Valla Icardi bana kalırsa ligin en iyi forveti, çatır çatır goller atıyor, güzel toplar indiriyor, umarım seneye bizle avrupa yolunda devam eder.
Şu saatten sonra şampiyonluğun değişeceğini düşünmüyorum öyle ya da böyle bu senenin şampiyonu Galatasaray olacak gibi görünüyor. Ne kadar tartışsak da ne kadar kararlar hakkında konuşsak da bu kaostan Galatasaray'ı önde çıkartmayı başardılar.
Icardi gerçekten çok iyi, Galatasaray sonradan açılan bir takım gibi davrandı ve son maçlarda gerçekten çok iyi oynayabildiklerini gösteriyor
Bu sene her zamankinden fazla tartışmalar oldu kulüpler arasında. Fenerbahçe sekiz yıldır şampiyon olamıyorsa herhangi bir lobisi yoktur ama aksine ligi şekillendiren takım Fenerbahçe’ymiş gibi açıklamalar yapıp bizim olamadığımız sekiz yılda kaç kez şampiyon oldu Galatasaray. O yüzden ben bu açıklama işlerine takılmadan kimin şampiyon olduğuna bakarım. Lobi en iyi kimdeyse o şampiyon oluyor demek ki Fenerbahçe’ye söylenen sözlerin arkası yok. Madem o kadar söz söyleniyor neden şampiyon değil bu takım. Ligin şampiyonunun sahada belirlendiğini düşünmediğim için en çok kimin çevresi varsa şampiyon oluyor. Fenerbahçe’yi o yüzden bu lobi işlerinden falan ayrı tutuyorum. Biz şampiypnluğu sekiz yıldır kazanamamış kendini büyük sanan ama bu durumdan çok uzak bir kulübüz yönetimin yüzünden.
Futbol sahada oynansa hakemler sonucu belirlemese kimin şampiyon olduğu önemli olmaz ama bizde durum böyle değil. Akşam Başakşehir umarım bizi yener de başımızdaki başarısız insanlar gitmeyi düşünür. Her maçı izliyorum, bakmasam bile arkada açık duruyor sesini duyuyorum. Böyle de olunca kulüplerin birbirleriyle laf yarışına girmesi kadar saçma bir şey yok. Ne derlerse desinler bir hakem çıkıyor ve maçı istediğine aldırabiliyor. Kaç pozisyonda VAR hakemleri çağırmadı bile. O yüzden kulüplerin sanki bir şey yapabilecek gibi birbirleriyle atışmalarını saçma buluyorum. Şampiypn olmak için hakemleri de yenmek lazım tabii şampiyonluk için belirlenen takım değilseniz.