.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
şu 2 günlük sokağa çıkma yasağını sadece 2 saat önce yapmanın mantıklı bir açıklamasını bilen varmıdır? çok merak ediyorum neden sadece 2 saat kala açıklıyorlar sokaklarda kıyamet kopmak üzere. bu gece hırsızlık bile olacaktır. bu ne saçma iş resmen sims oyununda oyun içi karakteriz alüminyum
legendary

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449

legendary
legendary
Şimdi marketten geliyorum. Acayip bir kuyruk vardı etrafta. Neyse ki kuytu köşelerden bir market buldum da sıra beklemeden birkaç paket sigarayla meşrubat alabildim.
Millet merkezi olan yerlere hücum etmiş; poşetleri doldurmuşlar :) Alem bir ülkeyiz valla (diye düşünürken...), sokak yasağının uzatılma ihtimali geldi birden aklıma!
Ben millete gülerken, kendim tedbirsiz yakalanmış olmayayım! Tek sıkıntı ekmek bulamamak oldu. Fırınlar açık olacakmış ama nasıl bir dağıtım yapılacak bakalım göreceğiz...
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
ulan camdan bakıyorum millet yumurta, süt vs almış. ulan 2 gün de yoğurt yeme lan yoğurt! internette paylaşılan fotoğraflara, videolara bakıyorum da 3 haftadır insanların uğraştığı titizliği yarım saatte sikip atmışız. ben şimdi ekmek sırasında coronavirüsü kapan birisinden pazartesi hastalık kapacağım belki.
Twitter kaynıyor. Küçük bakkal market vs 1 aylık satış yapar 2 saatte. Herkes koronayla tanışır böylelikle...
legendary
alex
ulan camdan bakıyorum millet yumurta, süt vs almış. ulan 2 gün de yoğurt yeme lan yoğurt! internette paylaşılan fotoğraflara, videolara bakıyorum da 3 haftadır insanların uğraştığı titizliği yarım saatte sikip atmışız. ben şimdi ekmek sırasında coronavirüsü kapan birisinden pazartesi hastalık kapacağım belki.
Pages:
Jump to: