Pages:
Author

Topic: 20 BTC niz olsa hangi stratejiyi izlerdiniz - page 4. (Read 6144 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
2 Bitcoin olsa gene yeter adamım, 20 bitcoini kim bulmuş. 200.000 dolarla her iş yapılır. Aynen kimseye söylememek lazım. Valla duyan gelir BTC ister vermeyince kızar gider.
full member
Activity: 616
Merit: 100
20 Btc olduğunu kimseye söylememek lazım malum ortalık şenleniyor millet zengin oldun sanmasın. Sonrasında temel mantık parayı bölmektir bence. Yani sadece btc olarak bile tutacak olsan bence 2 ye bölmek sağlıklı olur.
full member
Activity: 252
Hahaha karavan al, dünyayı gezme fikri pek çok insan için çekici bir seçenek. Bir gün bende yapmak isterim. 20 BTC sahibi olursam ciddi bir portföy sepetine sahip olurum. Alt coin yatırımı yaparım.
member
Activity: 490
Çekip kendime bir arazi aracı alır, arkasına çekme karavanımı bağlar çılgınlar gibi dünyayı gezme stratejisini izlerdim. Smiley
Çok parada gözüm yok. Sanırım bunun sebebi az param olması.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
20btc yi
5 btc araç
10 btc ev
5 btc sermaye
 Cool Cool
newbie
Activity: 35
Karpuz yata yata büyür der hiç dokunmazdım 20 BTC'ye. 2 sene sonra 3'e katlayacağı için elden çıkarır kendi halime yaşardım bana da yeter zaten fazlasıyla o kadar para. Fazla tecrübem olmadığı için zorlamazdım borsada.İnsanın fazlasında gözü oldu mu hazır eldekini de kaybediyor sonra.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Herhangi bir strateji izlemek zorunda kalmazdım çünkü zaten benim tek amacım elimdeki Bitcoin sayısını arttırmaktı.. Bitcoin sayımı arttırdıktan sonra %50'sini kendi kafama göre hold için altcoinlere dağıtabilirim.
full member
Activity: 264
20 btc param olsa bende altkoinlere bölerek yatırım yapmaya başlardım malum sene başındayız sene sonuna garanti x3 veya x5 yapacaktır.
member
Activity: 63
Soteye yatar beklerim. 3 kat artsa 600k yapar. Daha ne isterim.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Ya arkadaşlar 20 Bitcoin ile trade mi yapılır gözünü seviyim? Binance bile kullansan o kadar büyük hacimle dip fiyattan satın alıp, tepe fiyattan satmak çok zor oluyor. Bu yüzden en iyisi ufak bir balina olup bir tokene yatırım yapmaktır, Stratis vs düşünülebilir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
20 btc ile çok güzel hodl yatırımı yapılır. Altcoin listesinden geniş bir sepet oluşturulur. Karlı bir seçenek. Büyük para ile rahat hareket edilir. Uzun süre sonunda x2 yapmak mümkün olur.
newbie
Activity: 126
Şuan İçin yükselmesini bekleyip elimde tutar sonra da altcoinlere çevirerek kazanç elde ederdim herhalde
Zenginin malı züğürdün çenesi misali
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Tamamı ile uzun vade yatırımı yapar genel düşüş öncesi çıkış yapardım.

Örneğin Bitcoin 20 bin dolar olursa hemen çikar USDT'ye geçer bir sonraki düşüşü beklerim, 15 bin'e düşer alirim Stratejim her zaman eldeki Bitcoin sayısını arttırmak olur
member
Activity: 574
Merit: 14
20 btc birikimin olsaydı ico lar arasında kılı kırk yarar. 0.50 veya 1 btc yatırım yapardım. 20 btcnin tamamına değil. 5 btc  tether usd, btc, ethereum arasında al sat yapacak şekilde devam ederdi. ico ya yaptığım yatırımlar da meyvesini bir, iki sene içinde verir ve totaldeki btcem artmaya devam eder diye düşünüyorum.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
5 btc sini direkt btc olarak tutarım.
10 btc sini güvendiğim alt coinlere hodl yaparım
5 btc sini madencilik yatırımına ayırırım.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Şuan hali hazırda Arbitraj yapıyorum fakat şu aşamada işlerin pek tadı tuzu yok, neredeyse yabancı ve yerli kur eşitlendi. Tüm bunların dışında büyük bir Ethereum madeni kurdum. Yerin dibine giren coinlere yatırım (hodl) yapıyorum. vs.vs. Bu şekilde geçimimi sağlıyorum.

Arbitraj yaparken haftalık 500.000TL kotam var bu kotayı güncel kur farkına göre doldurmaya çalışıyorum. Bunların dışında bugüne kadar gerek arbitrajdan, gerek al-satlardan elde ettiğim tüm para ile mining kurdum. Hamdolsun şuana kadar bu stratejileri izledim ve hiç eli boş çıkmadım.

Buradaki en temel mesele sermayedir. Ben bu işe 2,5 sene önce kendi sermayem ile girdim ve hamdolsun mantıklı yatırımlar ve geçmişin verdiği tecrübeyle büyüttüm. Her geçen gün yeni şeyler öğrenmekte ayrı bir mutluluk veriyor tabiki.. Yeni bir sistem olduğu için 5 yıllık yatırımcı bile halihazırda yeni şeyler öğreniyor ve yeni dersler çıkarıyordur.
full member
Activity: 215
20 adet Bitcoin sahibi olsam hemen madencilik şirketi kurardım. Sanırım İsviçre madencilik için avantajlar sunan ülke. Zug'a gidip şirketimi kurar sonra mining sayesinde zengin olurdum. İsviçre güzel yer, hayat hoşça geçer.
full member
Activity: 252
Yarısını cüzdana atardım trade işine girmezdim hodl yapardım. Diğer yarısını böler ve trade yapardım ama tek farkla, fazla riske girmeden btc sayımı attırmaya çalışırdım. Bu piyasada %5 %10 günlük çok normal oranlar. Öyle büyük paralarla bu rakamlar gayet iyi kazandırır.
member
Activity: 126
20 Bitcoinim olsa piyasadan çekilir. Kıyıda köşede bir hayat kurarım. 20 btc büyük para ediyor. Kimimiz çok daha fazla hayal ediyorsa da eldeki bulgur elalemin pirincinden bin kat fazla iş görür.
member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Şu zaman için konuşacak olursam bu düşük seviyeleri kullanmak için mantıklı bulduğum ve market hacminin yükselme ihtimali olan koinleri toplamaya çalışırdım
Pages:
Jump to: