Pages:
Author

Topic: 2018'de merkez bankaları Bitcoin ve Ethereum alacak - page 2. (Read 658 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
şuan için hiç sanmıyorum ama uzak bir zamanda olabilir çünkü öngüröüm ileride herşey dijital olacak aynı filmlerdeki gibi hatta daha fazlası
newbie
Activity: 101
Merit: 0
Ne zaman alacaklar ne zaman tutacaklar acaba. Bir de dünyadaki bütün merkez bankaları mı bazıları mı alacak
newbie
Activity: 65
banka ve merkeziyetsiz dijital para.. ikisi aynı cümlede bile bir araya gelemiyor pratikte nasıl olacak acaba..
newbie
Activity: 98
Bulgaristan'ın tuttuğu bitcoinler Btc-e nin coinleri büyük ihtimalle. onların geri dağıtımları olur inşallah. Merkez bankaları da tutmaya almaya başlarsa fiyatlar en az iki katına çıkar ozaman. Bizim gibi 50-100 liralık alacak değiller milyon dolarlarca alıp toplamaları gerekir
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
türkiye cumhuriyet merkez bankasınında bitcoin tuttuğuna dair bir haber çıktı diye hatırlıyorum ben bu haberi tekrar bulup buraya bir link bırakabilecke var mı
newbie
Activity: 40
Dış devletler yaparda bizim yapmamız baya zaman alır.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Ben yıllardır çaktırmadan satın aldıklarını düşünüyorum fakat satın alıyoruz dediklerinde ellerindeki Bitcoinleri satmaya başlayacaklarından emin olabilirsiniz. Bu piyasada her zaman beklentiler satılır, iyi fiyattan okutmaya başlarlar.
member
Activity: 114
Merit: 10
bende sanmıyorum olacagını ama eger böyle bir durumla karsılasırsak bitcoinin önüne geçiilemez kalıcı bir yükseliş sağlamış olur
newbie
Activity: 35
Belkide fiyatları düşüren onları elinde stoklamak isteyenlerdir bilemeyiz ki öyle birşey varsa elinde o kadar çok parası olan bankaların yapacakları mantıklı bir adım olur. Zaten bu sisteme karşı koymaları çok zor onlarda ayak uydurmaya başladı sonunda...
full member
Activity: 336
Merit: 100
Hocam  [Suspicious link removed] yazıyor konunuzun başında muhtemelen linkte problem var, bir kontrol edin isterseniz.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Bana da pek gerçekçi gelmedi bu haber. Alsalar bile el altından alırlar, olur da gerçekten bu haber doğru cıkarsa bitcoin değerine değer katar.
newbie
Activity: 17
rezerv para cinsinden bitcoin veya ethereum kullanılacağını sanmıyorum. İşlemlerler için kullanmayı düşünüyorlardır diyeceğim ama çok mantıklı gelmedi. Ripple veya Stellar daha mantıklı tercihler olacaktır. suudi arabistan merkez bankasının ripple ile görüşmesi örnek olabilir.
member
Activity: 194
Merit: 12
Trust me. I'm a holder.
Bana da çok mantıksız geldi alsa bile el altından gizli alır. Çünkü böyle bir haber insanların bitcoine olan güvenini artırır.
member
Activity: 532
Merit: 29
Bankaların dijital para birimlerine yöneleceği açık ama bunun hangi coinler olacağını şimdiden tahmin etmek zor gibi görünüyor. Ayrıca merkeziyetsiz bir para birimine yer verirler mi, o da bir soru işareti.

Bankaların kendi dijital paralarını çıkartma yönünde adımlar atacağını düşünüyorum şahsen ama bunu ne zaman görürüz, kısa vadede gerçekleşir mi bilmek mümkün değil.
jr. member
Activity: 122
Merit: 5
Bitcoin olmaz ama ripple gibi merkezi bir kripto para birimine yönelecekleri aşikar.
newbie
Activity: 51
Böyle bir şey olursa btc nin önü alınamaz bence. Şu an piyasadaki en büyük sorun güvensizlik. Herkes her an Çin'den Kore'den bitcoinin yasaklanma haberi gelecek diye şizofren gibi yaşıyor. Grin
newbie
Activity: 42
öyle birşey olduğu gün btc için cok pozitif olur. Bir merkez bankası bunu yapmak isterse, bizim haberimiz olmadan çoktan alır toplar. hatta spekülasyon kullanıp alttan toplar. Ancak yasal olarak bunu yapamıyorlar. Fonlar var daha birde onlar alabilse. Uçuş yakındır.

TBK spekulasyon yapma gucune sahip mi sence?
newbie
Activity: 182
Btc önündeki bana göre en büyük tehditler vadeli btc işlemleri ve tether olayı.
newbie
Activity: 12
öyle birşey olduğu gün btc için cok pozitif olur. Bir merkez bankası bunu yapmak isterse, bizim haberimiz olmadan çoktan alır toplar. hatta spekülasyon kullanıp alttan toplar. Ancak yasal olarak bunu yapamıyorlar. Fonlar var daha birde onlar alabilse. Uçuş yakındır.
member
Activity: 322
Merit: 15
almaz da alırsa bir balina daha ortaya çıkar bu balina diğer balinalara benzemez. ellerinde ki kuvvetle bizi kukla gibi oynatırlar.
almaz almasında.
Pages:
Jump to: