Pages:
Author

Topic: 1'ay onceki athlere bence tekrar ulasilamayacak - page 8. (Read 1300 times)

member
Activity: 285
Merit: 12
Maksimum 3-4 ay içinde onların üstünde de görüceksiniz muhtemelen, boşuna moralinizi bozmayın arkadaşlar, moralinizi iyi tutun btc de altlar da her türlü çok daha yukarılara çıkıcak zaten.
full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bu sektörde Hodl yapıcaksanız paranız x3 x4 gördüğü anda çıkacaksınız bence. Benim düşündüğüm bu sektör önce kaşık ile veriyor sonra bi ara kepçeyle verip 2 kepçeyle geri alıyor verdiğini. İşte o kepçeyi yakalamak lazım.
member
Activity: 336
Merit: 13
gecen sefer zirveden satmadim diye elimdeki koinleri satmaya kiyamiyorum. hicbir koine baglanmamak lazim ama takintiliyim ben galiba.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
katılmamak elde değil piyasada olan coinlerin en fazla %10u o athleri tekrar görecek ya da geçecek geri kalan %90ın holderları da keşke satsaydım diye dövünüp duracaklar.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Acımasız bir piyasadayız, ne yazık ki oyunu kuralına göre oynamadığımız her an büyük kayıplarla karşı karşıya kalacağız. Kazanmak için ille de ATh lere ihtiyaç yok fakat biz nedense hep bunu bekliyoruz.
full member
Activity: 424
Merit: 103
Çok ağlayan gördüm buralarda 3000 dolardan alıp 1800 e düştüğünde bittim öldüm birdaha kim bilir ne zaman görür 3000 i diye..Bu forumda biraz araştırma yapılırsa daha 3-4 ay önce bitcoin 6000 doları görür mü? 7000 dolar hayal mi? çok başlık açıldı..Şimdi 6000 dolara düşüldü diye herkez bu işin bittiğini söylüyor..Bitcoin çok kısa zamanda bu kaygıları hep yok etmiştir.Yine çok yeni ATH ler göreceğiz inşallah..Sahip olmanız gerekn tek şey sabır..
full member
Activity: 336
Merit: 111
Boğa piyasasına az kaldı sabretmek lazım ama tamam kabul hem çok uzun sürdü bu düşüş hem de eldeki coinlerden olan benim gibi mağdurlar da çok ama az kaldı
member
Activity: 406
Merit: 10
Kemerleri takın bir ay sonraki zirvelere yol almaya başladık.
İlk ulaşacaklar gvt, ven, zrx, wtc olabilir. Bol kazanç dilerim
full member
Activity: 350
Çok içten yazmışsınız üzüldüm birazcık, kasım-aralık pump / ocak zirve noktasıydı. Yanlış zamanda girmişsiniz tecrübesizliğinize verip üzülmeden ve panik satışları yapmadan hodl yapıp eski fiyatlara gelmeyi bekleyin. Elbet gelcektir
full member
Activity: 420
o athleride geçeceğiz millet yazacak kaçırdık bitcoin işini ne güzel düştü fırsat verdi diye ama iş işten geçecek bu yüzden panik yapmadan almaya devam bence
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Piyasa düşük diye moralleri düşük tutmamak elde değil fakat kasım ayında piyasaya girmiş olmanızdan kaynaklanan pump dump dönemine denk geldiğiniz için panik olmanıza gerek yok ayrıca hiç birşey için geç değil. Biraz umut diyorum.
member
Activity: 434
Merit: 14
Kripto piyasasındaki yaklaşık 8 aylık tecrübemde gördüğüm şey, her zaman yeni yatırımcıların piyasaya girmelerini teşvik eden ve tabanı genişleten bir hareket sergilemesi. Aralık 2017 de ATH sini görmüş iken yılbaşı ertesinde 25-27 k dolar beklentisi ifade ediliyordu. Şayet öyle olsaydı kanaatimce çok daha güvensiz bir piyasaya dönüşebilirdi. Şimdilerde dip yapsa bile kripto piyasasına olan güvende en azından yatırımcıları bakımından çok ciddi bir güvensizlik yok. Ama bu fiyatlarladan piyasaya girenleri de düşündüğümüzde fiyatların düşmüş olmasının piyasanın cazibesini arttırdığını söyleyebiliriz.  
member
Activity: 112
Merit: 10
Ath lere ulaşmakla kalmayacak katlayacak. BTC fiyatı kasım ayının ATH si. Mevcut fiyatlar piyasaya sonradan girenlerin ATL fiyatları olabilir ama bu öldü bitti demek değil.

Dünya nüfusu 7milyar
BTC sayısı 21milyon

Bugün 1 bitcoin alsanız, dünyada 7 milyar insan arasından 21 milyon kişinin sahip olabileceği çok değerli bir madenin sahibi olacaksınız.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Henüz dibi gördük mü görmedik mi emin değili ama bitcoinde altcoinlerde eski zirveleri test edeceklerdir.

Yeni çıkan coin ve token konusuna bende katılıyorum. İş pastadan pay alma yarışına döndü.
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
temmuz ağostos ayındaki ath lere bakarsan aslında bunların ath olmadığını görebileceğin %50 den fazla coin var oyuzden bu piaysada önemli olan herkes konusurken cıkıp herkes sustuğunda girmek ki bu her tarz bu yapılanma içi,n geçerli olduğunu düşünüyorum inşallah hepimizin sonucunda mutlu oluruz
full member
Activity: 420
Merit: 101
tekrar görecektir ve daha da üzerine de çıkacaktır o değerlerin.bir coinin değeri artarken hep artacak, düşerken de bir daha çıkmayacakmış gibi geliyor.eğer sabredilirse tekrar yükseliş olacaktır ama bu ne kadar sürer orası muamma.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Eski coinler için konuşuyorum birçoğu 2017 mayıs dönemindeki zirveleri btc nin geri çekilmesi nedeniyle görmedi. Yarım kalan ralli başlarsa tekrar  göreceğini düşünüyorum.

full member
Activity: 588
Merit: 125
Ulaşması bayağı zaman alacak gibi görünüyor bu yüzden daha eth satılabilir çok sağlam arttı 0.027 btc lerden geldi buralara zaten o yüzden düşüş yaşar
full member
Activity: 318
Daha düne kadar kaç yıl önce Bitcoin alıpta tutan insanlardan söz edip özeniyorduk, bu insanların bekleme döneminde hiç mi bunalımlı dönemler olmadı elbet oldu, bir müddet sakin kalmakta fayda var.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Şuan risk piyasasındayız artıp artmayacağını kimse bilmiyor, herkesin öngörüleri, tahminleri, felaketleri var hangisi tutacak zaman gösterecek ve aldığınız riskin ya kazancı büyük olur ya kaybı; riskin tanımı bu zaten. Herkesin ne yapmak istediğine karar vermesi gerekli sadece..
Pages:
Jump to: