"Yaslı çöplüğüne döndü galatasaray" bir algı çalışması arkadaşlar, siz inanmayın bari. Yani tamam medyada orada burada bu algı yapılmaya çalışılıyor, ama sizleri tanıyorum, hepiniz gayet kendiniz açıp bakabilecek insanlarsınız, inanmayın kanmayın böyle muhabbetlere.
Dün Galatasarayın çıktığı ilk 11 yaşları;
Muslera - 36 (en yaşlı oyuncumuz ama adam Muserla)
Boey - 22
Nellsson- 24
Bardakcı - 28
Tademir - 27
Torreira - 26
Oliveira - 30
B. Yılmaz - 22 (burada yunusta oynuyor o da 22)
Mertens - 35
Rashica - 26 (burada keremde oynuyor o da 24)
Icardi - 29
Şu kadro gerçekten yaşlı mı? Bakın 30 yaş ve üstü 3 tane oyuncu var sadece, biri Oliveira daha 30 yaşında zaten, diğeri Mertens 35 yaşında ama canavar gibi oynuyor. Son oalrak Muslera var 36 yaşında ama adam Muslera, Cenk'in şutunu çıkarışı gördünüz, napalım 36 yaşında diye gidip Muslerayı mı çıkaralım kadrodan?
Bakı ngeri kalan BÜTÜN oyuncular 30 yaş altı. Şu 11in ortalaması 27.7, kötü falan değil, gayet güzel bir yaş ortalaması, tecrübelide var, gencecik adamda var, çokta güzel top oynanıyor şuan. Galeyana gelmeyin yaşlı falan diye. Ben demiyorum ki Galatasaray diğer bütün takımlardan genç falan, tamam daha yaşlı olabilir ama 27.7 ortalamalı bir ilk 11e de "yaşlı" dememek lazım, sırf daha genç ilk 11i olan takımlar var diye bu Galatasarayı yaşlı yapmaz, belkide diğer takımları fazla genç yapar? Takıma genç Altay'ı kaleye koyacağıma, 36 yaşında Muslerayı koyarım mesela ben, olay sadece yaşlada alakalı değil yani.