Pages:
Author

Topic: 2017 Şubat sonu zcash-zec in cenaze namazı kılınır mı? - page 2. (Read 2349 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Proje ileri aşamalarda ne olur ekip ne yapar fiyata nasıl yansır gibi sorular havada kalır ama onun dışında daha çok dump pump dalgası yer
az daha düşsün güzel basacaklar gibi geliyor bana zcash pumpları grafiksel olarak hep beklenmeyen aşamada gerçekleşiyor Smiley
member
Activity: 116
Merit: 10
eger zec fullreward block baslasaydı ve bir miktar premin edilip developer dump edilseydi basta tabanını bilir ona gore konusurduk. ama su anda taban fiyatı nedir ederi nedir bilemiyoruz. nereye kadar duser tekrar yukselir mi bunuda bilemiyoruz. 3600 kusur btc den nereye geldi coin. ilk yatırımcılar cok cok ciddi zarar etti. yatırımcı koine kustuyse artık o coinden hayır gelmez. aşırı hype nin zararları bunlar.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
ocak-şubatta düşeceği zaten tahmin ediliyordu. slow-start ile başladığından ilk çıktığında fiyatı bu yüzden astronomik rakamlara ulaştı, gayet normaldi. Zec daha yeni döllenmiş yumurta.. gelişecek,büyüyecek ve 4 sene sonra doğumu gerçekleşecek. Bu tür iddaalı laflar biraz acayip geliyor bana

daha resmi olarak win64 compile edilmiş versiyonu yok, insanlar henüz daha kullanmıyor,yaygınlaşmadı.. Aceleci yorumlar bunlar (belkide taktik icabı, milleti korkutup elindeki zecleri toparlamak için)
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Balinalar şuanda  madencilerin sattığı ZEC leri mümkün olan en düşük fiyatlardan topluyor.  Madenciler sürekli kazıyor ve satıyor, ve birileri bunları alıyor. ZEC leri topluyorlar .

ZEC  daha işin başında, daha çok ve büyük pump-dumplar görecektir fikrimce. ve fiyat yüksekti, balinalar  tabiki düşükten mümkün olduğunca toplamaya bakıyor.

Teşhis çok doğru bencede. Büyük yatırımcılar madencilerden topluyorlar. Piyasada dolaşımı o yüzden zayıf. Stoklular ilerisi için.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
Balinalar şuanda  madencilerin sattığı ZEC leri mümkün olan en düşük fiyatlardan topluyor.  Madenciler sürekli kazıyor ve satıyor, ve birileri bunları alıyor. ZEC leri topluyorlar .

ZEC  daha işin başında, daha çok ve büyük pump-dumplar görecektir fikrimce. ve fiyat yüksekti, balinalar  tabiki düşükten mümkün olduğunca toplamaya bakıyor.
full member
Activity: 235
Merit: 100
Elbette her düşüşün bir yükselişi olacaktır, aynen katılıyorum. Ancak daha yeni konu hakkında birşeyler öğrenmeye baslamama rağmen anladım ki ana iki etken bu yukselislere sebep oluyor;
1- parasını katlamak isteyen balinalar
2- crypto paranın öz yatırımları.
Ve görünen o ki büyük balinalar zcash in isminden pek hoşlanmadı. Herkesin beklentisi öz yatırım yada geliştirme. Umarım ki geliştirme yönünde bir adım atılır.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Her düşüşün bir yükselişi olur bence. Sonuçda diğer coinlerde direk bu seviyelere gelmedi. Belki bir yıl belki iki yıl beklemek gerekecek. Yatırım tavsiyesi değildir Cheesy .
full member
Activity: 235
Merit: 100
Neredeyse bütün altcoinleri ayakta tutan BTCbitcoin her ne kadar yükselişte olsa da zcash günden güne kaybını sürdürüyor. Çok kısa süreli bir parlama yaşayıp hiçbir şekilde spekülasyonların odağı olamayan ve yamaçtan dusercesine değer kaybeden zcahs ocakta tahminlere göre dibi görecek şeklinde yorumlar var. Düşünceleriniz nelerdir?
Pages:
Jump to: