Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 76. (Read 29068 times)

hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Fenerbahçe Trabzonspor'u 3-1 yendi. İlk yarıda Fenerbahçe maçı istediği gibi kontrol altına aldı bu maçta bana göre. Golü bulunca maçın kontrolünü biraz Trabzonspor'a vermiş gibi gözüktü. Ama Fenerbahçe'nin iyi bi oyun oynadığını düşünmüyorum. Trabzonspor çok kötü olduğu için kazandılar. 1-0 gerideyken bile savunmada konsantrasyon sorunları yaşayan bi Trabzonspor vardı. Pas hataları yaptılar sürekli. Bu hatalardan birinde 2. golü yediler. Lig biraz uzasa Trabzonspor küme düşmemek için mücadele verirdi. Bu sezon kötüydüler. Son maçlarda daha da bi kötü oynuyorlar. Sezona onlardan beklenen başlangıcı yapamadıkları için kafalarında bitirmişler ligi tamamen.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
Enjoy 500% bonus + 70 FS
Fenerbahçe sezonun ilk derbisini kazandı. Trabzonspor karşısında 3-1’lik galibiyet aldılar ve şu anda Galatasaray’ı takibe devam ediyorlar. Galatasaray zirve yarışında bu maçı ilgiyle takip ediyordu ve istemediği bir sonuçla karşılaştı. Yine de kalan maçlar göz önüne alındığında Galatasaray fikstür avantajına sahip takım. Fenerbahçe’nin şampiyon olma ihtimali çok az. Bence Giresunspor ve İstanbulspor maçlarında şampiyonluğu ikram ettiler. Bu arada ilk golde Arda ve ikinci golde de Arda önemli roller üstlendi. Bu çocuk sezon başından beri oynasaydı Fenerbahçe farklı bir seviyede olabilirdi. Takıma kalite katıyor.
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
Dün oynanan maçta Adana Demirspor deplasmanda Karagümrük’ü 3-2 yenmeyi başardı.Bu önemli başarıyla birlikte ligde Avrupa kupaları için artık Fenerbahçe ile aralarında sadece 5 puanlık bir fark var.Beşiktaş’ın ikinci sırada olduğunu ve Fenerbahçe’nin önemli bir Trabzonspor maçına çıkacağını düşünürsek, bu hafta en avantajlı takımlardan birisi Beşiktaş olabilir.Elbette Galatasaray’da 3 puan kazandığı için şampiyonluğa bir adım daha yaklaştılar onu da es geçmemeliyiz.
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
Trabzonspor maçında Altay ve Lincoln'ün sakatlıkları nedeniyle şimdilik oynamamaları bekleniyor. İrfan Can da kırmızı kart cezalısı durumunda. Trabzonspor'da da orta sahanın önemli oyuncularından birisi olan Bakasetas kırmızı kart cezalısı durumunda. Trabzonspor'un hiçbir amacı kalmamış olması Fenerbahçe için kağıt üzerinde ekstra bir avantaj sağlıyor. Fakat bakalım bunu Fenerbahçe oyunuyla da sahaya yansıtabilecek mi. Eğer oyuna ağırlığını daha ilk dakikalardan koymayı başarırsa kazanması çok zor olmayabilir.

Trabzonspor için Fenerbahçe maçları prestij maçları oluyor. İddiası kalmasa bile Fenerbahçe’ye şampiyonluk yarışında çelme takma isteği her zaman oluyor. Trabzonspor taraftarları, en çok Fenerbahçe maçlarına ilgi gösteriyor. Aralarında sert bir çekişme var özellikle bir şampiyonluk mevzusu vardı. Bunun üstüne inşaa edilmiş bir rekabet söz konusu. Fenerbahçe eksikleri daha fazla. Dikkatli oynamak zorundalar.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
Fenerbahçe bu akşam Trabzonspor ile oynayacak. Bu iki takımın arasında çok anlamsız bir kavga var. Taraftarından tutun kulüp yöneticisine kadar herkes bu kavganın bir tarafı olarak hareket ediyor. Geçmişte kötü olayların yaşandığını biliyorum. Fenerbahçe'nin otobüsü kurşunlandı. Şike kumpasının yaşandığı sezon kazanılan şampiyonluk tartışmaya açıldı. Birçok kötü olay yaşandı ama hiçbir şey bu husumetin sonsuza kadar devam etmesine neden olabilecek olaylar değil. Futbolun barışı, kardeşliği ve huzuru getirdiği bir dönemi yakalarız umarım yine.

