Pages:
Author

Topic: 20 BTC niz olsa hangi stratejiyi izlerdiniz (Read 6144 times)

full member
Activity: 201
Merit: 100
20 bitcoin geniş bir yatırım imkanı sunar. Hemen altcoin sepeti oluşturup trading yaparım. 10 bitcoin kullanırım altcoinler için. Kalanı uzun vadeli bitcoin alım satımında kullanırım.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Kulağa çok hoş geliyor 20 bitcoin  sahibi olmak. günün birinde 20 bitcoinim olursa eğer bitcoin rakamı çok yüksek ise 100 bin dolar seviyelerinde ise  3 bitcoin ile ev
2 bitcoin ile araba 5 bitcoin ile restauran açarım .5 bitcoin saklar kalan 5 bitcoin ile ticaretime devam ederim.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
20 btc çok ciddi bir rakam inşallah olur ve ben bu bitcoinleri
7 bitcoin ile güzel bir ev alırım
6 bitcoin ile iş kurarım
kalan bitcoinlerimi trade yapıp tekrar yükseltmeye çalışırım.
member
Activity: 350
Merit: 11
20 BİTCOİNİM olsa  ve bir bitcoin 20 bin dolar olarak hesap etsek
1. 5 bitcoin ile ev alırım
2. 3 bitcoin ile araç
3. 7 bitcoin ile cafe açarım
4. kalan 5 bitcoin ile kripto piyasasında devam ederim.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
20 bitcoinim olsa zaten hedefime ulaşmış olurdum o yüzden fazla zorlamadan artık bu işten çekilirdim. Her ne kadar insanoğlu olarak gözümüz doymasa da. Ben burada ciddi para kaybettim daha fazla kaybetmeyi riske atmadan hemen çıkardım.
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
Ben bir kaçını alt koinlerde döndürürdüm gerisini saklardım gerek yok riske sokmaya diye düşünürdüm herhalde keşke olsada bir şeyler yapabilsek.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
20 Bitcoinim olsa yarısını satar evimi değiştirirdim. Daha geniş ferah bir ev fena olmazdı doğrusu. Diğer yarısına hiç bir şekilde dokunmazdım, yatırım olarak kalırdı. Küçük bir kısmını bir kaç altcoine yatırır ve onların takibini yapardım herhalde. Şimdi farkettim de 20 Bitcoinle çokta fazla bir şey yapılamıyormuş, konuyu açan arkadaş sayıyı arttırsın.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Yaklaşık yarısını altcoinlerde tutarım geri kalanı zaten direkt bitcoinde kalırdı
member
Activity: 112
Merit: 10
Tatil yada emeklilik yerine yatırım yapmaya devam ederim. Tatili yazın yaparız. Emeklilik için daha yıllar var. 20 Bitcoin her türlü yatırıma yeter artar. Kesin Ico projelerine abanırım.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
20 Bitcoinim olsa güzel bir dünya turu yapardım herhalde. Fakat bu gezi için 5 Bitcoinimi feda ederdim, gerisine kıyamazdım. Bir kısmıyla altcoinlerde şansımı denerdim fakat 10 tanesine en az 10 yıl hiç bir şekilde dokunmazdım. Arkadaşlar böyle başlıklar açıp insanı neden hayal kurduruyorsunuz, şimdi gerçekleştirmem gerekicek:)))
member
Activity: 294
Merit: 11
20 bitcoinim olsaydı, emeklililğim geldi deyip kenara çekilmezdim diye düşünüyorum neden mi? Çünkü 20 bitcoin öyle bir miktar ki katlama olasılığı yüksek çünkü bir çok değerli coine geçiş fırsatın rahatlıkla var potansiyeli olan coinleri takip eder sermayemi katlardım ben.
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
Bir strateji izlemezdim zaten 20 Bitcoin'im olsa perende atarım, o bana yeter ben onu saklarım.. Bitcoin bozdurulmaz 2018 değilde 2019 ve 2020'de çok büyük bir yükseliş dönemine gireceğimizi düşünüyorum.. 200-300 bin dolar artık hayal değil.
member
Activity: 154
Merit: 10
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
20 btcm olsa galiba işi gücü bırakıp kripto piyasaları takip ederek doğru coin alım satım hamleleriyle hiç çalışmadan aylık alacağım maaşın çok daha fazla kazanabilme ihtimalini değerlendirirdim
full member
Activity: 336
Ben 20 tane Bitcoin sahibi olsaydım şu anki pozisyonumdan daha farklı hareket ederdim şimdi küçük bir sermaye ile strateji izliyorum büyük para ile çok daha farklı ve uzun vadeli bir plan kurabilirim.
full member
Activity: 420
February 28, 2018, 02:32:07 PM
10 tanesini kesin bitcoin olarak tutardım. geri kalanları altcoinlerde satoshi artırmaya çalışmak için yatırımlar yapardım. 10 bitcoini de ath yaptığı dönemlerde kısım kısım elimden çıkartır, elime geçen nakitle yaşam kalitemi artırırdım. elimdeki nakitle bitcoinin tekrar dip seviyelere gelmesini bekleyerek tekrar bitcoin almaya bakar bu döngüyle piyasada kalmaya çalışırdım
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
February 27, 2018, 09:49:31 PM
20 BTC’m olsa bir strateji izlememe gerek olmazdı. Yarısıyla Ethereum alır ve dönüp borsaya bakmazdım bile. Miras olarak çocuklarıma bırakırdım. Neticede altcoin alsamda bir müddet sonra onları Ethereum ve Bitcoine çevirip biriktiriyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
February 27, 2018, 05:11:30 PM
Hiçbir stratejiyi izlemezdim 20 Bitcoin şu an 200 bin dolar ediyor, birkaç seneye 1 milyon dolar eder ki bu da yapilan yatirimin 5'e katlanacagi anlamina gelir.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
February 23, 2018, 06:21:25 PM
Eğer 20 Bitcoin'im olsaydı kendi zincirini oluşturmuş birkaç projeye daha yatırım yapar eldeki Bitcoin sayımı arttırmaya çalışırdım fakat 20 Bitcoin bugün nerden baksan 200 bin dolar yapıyor.. Param zaten yüksek olduğu için yine %100 Bitcoin'de kalabilirdim sonuçta garanti yatırım.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
February 23, 2018, 01:16:27 PM
10 bitcoinle mülk alıp kiraya veririm. 5 bitcoini türk lirası olarak faize yatırırım. 4 bitcoinle orta çapta mining farm kurarım. 1 bitcoinide altcoinlere pay edip sepet yaparım çünkü piyasanın ne olacağı belli değil batmaktansa garanti nakit akışı sağlarım
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
February 23, 2018, 12:02:52 PM
Hepsini anında satardım, airdrop gibi düşünürdüm şuan yaklaşık 800 milyar eder 1 milyon tl olmasını beklerdim sanırsam 1 ayda falan olur yada ethereuma atarak beklerdim. 1m çeker keyfime bakardım piyasanın stresini çekemem
Anında çekme fikri mantıklıymış aslında, 1 şubatta 20 btc satıp 7k'dan toplasam hem elimde nakit olurdu hemde daha fazla bitcoinim olurdu. Ama Zenginin malı züğürtün parmaklarını yorarmış diyelim Sad
Pages:
Jump to: