Galatasaray, haftanın önemli maçlarından birisinde daha önce 7 golle mağlup ettiği Başakşehiri konuk ediyor. Maçta ilk yarı sona ererken ilk yarıda golle karşılaşamadık. 0-0 devam eden maçta Galatasaray, Başakşehir’i sahasına hapsetti. Bir çok pozisyona giriyorlar.
Fenerbahçe yine Giresunspor’dan puan kaybı yaşadı. Bunu kimse beklemiyordu. Ligin sonundaki takımlara 9 puan kaybı var Fenerbahçe’nin. Fenerbahçe bir şampiyon gibi oynamıyor. Şampiyon olması haksızlık olur. Gönlüm eğer sürpriz olacaksa Beşiktaş’ın bunu yapmasında.
İlk yarının son saniyesinde penaltıdan attık golü. Icardi vururken yine panenka yapacak diye korktum ama. Yalan diiil.
Neyseki bu defa sert bi şut attı. Penaltı dışında da daha iyi oynadık Başakşehir'den. Maçın skoru daha bi farklı olabilirdi. Bana kalırsa maçı izlemeyenler için biraz yanıltıcı.
Ligin bitmesine 5 hafta kala Galatasarayımız 5 puan farkla lider. İki maç berabere kalsak geri kalan maçlarımızı kazansak şampiyon oluruz.
Galatasaray:
İstanbulspor ile deplasmanda
Sivasspor ile kendi evimizde
Ankaragücü ile deplasmanda
Fenerbahçe ile kendi evimizde
Hatayspor ile oynanmayacak
Fenerbahçe maçında berabere kalırsak diğer 3 maçtan birini kazansak diğerlerinde berabere kalsak yine şampiyon oluruz. Karışık anlattım biraz matematik ile aram pek iyi diiil.