Giresunspor maçında alınan beraberlikten sonra Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı çok azaldı. İkincilik şansı da son maçlarda göstereceği performansa bağlı. Beşiktaş ise son haftalarda sürekli kazanıyor ve istikrarlı bir futbol oynuyor. Biraz daha dikkatli olmazsak ikinci sırayı onlara kaptırabiliriz. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç olduğu için ve Trabzonspor'un bu sezonki performansı iç açıcı olmadığı için bu maçı kazanacağız bence.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Trabzonspor maçında Altay ve Lincoln'ün sakatlıkları nedeniyle şimdilik oynamamaları bekleniyor. İrfan Can da kırmızı kart cezalısı durumunda. Trabzonspor'da da orta sahanın önemli oyuncularından birisi olan Bakasetas kırmızı kart cezalısı durumunda. Trabzonspor'un hiçbir amacı kalmamış olması Fenerbahçe için kağıt üzerinde ekstra bir avantaj sağlıyor. Fakat bakalım bunu Fenerbahçe oyunuyla da sahaya yansıtabilecek mi. Eğer oyuna ağırlığını daha ilk dakikalardan koymayı başarırsa kazanması çok zor olmayabilir.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
Trabzonspor, Fenerbahçe’yi yenerse yarın, Galatasaray şampiyon diyebiliriz. Fenerbahçe derbide kazanmaktan başka şansı olmayan bir takım durumunda. Artık ana hedefleri Türkiye kupası olacak.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Galatasaray dün 2-0 kazanarak şampiyonluk kapısını araladı, artık Fenerbahçe ile oynayacakları maçta resmen ilan edecekler çünkü Fenerbahçe neredeyse hiç derbi kazanmadı bu sene yanlış hatırlamıyorsam, büyük maçlar oynadılar Avrupa’da ancak süper ligde büyük takımlara karşı büyük sürprizler yaşadılar, Giresun ve İstanbulspor’a  sürpriz puan kayıpları yaşadılar, Fenerbahçe şampiyonluğu vermek için elinden geleni yaptı, tıpkı Premier lig Arsenal’i gibi,
hero member
Merit: 631
Şampiyonluk hiç bu kadar yakın olmamıştı bu sene Cimbom’a. İstanbulspor deplasmanında da 2 golle kazandıkları ve lider bitirdikleri bir haftanın devamında Süper lig için Cimbom şampiyonluk şarkıları söylemeye başlıyor. Artık taraftarların aklında gelecek seneki kadro şekillenmeye çalışıyor. Icardi’yi bonservisiyle almak isteyen Cimbom bunu yapar. Erden Timur harika bir kaç takviye de yapar. Onu efsane Fenerbahçe döneminin Nihat Özdemir’ine benzetiyorum. Alex’i Türkiye’ye getiren adamdı.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
Zaniolo'nun gördüğü kırmızı kart sonrası kaç tane Galatasaray taraftarı endişe içerisine girdi kim bilir. Doğrudan kırmızı kart gördü hem de ve böylesine kritik maçlardan birisinde bu kadar acemice davranması kabul edilemez olmalı. Galatasaray buna rağmen farkı 15 dakika içerisinde 2'ye çıkarmayı başarıp maçı 2-0 kazanmasını bildi. Bu gerçekten çok kritik galibiyetlerden birisi ve Fenerbahçe'den önce maçını oynamış olması psikolojik avantajı da ele geçirmelerini sağlayacak. Fenerbahçe'nin de yarıştan kopmamak için Trabzonspor'a karşı galibiyet alması kendi yararlarına olur.

Eğer bizim yararımıza bir şey olacaksa bu olmayacaktır ve Fenerbahçe Trabzonspor'a kaybederek 3452323 hafta önce atması gereken havluyu atacaktır. Galatasaray maçını izlemedim. Belki de ilk defa bir lig maçını izlemedim bu sezon. O kadar futbol seven adamı soğutmayı başaran Fenerbahçe'nin başarısız yönetimi bir de transfer haberleri pompalıyor medyaya. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Fenerbahçe yönetimini de kutlamaya çağırsınlar diyeceğim ama son maçta zaten evlerine gidiyoruz yabancılık çekmez bizim yönetim.
sr. member
Zaniolo'nun gördüğü kırmızı kart sonrası kaç tane Galatasaray taraftarı endişe içerisine girdi kim bilir. Doğrudan kırmızı kart gördü hem de ve böylesine kritik maçlardan birisinde bu kadar acemice davranması kabul edilemez olmalı. Galatasaray buna rağmen farkı 15 dakika içerisinde 2'ye çıkarmayı başarıp maçı 2-0 kazanmasını bildi. Bu gerçekten çok kritik galibiyetlerden birisi ve Fenerbahçe'den önce maçını oynamış olması psikolojik avantajı da ele geçirmelerini sağlayacak. Fenerbahçe'nin de yarıştan kopmamak için Trabzonspor'a karşı galibiyet alması kendi yararlarına olur.
hero member
Kerem, Rashica, Mertens ne kadar etkisiz kaldı bugün. Maçı izlerken bu futbolcuların performansını beğenenler var mı? Şut çekmekten bile aciz kaldılar bu maçta. Gerçi İstanbulsporlu defans oyuncuları da iyi savunma yaptı. Etkisiz kalmalarında gerekçeler vardı sahada fazlasıyla. Haklarını yemek istemiyorum. Ama onların etkisizliği, maçın uzun bi süre 1-0 devam etmesi gerdi beni. Erken bir gol daha atmalıydık maçı rahat bi şekilde tamamlamak için. Zaniolo'ya da bi parantez açmamız gerekiyor bana kalırsa. Bu maçta hiç hoş olmayan şeyler yaptı. Oyuna girdikten 5 dakka sonra kırmızı kart gördü takımı bi kişi eksik bıraktı. Genç bi futbolcu olduğu için normal karşılamak da gerekiyor gerçi. Ama şampiyonluk yarışında önemli bi aşamadayken doğru olmadı bu yaptığı.

Maç fazlasıyla puan farkını 8'e çıkardık. Şimdi Fenerbahçe düşünsün. Cheesy
sr. member
Önümüzdeki hafta maçlarında Galatasaray'ın işi oldukça rahat gözüküyor. İstanbulspor her ne kadar kötü bir sırada yer alıyor olsa da düşme hattına kıyasla puan farkları iyi bir seviyede. Galatasaray'ın böyle bir maçta hata yapmasını beklemiyorum. Geçen hafta Başakşehir'e karşı alınan galibiyetin de moral olacağına dair şüphem yok. Artık puan farkı da 5'e çıktığı için Galatasaray'ın çok daha rahat ilerleyebilmesi lazım. Fenerbahçe de Trabzonspor'u ağırlayacak. Trabzonspor'un bir amacı olmasa da maçta ne kadar rakibinin işini zora sokar bilinmez.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Galatasaray Başakşehir'i yenerek şampiyonluk yolundaki çok önemli bir virajı döndü. Skor 1-0 gibi kritik bir skor olmasına rağmen maçın son bölümlerini bence rahat oynadık. Beni en çok gören kısmı orası zaten. Cheesy Şampiyonluk yarışının bu aşamasından sonra güzel futbol veya çok gol atmak bir anlam ifade etmiyor. Maçları kazanmak her şeyden önemli. Bu maçı rahat oynamamız beni sevindirdi bu yüzden.

Galatasaray adına bu maçta Abdülkerim ve Boey'in performansını beğendim. Çok dirençli oynadılar ve Galatasaray'ın galibiyetinde önemli rol aldılar.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Ankaragücü deplasmanında Galatasaray’ın alacağı bir galibiyet onları yüzde 90 oranında şampiyon yapacaktır.Fenerbahçe ile aralarında olan 5 puanlık farkın şu anda hiç bir önemi yok.Fenerbahçe arkadan onları takip edecek güçte değil.Mental olarak son maçlarda kaybettikleri puanlar ile büyük çöküntü içindeler.Feneri kanser eden de teknik direktör Jorge Jesus’un her maç aldığı farklı kararlar, çıkardığı farklı kadrolar bunu net olarak herkes görüyor.Keşke Fenerbahçe başında olmasaydı diye sözler çıkmaya başladı bile.Sene sonunda daha idealist bir teknik direktör ile anlaşmaları gerekecek.

Matematiksel olarak bakarsak Fenerbahçe’nin şansı hala devam ediyor hocam, Beşiktaş’ın da şansı devam ediyor, Galatasaray’a daha şimdiden şampiyon demek doğru değil, iki yenilgiye bakar ki biri Fenerbahçe maçında olursa, diğer maçlardan birisinde alacakları sürpriz bir yenilgi Galatasaray’ı potadan düşürür, ha çok düşük ihtimalle puan kaybeder ama ihtimaller hep vardır, bakın Konyaspor maçına Galatasaray orada 3 puan bıraktı,
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
Ankaragücü deplasmanında Galatasaray’ın alacağı bir galibiyet onları yüzde 90 oranında şampiyon yapacaktır.Fenerbahçe ile aralarında olan 5 puanlık farkın şu anda hiç bir önemi yok.Fenerbahçe arkadan onları takip edecek güçte değil.Mental olarak son maçlarda kaybettikleri puanlar ile büyük çöküntü içindeler.Feneri kanser eden de teknik direktör Jorge Jesus’un her maç aldığı farklı kararlar, çıkardığı farklı kadrolar bunu net olarak herkes görüyor.Keşke Fenerbahçe başında olmasaydı diye sözler çıkmaya başladı bile.Sene sonunda daha idealist bir teknik direktör ile anlaşmaları gerekecek.
legendary
Merit: 1034
Galatasaray, haftanın önemli maçlarından birisinde daha önce 7 golle mağlup ettiği Başakşehiri konuk ediyor. Maçta ilk yarı sona ererken ilk yarıda golle karşılaşamadık. 0-0 devam eden maçta Galatasaray, Başakşehir’i sahasına hapsetti. Bir çok pozisyona giriyorlar.

Fenerbahçe yine Giresunspor’dan puan kaybı yaşadı. Bunu kimse beklemiyordu. Ligin sonundaki takımlara 9 puan kaybı var Fenerbahçe’nin. Fenerbahçe bir şampiyon gibi oynamıyor. Şampiyon olması haksızlık olur. Gönlüm eğer sürpriz olacaksa Beşiktaş’ın bunu yapmasında.

İlk yarının son saniyesinde penaltıdan attık golü. Icardi vururken yine panenka yapacak diye korktum ama. Yalan diiil. Cheesy Neyseki bu defa sert bi şut attı. Penaltı dışında da daha iyi oynadık Başakşehir'den. Maçın skoru daha bi farklı olabilirdi. Bana kalırsa maçı izlemeyenler için biraz yanıltıcı.

Ligin bitmesine 5 hafta kala Galatasarayımız 5 puan farkla lider. İki maç berabere kalsak geri kalan maçlarımızı kazansak şampiyon oluruz.

Galatasaray:

İstanbulspor ile deplasmanda
Sivasspor ile kendi evimizde
Ankaragücü ile deplasmanda
Fenerbahçe ile kendi evimizde
Hatayspor ile oynanmayacak

Fenerbahçe maçında berabere kalırsak diğer 3 maçtan birini kazansak diğerlerinde berabere kalsak yine şampiyon oluruz. Karışık anlattım biraz matematik ile aram pek iyi diiil. Cheesy

Galatasaray şu anda ligde çok büyük ihtimalle şampiyonluğu kesinleştirmiş durumda. Çoook büyük bir sürpriz olmazsa Fenerbahçe maçı dışında hiç puan kaybedeceği bir maç görmüyorum. Eğer puan kaybederlerse de büyük sürpriz olmuş olur. Sivasspor’u da, Ankaragücü’nü de İstanbulspor’u da farkla yenecek bir havada Galatasaray. Ayrıca biliyorsunuz ki Galatasaray Mayıs aylarını seviyor. Fenerbahçe maçı Kadıköy’de olsaydı bir kere daha Kadıköy’de şampiyonluk ilan edecekti Galatasaray. Şu an Fenerbahçe’nin buna sevinmesi bile gerek.
hero member
Galatasaray, haftanın önemli maçlarından birisinde daha önce 7 golle mağlup ettiği Başakşehiri konuk ediyor. Maçta ilk yarı sona ererken ilk yarıda golle karşılaşamadık. 0-0 devam eden maçta Galatasaray, Başakşehir’i sahasına hapsetti. Bir çok pozisyona giriyorlar.

Fenerbahçe yine Giresunspor’dan puan kaybı yaşadı. Bunu kimse beklemiyordu. Ligin sonundaki takımlara 9 puan kaybı var Fenerbahçe’nin. Fenerbahçe bir şampiyon gibi oynamıyor. Şampiyon olması haksızlık olur. Gönlüm eğer sürpriz olacaksa Beşiktaş’ın bunu yapmasında.

İlk yarının son saniyesinde penaltıdan attık golü. Icardi vururken yine panenka yapacak diye korktum ama. Yalan diiil. Cheesy Neyseki bu defa sert bi şut attı. Penaltı dışında da daha iyi oynadık Başakşehir'den. Maçın skoru daha bi farklı olabilirdi. Bana kalırsa maçı izlemeyenler için biraz yanıltıcı.

Ligin bitmesine 5 hafta kala Galatasarayımız 5 puan farkla lider. İki maç berabere kalsak geri kalan maçlarımızı kazansak şampiyon oluruz.

Galatasaray:

İstanbulspor ile deplasmanda
Sivasspor ile kendi evimizde
Ankaragücü ile deplasmanda
Fenerbahçe ile kendi evimizde
Hatayspor ile oynanmayacak

Fenerbahçe maçında berabere kalırsak diğer 3 maçtan birini kazansak diğerlerinde berabere kalsak yine şampiyon oluruz. Karışık anlattım biraz matematik ile aram pek iyi diiil. Cheesy
sr. member
Fenerbahçe hakkındaki düşüncelere kesinlikle katılıyorum. Resmen şampiyonluğu Galatasaray'a hediye etmek için ellerinden geleni yaptılar şu ana kadar. Giresunspor belki ligden düşmemek için oynuyordu ama hala arada ciddi bir güç farkının olduğu da bir gerçekti. Ayrıca şampiyonluk yarışında böylesine önemli bir maç oynarken Fenerbahçe'nin ne olursa olsun kazanması gerekirdi. Galatasaray ise Başakşehir'e karşı daha rahat bir şekilde de kazanabilirdi ama önemli olan o 3 puanı almaktı. Şu andan itibaren şampiyon olamamaları için bir sebep göremiyorum.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
Fenerbahçe'yi şu dakika itibariyle lider yapsınlar yine bir yolunu bulup şampıyonluğu kaybetmeyi başarır.Serhat Akın'ın programını izlerken Daum'un Samandıra gezisini anlattı.Alman hoca geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'yi ziyaret etmiş Samandıra Tesislerini gezmişti.Serhat Akın Daum'un tesislerde şampıyonluk havası olmadığını söylediğini iddia etti.Maalesef takımda lider ruhlu oyuncu yok ve yıldız oyuncu yok.
Pages:
Jump to: