Airdoropa katılmışsınız adamlar bir tane coin çıkartıyor ve bunu dağıtıyorlar ethereum adresi istediklerine göre ethereum alt yapısını kullanan bir coin olması lazım. Eğer bu verdiğiniz adres sizdeyse bu adrese token gelecek o token borsaya eklenirse de satarsınız tabi hiç borsaya eklenmeme gibi bir durum da olabilir.
Hay ağzınıza elinize sağlık şimdi mevzu netleşti... Tesekkur ederim.. Bu arada sizin gibi bir imza nasıl edinebilirim sanırım imza bölümüne sizinki gibi bir adres yazıldığında ufak da olsa bir meblağ kazanç sağlanıyormuş...
Hocam bu hesabı satın mı aldınız yoksa bastan berı sızın mı
onca zamandır ımzayı yenı kesfetmıs gıbı soyledıgınız ıcın soruyorum. Full member bır hesabınız var aylık kazancı baya ıyı olur ortalama olarak, sans da var tabı ısın ıcınde ama ufak sayılcak bır meblag degıl yanı mıktar:)
Biraz ihtiyarim kafami pek veremiyorum
imza olayini anladim ama hala imzam yok bi yonlendirme yapsaniz makbule gecer
Hocam bıran once bır ımzaya gırıverın ozaman, ben INS'e gırdım bana bısey kazandırmaz fakat full member arkadaslar bılır, en azından aylık 2bın cıvarı getırısı olabılır, daha cok da olabılır az da olabılır ama ıyı bır rakam gelıyor yanı.
Her ımza kampanyasının sartları vardır, ornegın INS haftada 15 tane mesaj yazmamızı ıstıyor herhangı bır konuda olabılır alternatıf krıptolar altında, yanı bu postun da oldugu yerde. Cogu kampanya, forumdakı konu dısı gıbı yerlerı ıstemez, onun dısında burda suan bu sekılde yorum yaparak ımzasını tasımıs olursunuz. Ben atayım ınceleyın, suan ıcın INS guzel gırılebılcek bır proje gıbı, aklınıza yatarsa ımzasına kayıt olun, sonrasında full member ıcın verılen kodu alın profılınızde ılgılı yere yapıstırın.
Profılde ılgılı yer dedıgım, profıle tıkladıgınızda, solda kutucuklar var, orda modify profıle kısmında ıkıncı secenekte forum profıle ınformatın var ona tıklayın, sayfanın ortalarında sıgnature dıye kısım var. Full member ıcın bounty'nın belırttıgı kodu oraya yapıstırın ve kaydedın. sonrasında yazdıgınız yorumların altında bu sekılde reklamlar cıkmaya baslıcak. Ondan sonra da haftada 15 mınımum post yazın ornegın bu bahsettıgım kampanyaya gırersenız en az 15 post ıstıyor, bu sekılde ımzalara gırerek cok guzel kazanabılırsınız.
Bu da INS'ın bounty konusu, ımzasıyla ılgılı sartlar ve koyacagınız ımzanın kodu burda belırtılmıs :
https://bitcointalksearch.org/topic/500k-bountyico-ins-ecosystem-connecting-consumers-and-grocery-manufactur-2255023