Pages:
Author

Topic: 20 token ve sonrası - page 2. (Read 852 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
October 30, 2017, 12:37:35 AM
bu işlerde dikkat etmek gerekiyor bazıları private key istiyormuş, bilmeyen arkadaşlar olabilir kesinlikle private keylerı kımseye vermeyın
full member
Activity: 420
Merit: 108
October 29, 2017, 11:59:07 PM
Sanırım PoSToken'den bahsediyorsun.4-5 gün içerisinde cüzdana yollarlar merak etme.Ben daha önceden 40 tane aldım airdroptan şuan cüzdanda.Şimdi de 25 tane gelecek.Yolluyorlar yani merak etme.
member
Activity: 392
Merit: 10
October 29, 2017, 06:28:28 PM
Airdoropa katılmışsınız adamlar bir tane coin çıkartıyor ve bunu dağıtıyorlar ethereum adresi istediklerine göre ethereum alt yapısını kullanan bir coin olması lazım. Eğer bu verdiğiniz adres sizdeyse bu adrese token gelecek o token borsaya eklenirse de satarsınız tabi hiç borsaya eklenmeme gibi bir durum da olabilir.
Hay ağzınıza elinize sağlık şimdi mevzu netleşti... Tesekkur ederim.. Bu arada sizin gibi bir imza nasıl edinebilirim sanırım imza bölümüne sizinki gibi bir adres yazıldığında ufak da olsa bir meblağ kazanç sağlanıyormuş...

Burda var şartlar koşullar her şey yazıyor gir bak.

https://bitcointalksearch.org/topic/imza-listesi-2152476
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
October 29, 2017, 04:27:50 PM
Airdoropa katılmışsınız adamlar bir tane coin çıkartıyor ve bunu dağıtıyorlar ethereum adresi istediklerine göre ethereum alt yapısını kullanan bir coin olması lazım. Eğer bu verdiğiniz adres sizdeyse bu adrese token gelecek o token borsaya eklenirse de satarsınız tabi hiç borsaya eklenmeme gibi bir durum da olabilir.
Hay ağzınıza elinize sağlık şimdi mevzu netleşti... Tesekkur ederim.. Bu arada sizin gibi bir imza nasıl edinebilirim sanırım imza bölümüne sizinki gibi bir adres yazıldığında ufak da olsa bir meblağ kazanç sağlanıyormuş...
hero member
Activity: 854
Merit: 500
October 29, 2017, 10:32:31 AM
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
October 29, 2017, 07:50:27 AM
Arkadaslar vallahi in acikcasi ben bir halt anlamadım.. Forum da eski olanlara token dagitiyorlar diye bir linke tikladim benden burdaki kullanici adimi istedi mail felan girdim.. Sonra profilimde eth adresi olmadigi icin islem yapamiyoruz dedi haydi onuda girdim hatta borsa adresi olmuyor diye telefonuma eth wallet indirdim ordaki adresi burdaki profil bilgilerime ekledim haydi kabul ettiler. sonra 20 token geldi telegram adresi kullanici adi felan girersen 5 token verecegiz diye ibare gordum oda oldu etti mi sana 25 token eee ne olacak simdi dedim karistirdim sagini solunu bir baktim 3. Tur da tokenlerinizi.verecegiz dediler.. Tamam da nereye veriyorsun anlamadim ki eth cuzdan adresi istediler ya oraya mi yatirilacak eger yatirilicaksa 3.tur denilen sey anladim kadariyla basladi neden yatirilmiyor.. Anlamadim olayi vallahi. Bilgisi olan izah edebilirse cok sevinirim...
Pages:
Jump to: