Pages:
Author

Topic: 1'ay onceki athlere bence tekrar ulasilamayacak - page 10. (Read 1300 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 500
Hayaller büyük olunca yıkımda büyük oluyor . Bu dönemde kendimizi oyalayacak bir şey bulmamız lazım ( Spor , kitap okumak )
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Görür görür Smiley Sen bile şaşırırsın önemli olan doğru yerde beklemek. monetha 200 satoshilere düşüp 4000 leri geri gördü lakin ayı sezonunda hodl zarar ettirir.
member
Activity: 370
Merit: 10
Yanlis zamanda girdik hocam sanirim, cogu kisi pastayi afiyetle yedi ve oturup olanlari izliyor..
member
Activity: 336
Merit: 13
Kasimda girip 10 farkli altcoinle parami kisa surede 5 6x katlamistim ama su an başa döndü. Zirvede satmama nedenim forumda her koin basliginda zaten cok yuksek fiyatlar varken gordugumiz su kadar olacak bu kadar olacak yazilari oldu.

Mesela su anda 50 cent olan substratum 3.5 dolari gormustu ve ben neden 10 dolar olmasin kafasindaydim. Her coin icin durum boyleydi neredeyse.

Ben artik o athlerin gorulemeyecigini dusunuyorum cunku
Surekli ve inanilmaz bir arisla yeni coinler ve tokenlar cikiyor.
Her alanda ve her konuda bir suru benzer proje ve daha cikacak onlarcasi.
Sokaktaki simitci bile simit koin cikaracak neredeyse.
Bu durum boyleyken piyasaya inanilmaz paralar girmedigi muddetce ben gecen seferki altcoin zirvelerine yaklasilacagini dusunmuyorum ki girse bile 1000 yeni koin daha cikar gene bolunur pasta.

Pages:
Jump to: