Pages:
Author

Topic: 2017 -2018 yılı ico 2019 yıl da borsa yılı olacak - page 2. (Read 284 times)

full member
Activity: 910
Merit: 105
Kar payı dağıtanlar çok tercih ediliyor ama bir süre sonra sistemin tıkanma olasılığı var bu yüzden token fiyatı 100'de birine düşenler bile oldu. Borsa yılı olacağı doğru çünkü sabah erken uyanan borsa açmaya başladı. Bountyler sayesinde 50-60 borsaya kayıt yaptırdık bunların hangi biri iş yapacakta, para kazanacakta, kar payı dağıtacakta, ayakta kalacak.
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
Çok fazla borsa - coin oldu. İşler karıştı artık.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
herkes borsa tokenlerıne ssaldırıyor gıbı gozukuyor ama catexden de bellı oldugu gıbı bnb dısında adam gıbı borsa tokenı hala cıkmadı.bınance bu ısı cok guzel yurutuyor.bole zekısı cıkar mı bu yıl.bekleyıp gorecegız

Catex in mining sistemi kötü bence. Alıp satana Cat vermesi sacmalik. Ayrıca botlarin olmasının gerekliliğini anladım ben. Catex te bot yok ve hacim yok ayrıca alış satış arası çok fark var.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Eğer borsa tokenini bedava veriyorsa girin kyc bile yapın. Ama sakın pasaport falan vermeyin. Bizim kimliğin uluslararası bir geçerliliğinin olduğunu düşünmüyorum. Bedava tokenleri toplayın belki iş yapar.
full member
Activity: 672
Merit: 110
herkes borsa tokenlerıne ssaldırıyor gıbı gozukuyor ama catexden de bellı oldugu gıbı bnb dısında adam gıbı borsa tokenı hala cıkmadı.bınance bu ısı cok guzel yurutuyor.bole zekısı cıkar mı bu yıl.bekleyıp gorecegız
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Trade'de kazandığımı mining'de, bounty'den kazandığımı ico'da kaybettim. Şuanda toplasan 1000 tl zarar yapıyor ya da yapmıyor.

Şuanda sadece bounty kovalıyor, eldekilerin değer kazanmasını bekliyorum. Piyasa normallerinde en az 5 bin tl kadar artıya çok rahat geçeceğimi umuyorum.

Şu bir buçuk senede yaşadıklarımızı çok güzel özetlemişsiniz. Malesef kepçeyle vereceklerini iddia ettikleri şeyler çay kaşığını doldurmaz halde. Yağmurlu günler gördük ama malesef şu an damlalıkla suya hasretiz. Piyasa gelişecektir muhakkak ama 1-2 sene öncesindeki ICO furyası şimdi borsa furyasına dönüştü. Benim naçizane tavsiyem her projeye balıklama dalmamak, iyice araştırmak hatta biraz geride durup olanı biteni izlemek şeklinde olacaktır. Eğer vaadettiği gibi müthiş bir borsa olacaksa zaten bugünde kazandırır yarında, öbür günde.. Sabretmek ve temkinli hareket etmek lazım. Herkese bol kazançlar.
member
Activity: 448
Merit: 15
Ufak çaplı minik paralı yatırımcıydım. Ico'lara 5 bin tl kadar yatırmıştım. Getirisi şuanda toplasan 40 dolar yapıyor.

Trade'de kazandığımı mining'de, bounty'den kazandığımı ico'da kaybettim. Şuanda toplasan 1000 tl zarar yapıyor ya da yapmıyor.

Şuanda sadece bounty kovalıyor, eldekilerin değer kazanmasını bekliyorum. Piyasa normallerinde en az 5 bin tl kadar artıya çok rahat geçeceğimi umuyorum.

Kendi edindiğim tecrübe de, fiyatlara, bilhassa sağda solda yazılan yorumlara pek aldırış etmeden ufak meblağlar ile hareket etme düşüncesidir. Aç gözlülüğün sonu hüsran. Bendeki kısmi aç gözlülük olsa da tolare edilebilir girişimcilik idi, o yüzden kâr miktarlarım da zarar miktarlarım da uçuk rakamlarda değil.

Başlığa dönücek olursak, evet borsa tokenleri umut veriyor. Ancak borsanın scam olanı da hayli fazlalaştı. Beleşten gelen tokenler öncelik, rüştünü ispat eden borsalara yatırım da ikincil planda olmalı.
member
Activity: 159
Merit: 10
her borsanın tokeni bnb veya kcs gibi olacak diye insanlar saldırıyor. Yarın öbürgün dediğin gibi ciddi sıkıntılar çıkarabilir. Bu para kazanma açgözlülüğü olduğu sürece milletimizde daha çok vurgunlar görürüz.
member
Activity: 532
Merit: 22
Başlıkta da belirttiğim gibi 17-18 yılları ico çılgınlığı oldu hele ki 2017 iyi para götürdüler. 18 yılı bitmeye doğru gitti şuan için pek para etmiyor ve iyi dediğimiz projeler bile para toplayamiyor.

Şimdide borsa çılgınlığı var. Önüne gelen borsa kurup akabinde kendi tokenini veriyor ve çeşitli kar payı adı altında kendi tokenini cazip kılıp borsasına müşteri çekmeye çalışıyor.
İco larda nasıl dikkatli olmak gerekiyorsa borsa konusunda da dikkat etmek gerekir. Borsaları iyi tanıyıp ona göre yatırım yapmak lazım. Mümkünse borsa da coin ya da token tutmayın.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Pages:
Jump to: