Fenerbahçe’miz sonunda bizi şaşırtıyor herhalde @gospodin üstat ile bana tekrar Fenerbahçe aboneliği aldıracak bu takım 3 maçta 3 galibiyet ne demek biz alışkın değiliz böyle skorlara takım hala forvet eksikliğini çekerken son maçlarda bu eksikliği Valencia kapatmaya çalışıyor yürü be kral sayende ligde lider olacağız bu arada lider olan Trabzonspor ile biz 3 maçta 3 galibiyet alan iki takımdan birisiyiz
berbat kalitesi devam ettiği süre iptv'den şaşmam reyis.
fenerbahçe'ye gelecek olursak şayet taktiğimiz ve ideal ilk 11'imiz ne kadar kısa sürede oturursa ligi o kadar çabuk domine ederiz. size abartı gelebilir ama ersun yanal'dan daha önce şampiyonluğumuzu ilan etmemek için hiçbir neden yok. gerçi var: forvet eksikliği.
valencia, geçen sene emre takımın başına geçtiği zamandan beri forvet oynuyor ve elinden gelenin fazlasını ortaya koyuyor ama 1 tane daha forvet şart. serdar ilk oynadığı maçta, kısa süre almasına rağmen, bence gayet iyiydi ama 1 adam daha şart. trabzonspor'un hücum hattı muhteşem ama savunması tam anlamıyla rezalet, bizim de tam tersi:)
yapılacaksa yeni transferler, pelkas ve irfan'ın iyileşmesi ile takım daha da ciddileşecek. ilk günden beri söylüyorum mesut'un yeri ilk 11 değil. gerekirse 60-70. dakikadan sonra oyuna girip 1-2 hareketle maçın kaderini değiştirecek bir role sahip olması gerekiyor. bizim slim fit de büyük ihtimalle böyle yapacak. ha mesut bık bık ederse çekilir kenara. bu kadar basit. ulan slim fit bana kendini savundurttun ya daha ne diyeyim.