Pages:
Author

Topic: 2018'de merkez bankaları Bitcoin ve Ethereum alacak - page 3. (Read 658 times)

full member
Activity: 314
Merit: 101
bütün btc leri hatta kripto piyasasını toplasan bir tane merkez bankası etmez. büyük hayallerin peşinde koşmayın. merkez bankalarının bitcoinle işi olmaz. onlar ülke ekonomisini yönetmek için varlar. para kazanmak gibi bir amaçları yok. bunlar farklı şeyler.
full member
Activity: 182
Merit: 100
eHarvestHub
Bu durum bence bitcoinin doğasına aykırı ve bitcoin üzerinde olumsuz etki yapacaktır. Eğer böyle bir şey olursa bitcoin merkezileşmeye başlamış demektir ve bu birçok yatırımcıyı kaçırır
member
Activity: 144
Merit: 16
Yani şuan araftayım açıkçası sevinsem mi üzülsem mi diye düşünüyorum. Seviniyorum çünkü gittikçe legalleşiyor gittikçe tanınıyor kullanımı artıyor ama bir yandan da üzülüyorum çünkü böyle merkez banklarıymış falanmış filanmış bu tür godamanlar işin içine girince suyun kendi yönlerine akmalarını sağlamak için her türlü numarayı deniyorlar.. Ne diyelim hayırlısı olsun Smiley
newbie
Activity: 35
Merit: 0
Almaları durumunda kabul edilirliği elbette tescillenmiş olacak ancak bunun fiyata etkisi nasıl olur göreceğiz.
ABD merkez bankası alıyorum ama $5K derse nolacak piyasanın durumu? Diğer coinler bundan nasıl etkilenecek?
newbie
Activity: 22
keske ulkemıze gelse bu durum bogazıcı unıversıtesınde bır prof. kendını parcalamıstı turkıye bu trenı kacırmasın dıye adama sonuna kadar katılıyorum

lınkını bulup ekleyecegım
newbie
Activity: 4
Bence zaten hali hazırda vardır devletlerin. Düşünsenize çin bir haber çıkarıp düşükten alıp yüksekten satabilir.Satmalı da zaten. Bu ülkemizde de böyle olmalı
member
Activity: 406
Merit: 12
Yeni bir ekonomik model var önümüzde. Bundan sonra Merkez bankalarının rezervinde olmaması şaşırtıcı olur.
El altından toplayan ülkeler bile olmuştur şimdiye kadar.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
Alırlar da satarlarda, gelişen kripto teknolojisi ile bankalar da değişmek zorunda, bu çağa ayak uydurabilen ayakta kalır, kalmayan ise yok olur gider.. Bakın  sürekli zarar eden kodak şirketi bile nasıl bir dönüşüme girdi bir anda hisseleri tavan yaptı, marka değeri yükseldi. işte bu işler böyledir Smiley
newbie
Activity: 33
bitcoini duyunca herkes kendi kripto parasini surmeye basladi piyasaya. Dikkat ederseniz bu yeni cikan kripto paralar madencilikle alinmiyor illa adamin cikardigi paradan alacaksin yani bu parayi cikaran kendini zengin etmek icin cikarmis. Ripple gibi tamamen bir merkeze bagli paralarla ugrasmam.. Ethereum ve Bitcoin kullanirim daha iyi. Simdi bitcoin tamamen bagimsiz bir bankadan hareket ediyorsa neden bankalarla isim olsun benim? Insanlari soyan ve gucune guc katan bir sistemle isim olmaz.. bitcoinin cikma amaci zaten dunyaya yoneten parayi yok etmek ve sanal bir devrim baslatmakti. Bankerler neden bu kadar bitcoinden korkuyor saniyorsunuz? Japonya china neden bu kadar korkuyor saniyorsunuz? Cunku onune gecemezlerse insanlar kendi sanal parasini kullanmis olacaklar ve bu sayede devlete ihtiyac duyulmaz. istedikleri kadar bitcoini yasaklasinlar %70 bir insan toplulu ayni birim parayi kullandigi taktirde bankalar bastigi paralara ihtiyac duyulmadiginda oligarsinin ve parayi basanlarin sistemi coker. Herkes bitcoin uzerinden ve kagit paraya ihtiyac duyulmadan alisveris yaparsa ne olur? Kagit para sistemi coker
member
Activity: 154
Merit: 10
The Worlds Most Advanced Distributed Computer
İlla ki kabullenecekler  . Tabi ki önceden çeşitli spekülasyonlar yapılarak fiyat düşürülmeleri de bu yönde olabilir . Ucuzdan kapatmak adına her işlemi yapabilirler tahminim.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Alırlar mı bilmem ama kripto para veya dijital para gerçekten büyük bir devrim, ancak bankalardan ziyade şirketler artık kendi paralarını çıkarmaya başlayacak. Bankalar güç kaybedecek.
member
Activity: 392
Merit: 13
Bence bunun için biraz zaman gerek ama bi 5 yıl sonra felan yüksek ihtimal olur diye düşünüyorum. şuan karşı çıkıyorlar müdahale edemedikleri için ama ilerde mecburen kabul edecek duruma gelecekler
newbie
Activity: 42
bankalar borsalara para aktarimini yasaktlarken merkez bankasi nasil kalkip boyle bir is yapcak merak konusu
member
Activity: 364
Merit: 20
böyle bir spekülasyon ortamının ortasında merkez bankası ne btc'ye ne de diğerlerine yatırım yapabilir.
newbie
Activity: 84
2017 kazanç yılıydı,  2018 in neler getireceğini hep birlikte göreceğiz.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Bunu birkaç yerde daha okumuştum, bana mantıklı geliyor.
Merkez bankalarının rezervinde nasıl döviz ve altın varsa crypto para da olabilir.
full member
Activity: 434
Merit: 112
böyle bir şeyin olacağını hiç zannetmiyorum. belki kendi coinini tasarlarlar üretirler ama kendi yönetmedikleri birşeye yatırım yapmazlar.
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
bitcoin ve ethereum decentralized birimler. Bu birimler ülkelerin işine gelmez. Ama ülkeler blockchain teknolojisinin önemini yavaş yavaş anlamaya başlıyorlar. Yakında IMF coinin geleceğine inanıyorum ama bu da centralized olacak ve fiyatı sürekli manipüle edilebilecek.
full member
Activity: 124
Merit: 100
Gayet olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Piyasaya etkisi olacaktır. Bir yandanda şu var zaten balina diye tabir etttiğimiz kişiler vardı. Piyasayı elinde oynatanlar bunlar. Bir de devletler girerse işin içine iyice manipülatif olacaktır piyasa.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Böyle bir şeyin gerçek olacağına şimdilik inanmasamda devletlerin ve şirketlerin gizli gizli ellerinde birçok kriptopara bulundurduğundan adım gibi emin olduğumu düşünüyorum. Kriptoparalara son zamanlarda çok büyük ilgi gösteriliyor, bunun sonucu piyasaya pozitif olarak yansıyacaktır.
Pages:
Jump to: