Pages:
Author

Topic: 2017 -2018 yılı ico 2019 yıl da borsa yılı olacak (Read 284 times)

jr. member
Activity: 226
Merit: 5
Ben pek sanmıyorum yine ico gibi adını koyarak bir şekilde fon toplama yolunu bulurlar gibime geliyor.Ciddi para akışı olursa yine bir trend bulunur.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
sistem aynı sistem sadece ad değişecekse büyük de bir problem olacağını zannetmiyorum. içinde bulunulan döngüye isim koymak olur bu.
member
Activity: 406
Merit: 12
Aslında borsaların daha önce kurulup alanlarına göre organize olmadı ICO yatırımlarını da kolaylaştıracaktı ama bu durum geç anlaşıldı. Şu an Binance borsa üzerinden ICO düzenliyor ve talep çok yüksek. Bu genele yayılırsa piyasa çok daha rahat şekilde yükselebilir.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Tespitleriniz kesinlikle yerinde. Bu ara bunlar moda olmaya başladı ve çoğu güven vermiyor. Bilindik borsalara yönelmekte her zaman fayda olduğuna inanıyorum
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Her Borsaya yatırım yapmamak gerekiyor.Çünkü ilerde en ufak Borsa Sorununda Destek konusunda sıkıntı yaşanabilir veya Borsadaki yatırımlar gidebilir.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Kriptoda ya hep ya hiç felsefesi geçerlidir.

Boğa piyasasında icolar, borsalar, altcoinler, bunların hepsi yükselir. Ayı piyasasındaysa herşey dibe vurur.

Binance hype vesilesiyle dibe vurmamış olabilir ama ilerleyen süreçte neler olacağını bilemezsiniz.
member
Activity: 504
Merit: 11
Mevcut borsalar token listelemek için dünyanın parasını talep etmeselerdi, bu kadar çok borsa da görmezdik. İco'yu tamamlayan her proje ucuza listelenecek borsa arıyor. Projesine güvenen adam neden işin ucuzuna kaçar ki. O kadar whitepaper hazırlamış ve fiyatlama yapmışsın. Bu raporu hazırlama aşamasında borsaların talep ettiği fiyatları da elbet maliyetlere ilave etmişsindir. Yatırımcıdan para topladıktan sonra yan çizmek niye... Gir doğru düzgün bir borsaya hem sen hem de yatırımcın sevinsin.
hero member
Activity: 2170
Merit: 613
Online Security & Investment Corporation
Nicehash ve Cryptopia hacklenişine bizzat şahit olup her ikisinde de bir miktar param gitmişken sağlam borsalara dahi güvenmiyorken yeni borsalara pek güvenebileceğimi düşünmüyorum. Buna rağmen farklı borsalarda irili ufaklı birikimlerimi tutuyorum.
member
Activity: 392
Merit: 11
Her borsa olmasa da çoğunluğunun tutma ihtimali de var çünkü token ve coin sayısı inanılmaz arttı ve adı belli büyük borsalar bunları listelemez dolayısıyla farklı borsalara ihtiyaç var.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
Nerede çokluk orada sıkıntı. Tıpkı birbirinin aynısı projelerin bir kısmının çöpe gitmesi gibi borsalarda da öyle olacak. Tutunanlar denk gelir bizlere umarım.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Ne alaka borsa yılı falan olucak çoğu borsa bence tutmayacak yeni çıkanlardan tutucak tek borsa var o da bakkt olucak diğer ilk 10 altı normal eski hallerinde kalıcaklar bakktın açılışıyla yükselişin geliceğini düşünüyorum ben.
jr. member
Activity: 196
Borsalar çoğaldı fakat icolar gibi borsaların kazançlı olduğu söylenemez. Ancak Binance in yaptığı sistem bence çok daha faydalı olacak. Borsanın kendi tokeni paritesi ile yapılan ico satışı çok iyi düşünülmüş. Bu sistem çok iş yapacak bence.
jr. member
Activity: 168
2019 yılının borsa yılı olması için sağlam bir yükseliş trendi olması gerek.Şu an maalesef öyle bir durum yok ortada.Borsa ile haşır neşir olamıyoruz çünkü zaten bataklıktayız.Daha fazla batmamak için boğanın gelmesi şart oldu
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Çok fazla borsa açılmaya başladı. Yeni açılan borsaların yeni şeylerle çıkış yapmaları lazım ki yatırımcı ceksinler. Açılanlara bakıyorum hepsi ayni adamlar bildiği borsaları bırakıp diğerlerine niye gelsinler
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ben bu projelerin topladıkları paraları projeler için kullandıklarını sanmıyorum. Borsalarında sahte hacim oluşturmayı bırakmaları lazım.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Bu yıl borsa yılı olacağını ben pek zannetmiyorum bu yıl da geçen yıldan pek bir farkı olmayacak piyasaya yeni yatırımcılar girmedikçe bir hareketlenme beklenmez
full member
Activity: 980
Merit: 152
Küresel bazda rüzgar nereye eserse bu pastadan pay almak isteyenlerde o tarafa yöneliyor. Fakat ico dönemi kadar borsa dönemi o kadar uzun sürmedi. Sonuçta borsa için daha fazla güven gerekiyor. Bir de hali hazırda güvenilir olarak denenmiş belli başlı borsalar varken hiç kimse riskli yatırım işine girmez.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Eğer parayla almayacaksanız her borsaya girip bedava tokenleri almak mantıklı. Yoksa sakın güvenmeden para yatırmayın derim.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Açıkcası borsaların artmasının iki nedeni var. Bir kriptoya talep çok onun için farklı borsalar artıyor. İkinci bir nedeni ise milletin kriptolarını alıp yürütmek olabilir Grin
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
2019 yılı toparlanma yılı oalcak.Sağlam borsalar işini iyi yapanlar ayakta kalır.Diğerleri çöker gider.O yüzden güvenmediğiniz borsalarda yatırım pek tutmayın.Yarın ne olacağı meçhul.2019
yılı umarım herkes için iyi bir yıl olur.Zararlarımız bir şekilde karşılar ve kara geçeriz.
Pages:
Jump to: