Pages:
Author

Topic: 2017 Şubat sonu zcash-zec in cenaze namazı kılınır mı? (Read 2349 times)

sr. member
Activity: 994
Merit: 391
uzun soluklu zec çoook uzun...

kafadan 2sene

Kesinlikle katılıyorum uzunvadeli bir coin. Çok hantal. Ancak uzun zamandır içinde olduğu düşme trendi sanki bitmiş gibi. Gerçi daha konuşmak için erken ne olacağı belli olmaz ama uzun vadede de olsa kar potansiyelini yüksek olarak görüyorum.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
uzun soluklu zec çoook uzun...

kafadan 2sene
sr. member
Zcash'i bana öyle geliyorki yoğun miktarda topluyorlar. 30-32 aralığında neredeyse 1 haftadır tüm satışları aldılar belki 250-300 bitcoinlik belki daha fazla alım yapıldı. Merakla bekliyorum ne olacak diye.
sr. member
Activity: 415
Merit: 250
zcashin yolu çok uzun, şimdiden kolay kolay mezara girmez
hero member
Activity: 518
Merit: 500
15 dolarlik aldim bakalim kalsin dip seviyeden aldim. Risk e deger diye dusunuyorum. Kaybedersekde yapcak birsey yok pascal bi anda uctu +30 da suanda . Eth de yatirim yaptim 15 dolarlik umarim cok uzmez bu 2 coin de Smiley iyi gunler herkese

15 dolar hoçam iyimisin !  Shocked Shocked Shocked
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Yorumları okuyunca bir.miktar alasım geldi, ama zec konusna biraz uzağım. En iyisi bir süre takip ettikten sonra karar vermek.

Hic bir zaman bitcoin olamayacak bir coinin tartismasini yapmam. Tum altcoinlerin tek amacı bitcoinlerinizi almak benim nazarımda. Elbet yenilik getiren altcoinler mevcut fakat hic birini bitcoinle kiyaslamam. Altcoin al sat yapmaktaki tek amacim bitcoinlerimi arttirmaktir. Fiyati konusuna gelince yakin zamanda adet fiyati 12 dolara gerileyecektir.
Yazilanlara bakarak coşarak bir coine girmeyin. Duygusal olmayin. Bitcoini kacirdik acaba bu yeni bitcoin mi demeyin. Uzulursunuz.
full member
Activity: 163
Merit: 100
Yorumları okuyunca bir.miktar alasım geldi, ama zec konusna biraz uzağım. En iyisi bir süre takip ettikten sonra karar vermek.
member
Activity: 112
Merit: 10
15 dolarlik aldim bakalim kalsin dip seviyeden aldim. Risk e deger diye dusunuyorum. Kaybedersekde yapcak birsey yok pascal bi anda uctu +30 da suanda . Eth de yatirim yaptim 15 dolarlik umarim cok uzmez bu 2 coin de Smiley iyi gunler herkese
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
ekran kartıyla kazılıyorsa bir coin çok sağlam pump yeme potansiyeli var diye düşünüyorum.
bunu ilk litecoinde gördüm, sonra onun asics cihazı çıktı, hopp  x11 algoya geçtiler darkı uçurdular, sonradan dash oldu kendileri.
onunda asicsi çıktı, piyangodan ether çıktı, bununda miningi bitecek,  o kadar kart zarar mı yazsın, mecbur bir coine yüklenecekler
en büyük aday da bence  zec, ha bu ne zaman olur ne zaman dip yapar bilmiyorum.
şahsen  ben yakından takip ediyorum. bi yerde dip yapıp tekar uçacak.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Toprağı bol olsun diyelim. Güvenen alsın güvenmeyen almasın sonuç da yeni bir coin daha gidecek çok yolu var.
full member
Activity: 235
Fiyatın biraz daha yukarıda direnmesi gerekirdi bence. Sistemli şekilde çok hızlı düştü. Belki de çok yüksekten başladığı için bize düştü gibi geliyor, belki de normal fiyatı buralardan daha da aşağıda olacak. Hep birlikte göreceğiz.
Haklısın olabilir ama bu kadar uzun süren düşüşler insanlarda can sıkıntısı yaratıyor ve güvensizlik hissi veriyor. Neredeyse her gün yeni bir dip yapar oldu. Throllbox da zcrash diye dalga geçiyorlar.

trollbox dalga geçiyorsa, o coinden daha çok alıp,biriktireceksin.
Açıkçası şahsen bu fikre pek katılmıyorum, zcash yeni sayılacak bir coin ve fiyatı en zirve ile başlattılar. Daha çok yolu var ve düşüşler dalgalı seyirle düşmeye devam edecek sanırım. 15 günlük vadeli orta hacimli trade ler ile biraz kâr ettirir bir süre daha. Ancak düşüş sürecektir. Ta ki dibi görene dek. Dip neresimi? Bilen yok. İvmeyi izlemeli. İvme şu ana dek hep aşağı doğru ve devamda ediyor. İvmenin değişiminden muhtemelen 1 hafta sonrası zcash kendi yerini bulacaktır borsada. Sonrası meçhul.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Fiyatın biraz daha yukarıda direnmesi gerekirdi bence. Sistemli şekilde çok hızlı düştü. Belki de çok yüksekten başladığı için bize düştü gibi geliyor, belki de normal fiyatı buralardan daha da aşağıda olacak. Hep birlikte göreceğiz.
Haklısın olabilir ama bu kadar uzun süren düşüşler insanlarda can sıkıntısı yaratıyor ve güvensizlik hissi veriyor. Neredeyse her gün yeni bir dip yapar oldu. Throllbox da zcrash diye dalga geçiyorlar.

trollbox dalga geçiyorsa, o coinden daha çok alıp,biriktireceksin.
sr. member
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
full member
Ben 30 larda almıştım, geri 34 lerde elden çıkardım. Dahada alma taraftarı değilim. İvme aşağıya doğru. İvme değişirse fikrim değişebilir.
member
Activity: 112
Merit: 10
şuanda 0.02859022 poloda dipler de acaba alsammı kararsızım   Undecided
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
zcash müslüman olmadığı için cenaze namazı kılınmaz. ama gün gelir de hak yoluna dönerse o zaman kılınabilir.
Doğru teşhise cevap olmaz ama
Evet herkesin beklediği bu aslında hak yoluna dönüp karlılığın artması ama o zamanda muhtemel bayram namazı kılınır .  Smiley

Evet hak yolunu bulursa 100$ olur.
full member
zcash müslüman olmadığı için cenaze namazı kılınmaz. ama gün gelir de hak yoluna dönerse o zaman kılınabilir.
Doğru teşhise cevap olmaz ama
Evet herkesin beklediği bu aslında hak yoluna dönüp karlılığın artması ama o zamanda muhtemel bayram namazı kılınır .  Smiley
legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bence kolay kolay pump olacağını düşünmüyorum. İniş çıkış olabilir ama sağlam bir pump gelmez bana kalırsa. 2017 senesinin şubat ayında şuan ki 0.046 fiyatından daha düşük olmasını bekliyorum.
Pages:
Jump to: