Pages:
Author

Topic: 2017 imza twitter ve facebook bounty kazanımları - page 4. (Read 786 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
bu stake olayı zaten çok garip.Proje uzadığı zaman yeni katılımcılarda eklenince iyice eriyor.En az katılım olacak kampanya bulup bir şansla oradan iyi kaldırmayı düşünmek daha mantıklı.
full member
Activity: 532
Merit: 102
2017 ile 2018in ilk çeyreğinin sonrasıyla çok büyük farklar var artık bir twitter kampanyası 1000 kişiden aşağı olmuyor o yüzden bu kampanyalardan bu meblağların gelmesi mümkün değil şuan.
newbie
Activity: 52
Merit: 0
Bence çok iyi kazanmışsınız ve tabloyu hazırlamakta çok iyi düşünmüşsünüz benim gibi yeni üyeler ne kadar kazanabileceğini felan bir nebzede olsa bilmiş oluyor.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
İmza ve blog kampanyası dışındakilerin yüzüne bakılmaz bence. Hem daha az bütçe ayrılıyor diğer kampanyalara hem de binlerce katılımcısı olunca pay daha da aşağıya çekiliyor.
jr. member
Activity: 372
Merit: 1
O zaman 2018 bountylerden gelen tokenler bildigin harclık gibi. Boşuna kürek çekiyoruz Sad Fırsatı çoktan kaçırmıs gibiyiz.
full member
Activity: 742
Merit: 112
bu tablodaki bountylerin artırılması yeni katılacaklara daha değerli fikirler verecektir. imza, facebook, twitter katılımcıları arasında en fazla kazanç elde edenler eklendi sanırım. ilk hafta katılan junior ile son haftalardaki aynı ödülü alamaz haliyle.
full member
Activity: 364
Merit: 102
bazı bountyler istisna zaten onları tutturmak ta büyük şans yoksa j.membere felan çok uçuk para vericek bountyler çok nadir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
yalnız cok doğru verileri veren bir tablo diyemeyiz buna. imza kampanyalarına ilk başladığı andan itibaren mi katılmıs , arada hiç kacırdığı stakeler olmus mu . ranklere göre bazı rakamlar yazmıs ama baz aldığı fiyat ico fiyati mi yoksa güncel fiyat mi vs vs
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Tabloya göre proje imza seçiminin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmış. 100 dolar kazandıran da var 5000 dolar kazandıranda. Gerçi biraz şans işi çok kişinin katıldığı kampanyalar para vermiyor.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
İmza kampanyasında full member hero memberdan daha fazla kazanamaz. Postları eksik attığı için eksik stake almıştır ya da kampanyaya daha geç girmiştir, alacağı pay kampanya başında belli oluyor zaten. Tier farkları imza kampanyasında olmaz, twitterda olur.
member
Activity: 448
Merit: 17
Çöp diyicem ama bende giriyorum twittera girmeyede devam edicem galiba ama iyi bişeyler tutturamazsamdaa bırakırım twitter bountysini inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
jr. member
Activity: 264
Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. Daha genişletirseniz daha kapsamlı bakıldığında daha sağlıklı yorum yapılma şansı da olur. Takibimde olacak burası.
member
Activity: 336
Merit: 17
Bazı bountyler den güzel kazanclar elde edilmiş ozmanlar. Mesela Monaco dikkatimi çekti Jr member bile 720 dolar kazanmış bence mukemmel birşey. Şuan için çok nadir imzalar kazandırır Jr member lara o kazançları.
Geçen yıla oranla bu yıl sanki dustu kazançlar.
member
Activity: 336
Merit: 10
Bu zamana kadar hep imza kampanyalarına katıldım verdiği ödül daha fazla olduğu için. Sosyal medya kampanyalarını önerir misiniz?
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Bazıları çok düşük değerlerde. Çok iyi kazandıran da olmuş legendarye bile 100 dolar verende. Tabi bu birazda kısmet kardeşim. Giren üye sayısına göre kazançlarda değişiyor

Bunlar en azından az da olsa kazandırmış. Araştırırken hiç piyasaya giremeden çöp olan o kadar kampanya gördüm ki bunlar yine iyiymiş dedim 3-5 kazandırmış.
jr. member
Activity: 169
Merit: 5
Guzel paylasim. Emeginize saglik. Az cok fikir edinmis oldum bende paylasiminiz sayesinde. Ben hep legendarynin heronun her kampanyada cok kazandigini zannediyordum yanilmisim bunu gormus oldum bu sayede.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Bazıları çok düşük değerlerde. Çok iyi kazandıran da olmuş legendarye bile 100 dolar verende. Tabi bu birazda kısmet kardeşim. Giren üye sayısına göre kazançlarda değişiyor
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
En çok Hedge Token kazandırmış görünüyor bir borsada işlem görüyor mu merak ediyorum. Monaco opus ve hero da iyi kazandırmış.

Borsada işlem görenleri özellikle seçtim aralarında işlem görmeyen yok.
jr. member
Activity: 252
En çok Hedge Token kazandırmış görünüyor bir borsada işlem görüyor mu merak ediyorum. Monaco opus ve hero da iyi kazandırmış.
member
Activity: 294
çok güzel bir dosya olmuş hocam, bütün her bilgi var içinde, arşiv niteliği taşıyan, değerli bir konu olmuş
Pages:
Jump to: