Pages:
Author

Topic: 2017 imza twitter ve facebook bounty kazanımları - page 3. (Read 814 times)

full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Bounty'sine girdiğiniz projeyi öncelikle çok iyi araştırmalısınız. Düşünsenize bounty'e olmaz da %20 ayırmışlar abartıyorum. Ama proje, coin tırt shitcoin yani. Neye yaradı onca gelen coin? Çöp işte. Ama sağlam proje bulursunuz bounty si az da olsa girersiniz güzel bir kar getirir size. O yüzden öncelikle kar a değil projeye odaklanılmalı. Bu arada merit sistemi eski üyeleri coşturmaya devam ederken yenileri resmen silip süpürdü. Artık yeni kullanıcı almıyoruz gibi birşey dendi resmen. Bu biryandan kötü bir yandan da iyi oldu aslında.
member
Activity: 1282
Merit: 43
Geçen yıl BTC belki daha düşüktü ama piyasada kaos yoktu. Bu yıl öyle bir pus varki havada her an herşey olabilir tedirginliği var herkeste. ICO'ların bir çoğunun süre uzatma sebebi de bu zaten; "piyasa çıkarsa ne ala, batarsa basar gideriz" mantığı hakim.
member
Activity: 490
Merit: 16
İmzasından çıkıp iyiki çıktığım bir token var repux şuan Telegram kaynıyor adamlar 245 bin dolar olması gereken imza parasını 17 bin dolardan hesaplamış 4 ay imzada kalan legendary 180. Dolar falan alıyor şimdiki haliyle şaka gibi
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Böyle görünüyor ki, imza kamapaniyaları güzel paralar bırakıyor. Merit olayıolmasaydı bizde güzel paralar kazana bilirdik Sad

Aynen öyle merit sistemi önümüzü kesti. tabi gecen seneki kazançlar kalmadı ama yinede en güzel kazanç halen imzada ve artık üst rütbelere geçiş imkansız olduğundan şu an üst rütbe olanların pastası dahada büyüyecek.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Böyle görünüyor ki, imza kamapaniyaları güzel paralar bırakıyor. Merit olayıolmasaydı bizde güzel paralar kazana bilirdik Sad
full member
Activity: 602
Merit: 118
spreadsheet i inceledim hiçbirisi ile alakam olmamış. o zamanlar bounty olayına uzak olduğum için büyük ihtimal. dikkat ettim her zaman ki gibi malı rütbesi yüksek olanlar götürmüş. tam da şu sıralar sr.member hayali kuracakken merit sistemine takıldık, ki bundan sorada mümkün değil daha yukarı rütbeleri görelim. resmen kilitlendik kaldık sadece ben değil benim gibi bir sürü kişi var. geçen gün açılan başlığı efs başka bir yere taşımış. büyük ihtimal hepsini okumuştur. umarım faydalı bir hareket yapar.
newbie
Activity: 294
Merit: 0
güzel bir konu olmuş hocam elinize sağlık, twitter ve facebook için böyle bir konu gerekliydi, bu boşluğu doldurmuşsunuz
full member
Activity: 518
Merit: 102
Aynen dostum bitmeyen ICO lara mı yanalım yoksa aşırı artan katılımcılardan dolayı düşen gelire mi bilemedim.  Geçen sene çok iyi bir gelir kapısıydı fakat bu sen için aynı şeyleri konuşmak oldukça zor.
newbie
Activity: 87
Onlar 2017 kazanımlarıydı o yüzden kimse o rakamlara aldanıp girmesin katılım sayısı artık hemen hemen hepsinde 2 3 kat arttığı gibi çoğu ico da uzadıkça uzadı bitmeyen ico haline geldi tabi sosyal medya kampanyaları uğraşmaya değmese de imza kampanyalarının iyisine denk gelirseniz daha iyi kazandırabilir
jr. member
Ben de inceledim güzel hazırlanmış gibi ama bazı yerlerde alt rütbe üst rütbeden fazla kazanmış oraları anlamadım. Ben de yaklasık 3 aydır DIW bounty'sindeyim bakalım ne kazandıracak. 2-3k dolar getirisi olsa yeter valla öğrenci adamım diğer senelerin kira parası çıkmış olur

Mesajda da belirttim bazı rütbelerde kampanyaya full katılım yoktu bu nedenle o rütbede en uzun katılımı yazmak zorunda kaldım. Yoksa tabi ki rütbesi yüksek olan full katılımda daha fazla kazanıyor.
jr. member
Valla uğraşmışsınız ya bunun için helal olsun işsiz falan mısınız anlamadım böyle bişeye neden vakit ayırır ki insan.Eğer listedeki rakamlar gerçekse herocoin twitter katılımcılarına bile çok çok iyi ödemeler yapmış.tiwitterdan bu kadar kazanç elde edileceğini ummuyordum o yüzden artık pek sosyal medya işine girmiyorum demek ki bu kararı gözden geçirmekte fayda var

Kazandırmış ama  tokenleri elinde tutanlara ve artık ben sosyal medyanın artık bu kadar kazandıracağına inanmıyorum çünkü geçen sene ile bu sene arasında inanılmaz katılımcı farkı var artık herkes bu işlerin içinde.
newbie
Activity: 123
Bu aralar bu tarz paylaşımlar daha fazla artmaya başladı doğrusu, İnanmıyorum abi çok fazla lafı dönmeye başladı ortada kazanabildiğiimiz bir şey yok hepsi hayal kırıklığı
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Twitter kampanyalarını hiç takip etmedim girmedimde ne kadar kazandırdıgınıda az çok tahmin ediyordum ama gayet iyi kazandıran twitter bountyleri olmuş ama artık iyice azaldı diye biliyorum ödemeler
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ben de inceledim güzel hazırlanmış gibi ama bazı yerlerde alt rütbe üst rütbeden fazla kazanmış oraları anlamadım. Ben de yaklasık 3 aydır DIW bounty'sindeyim bakalım ne kazandıracak. 2-3k dolar getirisi olsa yeter valla öğrenci adamım diğer senelerin kira parası çıkmış olur
full member
Activity: 406
Merit: 100
Eline sağlık hocam. Nerde o 2017deki kazançlar. Artık sosyal medya kampanyalarına dokunmuyorum bile. İmza kampanyasıyla aralarında büyük fark oluyor aşırı katılımcı olduğu için.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Valla uğraşmışsınız ya bunun için helal olsun işsiz falan mısınız anlamadım böyle bişeye neden vakit ayırır ki insan.Eğer listedeki rakamlar gerçekse herocoin twitter katılımcılarına bile çok çok iyi ödemeler yapmış.tiwitterdan bu kadar kazanç elde edileceğini ummuyordum o yüzden artık pek sosyal medya işine girmiyorum demek ki bu kararı gözden geçirmekte fayda var
newbie
Activity: 168
sosyal medya kazançlarında hani diğer bountylere göre biraz yüksek getiri için topladığı ico miktarına bakmalı. birkaç tanesini gezdim. 10-12 kampanyada juniorların genelde kazancının yüksek olması bana tuhaf geldi. bu bountyler özenle mi seçildi rastgele bountylerden mi yapıldı.
full member
Activity: 420
Merit: 101
görünen o ki; eskiden kampanyalar çok daha iyi kazandırıyormuş. sosyal medya kampanyalarından bile 1000$ üstü veren bountyler olmuş. şu an 5-10$ bişey veriyor sosyal medya. şu anda da ara sıra güzel kampanyalar oluyor ama iyi takip etmek lazım denk getirebilmek için.
jr. member
yalnız cok doğru verileri veren bir tablo diyemeyiz buna. imza kampanyalarına ilk başladığı andan itibaren mi katılmıs , arada hiç kacırdığı stakeler olmus mu . ranklere göre bazı rakamlar yazmıs ama baz aldığı fiyat ico fiyati mi yoksa güncel fiyat mi vs vs

Genelde tam katılım miktarlarını yazdım ama bazı rankler için tam katılım bulamadığım oldu doğrudur. Zaten geçmişe dönük spreadsheetleri bulmakta bayağı zor oldu çoğunluğu silmiş bilgileri. Baz fiyatlarında yazmayı unutmuşum hatırlattığınız çok iyi oldu mesaja editleyeyim, 05.05.2018 marketcap değerleri ile hesaplandı. Yani HODLcuların elinde olan miktarlar bunlar.
jr. member
Bu zamana kadar hep imza kampanyalarına katıldım verdiği ödül daha fazla olduğu için. Sosyal medya kampanyalarını önerir misiniz?

5-6 hafta twitter kampanyasına katılıp 3 dolarlık token aldığım oldu 2018 içinde Smiley Katılım çok yüksek sosyal medya kampanyalarında pek değdiği söylenemez ama illaki güzel kazanç bırakanlar olacaktır o da biraz şans gibi.
Pages:
Jump to: