Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 96. (Read 29068 times)

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
January 14, 2023, 02:43:26 PM
Valla ilk yarı ne kadar sıkıcıysa ikinci yarı bir o kadar keyifli oldu. Her iki takım da risk aldı, özellikle son 20 dakika golü atan maçı kazanır havasındaydı. İki takım da çok net pozisyonları kaçırdı.
Tam maç bitti derken uzatmanın da uzatmasında gol olması ayrı bir güzel oldu. Maça 1-0 yenik başlamış olmasaydı Beşiktaş belki daha farklı oynayabilirdi, Konyaspor hiç gol atamayarak ayrı bir başarı gösterdi Cheesy
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
January 14, 2023, 10:10:09 AM
Beşiktaş Konyaspor karşısında Mert’in maçın başında yaptığı saçma hata ve yediği gol yüzünden ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. Gündüz maçı olmasının da etkisi var ama oldukça sıkıcı geçen bir maç izliyoruz. 45 dakika boyunca seyirciyi heyecanlandıracak 2 hücum bile olmadı, ilk golü de zaten kimse beklemediği için ekrana bile bakmıyorduk. Umarım ikinci yarıda seyir zevki yüksek bir 45 dakika görürüz.
Beşiktaş’ın maçı döndürebilecek bir oyunu şu an için yok

Cenk yine attı Beşiktaş 1 puanı kurtardı diyebiliriz maç bitmek üzere o değil de bu Cenk tosunun dilinden Şenol hoca anlıyor herhalde sadece adam geldi geleli coştu yine kaç gol attı bilmiyorum her maç atıyor bir kaç tane leblebi gibi golcü vallaha Beşiktaş en iyi transferi onun takıma tekrar kazandırılmasıyla yaptı

Hocam Josef attı ve 2-1 bitti maç, Beşiktaşlı arkadaşlar öldü öldü dirildi, çok önemli bir maçtı ve Konyaspor’dan 3 puan almasını başardılar, bu maçın atmosferinde  geri dönmekte önemliydi, 3 puanı tüm oyunculara yazmak lazım josefin golünden sonra sahaya tüm yedek kulübesi girdi sevinçleri görülmeye değerdi, Kara Kartal yine yüksekten uçtu Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
January 14, 2023, 09:56:34 AM
Beşiktaş Konyaspor karşısında Mert’in maçın başında yaptığı saçma hata ve yediği gol yüzünden ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. Gündüz maçı olmasının da etkisi var ama oldukça sıkıcı geçen bir maç izliyoruz. 45 dakika boyunca seyirciyi heyecanlandıracak 2 hücum bile olmadı, ilk golü de zaten kimse beklemediği için ekrana bile bakmıyorduk. Umarım ikinci yarıda seyir zevki yüksek bir 45 dakika görürüz.

Cenk yine attı Beşiktaş 1 puanı kurtardı diyebiliriz maç bitmek üzere o değil de bu Cenk tosunun dilinden Şenol hoca anlıyor herhalde sadece adam geldi geleli coştu yine kaç gol attı bilmiyorum her maç atıyor bir kaç tane leblebi gibi golcü vallaha Beşiktaş en iyi transferi onun takıma tekrar kazandırılmasıyla yaptı
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
January 14, 2023, 08:57:19 AM
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
January 14, 2023, 05:34:11 AM
macta icardi olmasa zor bı mac olurdu. macı ızlemeyenler bakınca ıcardıde bırsey yapmamıs sanabilir.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
January 13, 2023, 06:50:43 PM
Bugün oynanan Galatasaray-Hatayspor maçını seyredemedim bende. Seyretmiyor olsam da maçın gidişatını skoru takip etti ara ara, farklı bir sonuçla galip geldik, kazanmaya da devam ediyoruz böyle devam edersek şampiyonluk gelir bu sene hadi hayırlısı diyorum bozulmasın bu oyun. Kerem açılışı yapmış, Gomis kapanışı golleri seyrettim rahat gollerdi maçta çok rahat bir şekilde üstünlük sağlamışız.
legendary
Merit: 1313
January 13, 2023, 06:35:47 PM
Galatasaray bu akşam çok güzel bir maç oynadı, maçı izleyenler görmüştür ve çok rahat 3 puan aldı, şuan şampiyonluk için en büyük aday, umarım bu oynayış bozulmaz ve bu sene şampiyonluk gelir.
sr. member
January 13, 2023, 03:27:33 PM
Maçın tamamını izleyemedim valla o yüzden yorumum tam geçerli olmayabilir hakkını veremem. Ama skoru 4-0 görünce, bizim takım iyice coştu dedim yalan yok, gollere falanda baktım basit büyük takımın küçük takıma golleri tadında, öyle aşırı zorlanarak yara yırta atılmış goller değil, ki zaten onuda atacak adam var belli ki artık.

Asıl değinmek istediğim konu Icardi, yok övmek anlamında değil evet herkes övüyor ve tamam çok iyi topçu ama konum o değil. Ülkede ne zamandır artık adam akıllı bir forvet eksiği varsa, bu sene gerçekten sanki hızır yetişmiş gibi tepki veriyor taraftar. Kabul 37 yaşında ki gomis ile idare etmeye çalışıyoduk bu adam gelmeden önce, Barışı forvete falan devşirdik, yani yatsak yatacak kıvamda bir sezon daha olacaktı ki Icardi geldi o yüzden bu abartı tepkileri anlayabiliyorum. Fakat tepkileri olması gerekenin çok üzerinde buluyorum, iyi hoş güzel kaliteli topçuda bu kadar tepkide gösterilmez abi güzel forvet bulduk diye, çok abartı bence.

Son zamanlarda ülkede genel olarak forvet eksiği vardı, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray hep forvet olarak sorunlar yaşadı, şu an milli takımın da en büyük eksiği forvet mesela, forvet mevki en kritik mevki olduğu için taraftarın sahiplenmesini anlıyorum, hele seferovicten sonra ilaç gibi geldi adam, batshuayiden o performansı alamadı Fenerbahçe mesela,
hero member
Merit: 575
January 13, 2023, 03:05:14 PM
Maçın tamamını izleyemedim valla o yüzden yorumum tam geçerli olmayabilir hakkını veremem. Ama skoru 4-0 görünce, bizim takım iyice coştu dedim yalan yok, gollere falanda baktım basit büyük takımın küçük takıma golleri tadında, öyle aşırı zorlanarak yara yırta atılmış goller değil, ki zaten onuda atacak adam var belli ki artık.

Asıl değinmek istediğim konu Icardi, yok övmek anlamında değil evet herkes övüyor ve tamam çok iyi topçu ama konum o değil. Ülkede ne zamandır artık adam akıllı bir forvet eksiği varsa, bu sene gerçekten sanki hızır yetişmiş gibi tepki veriyor taraftar. Kabul 37 yaşında ki gomis ile idare etmeye çalışıyoduk bu adam gelmeden önce, Barışı forvete falan devşirdik, yani yatsak yatacak kıvamda bir sezon daha olacaktı ki Icardi geldi o yüzden bu abartı tepkileri anlayabiliyorum. Fakat tepkileri olması gerekenin çok üzerinde buluyorum, iyi hoş güzel kaliteli topçuda bu kadar tepkide gösterilmez abi güzel forvet bulduk diye, çok abartı bence.
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
January 13, 2023, 01:34:47 PM
Galatasaray seyircisinin de verdiği güçle Hatayspor karşısında ilk devreyi 3-0 önde kapadı.Taraftarlar şampıyonluk kokusunu almış o atmosferi oluşturmuşlar Fenerbahçe'de en büyük eksik buydu.Trabzon ve Galatasaray maçlarında aldığı sonuçlar normal de olsa Giresunspor'a kendi sahasında iyi bir atmosferle kaybetmezlerdi.Galatasaray maçına dönecek olursak ilk 45 dakikanın en kötüsü açık ara Mata'ydı ancak 45+ dan sonra uzatma dakikalarında 2 gol birden atarak kahraman haline geldi.

Futbol işte böyle.Bir anda 2 gol atarsınız ve kötü diye eleştirildiğiniz maçın yıldızı olabilirsiniz.Geçmişte Alex De Souza bu konuda çok iyiydi.Maçta kötü diye eleştirildiği zamanlarda çıkıp şapkadan tavşan çıkartıyor, asist yapıyor ve gol atıyordu, maçı çeviriyordu.Mata’nın bugünlük böyle bir rol içinde olduğunu söyleyebiliriz.İkinci yarıda son 20 dakika ve maç daha farklı skora gidebilir.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
January 13, 2023, 01:20:44 PM
Galatasaray seyircisinin de verdiği güçle Hatayspor karşısında ilk devreyi 3-0 önde kapadı.Taraftarlar şampıyonluk kokusunu almış o atmosferi oluşturmuşlar Fenerbahçe'de en büyük eksik buydu.Trabzon ve Galatasaray maçlarında aldığı sonuçlar normal de olsa Giresunspor'a kendi sahasında iyi bir atmosferle kaybetmezlerdi.Galatasaray maçına dönecek olursak ilk 45 dakikanın en kötüsü açık ara Mata'ydı ancak 45+ dan sonra uzatma dakikalarında 2 gol birden atarak kahraman haline geldi.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
January 13, 2023, 12:26:19 PM
Sivasım yine yeniliyor 3-1. Çok kötü bir lig pozisyonu var Avrupa’da başarısız olup ligde başarılı sonuçlar almamızı isterdim. Sağlık olsun benim memleketim değil ama memleketim kadar seviyorum.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
January 13, 2023, 12:25:27 PM
Bence de Jorge Jesus ile devam etme kararı alınmalı. Takıma geldiğin andan beri takımın performansında ciddi oranda olumlu bir etki yarattı diyebilirim. Şampiyon olsun ya da olamasınlar bu seneki genel performanslarından memnun olacaklarını düşünüyorum. Daha bunun Avrupa Ligi tarafı da var bakalım orada neler yapacaklar. Rakiplerin zorluğuna bağlı olarak belki ciddi bir ilerleme kaydedebilirler de.

Bu arada Galatasaray Hatayspor maçına çok iyi başladı. Daha 9. dakikada Kerem'in golüyle 1-0 öne geçtiler ve üstün bir oyun sergiliyorlar. Bir sürpriz olmadığı sürece onlar için basit maç.
sr. member
January 13, 2023, 10:58:23 AM
Jorge Jesus ile ben hala sözleşme uzatılması görüşündeyim Fenerbahçe şampıyon olamasa bile böyle bir hocayla yola devam etmek diğer sene için en büyük favori haline sizi getirir üstelik daha şampıyonluk için hiçbir şey bitmiş değil.Aboubakar'ı aslında bir şekilde getirseler bir de kanat oyuncusu alsalar işler değişebilir.

Hoca Fenerbahçe’yi başka bir yere çevirdi, tek eleştirim Emre Mor ve Arda Güler’e yeterli süre vermemesi ve Diego Rossi konusunda ısrarcı davranması olur, onun dışında adam iyi bir teknik direktör, yine de bazen FM’de tek taktikle yıllar boyu oynayan teknik direktör gibi hissediyorum, sabit bir taktiği var, Samet’i aldılar belki 4’lü savunmaya dönebilirler bakalım artık,
hero member
Activity: 630
Merit: 463
Enjoy 500% bonus + 70 FS
January 13, 2023, 10:53:19 AM
Galatasaray'ın bu akşam mutlak bir galibiyet kazanacağına dair şüphem yok ama herkesi aynı söylemler içinde gördüğüm için takımın rehavete kapılmasından endişe duyuyorum. Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmek önemli bir başarıydı ama o maç geride kaldı. Artık Hatayspor maçına odaklanmalıyız. Bu maçı bir farkla kazansak bile yeter. Çünkü önemli olan üç puan almak ve seri galibiyetlere yolumuza devam ederek rakiplerimizle aramızda bulunan puan farkını korumaya devam etmek olmalı. Hatayspor'un Galatasaray karşısında normalde hiç şansı yok. Umarım kolay gibi görünen bu maçta bir kazaya uğramayız.

Galatasaray maçta tek favori. Eğer Hatayspor bu maçta puan kazanırsa çok büyük sürpriz olur. Fenerbahçe maçında o kadar iyi bir Galatasaray vardı ki bir maestronun takımı yönetmesi gibi Icardi’nin sahada, Okan Buruk’un saha kenarında yönetimi vardı. Bir de büyük usta Muslera günündeyse kolay kolay gol yemezler. Zevkli bir maç olacağa benziyor.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
January 13, 2023, 10:25:46 AM
Galatasaray'ın bu akşam mutlak bir galibiyet kazanacağına dair şüphem yok ama herkesi aynı söylemler içinde gördüğüm için takımın rehavete kapılmasından endişe duyuyorum. Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmek önemli bir başarıydı ama o maç geride kaldı. Artık Hatayspor maçına odaklanmalıyız. Bu maçı bir farkla kazansak bile yeter. Çünkü önemli olan üç puan almak ve seri galibiyetlere yolumuza devam ederek rakiplerimizle aramızda bulunan puan farkını korumaya devam etmek olmalı. Hatayspor'un Galatasaray karşısında normalde hiç şansı yok. Umarım kolay gibi görünen bu maçta bir kazaya uğramayız.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1034
January 13, 2023, 12:44:27 AM
Jorge Jesus ile ben hala sözleşme uzatılması görüşündeyim Fenerbahçe şampıyon olamasa bile böyle bir hocayla yola devam etmek diğer sene için en büyük favori haline sizi getirir üstelik daha şampıyonluk için hiçbir şey bitmiş değil.Aboubakar'ı aslında bir şekilde getirseler bir de kanat oyuncusu alsalar işler değişebilir.

Brezilya’dan teklif aldığı konuşuluyor. Eğer doğruysa gitme ihtimali yüksek olan bir teknik adamdan bahsediyoruz. Kulüple yaptığı 1 senelik anlaşmada dolmak üzere. Ali Koç kalmasını isteyecektir ama kendisi isteyecek mi asıl soru bu. Eğer o istemezse erken biten sözleşmesi ile Fenerbahçe’nin başında son maçlarında bile olamayabilir

Gidip gitmemek kendi özgür iradesiyle alacağı karar. Eğer anlaşması da sona ererse tabi ki gidebilir yalnız burada Fenerbahçe ile mağduriyet yaşamamak için en doğru kararı vermek zorunda. Bakıyorsunuz kurt gibi hoca ama ne gençlere fırsat veriyor, ne de takımda gereken değişiklikleri yapmıyor. Aklı başka yerde sanki belki aldığı teklif ile alakalıdır.
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
January 12, 2023, 11:38:59 PM

Brezilya’dan teklif aldığı konuşuluyor. Eğer doğruysa gitme ihtimali yüksek olan bir teknik adamdan bahsediyoruz. Kulüple yaptığı 1 senelik anlaşmada dolmak üzere. Ali Koç kalmasını isteyecektir ama kendisi isteyecek mi asıl soru bu. Eğer o istemezse erken biten sözleşmesi ile Fenerbahçe’nin başında son maçlarında bile olamayabilir
hero member
Merit: 685
January 12, 2023, 04:54:32 PM
Fenerbahçe iyi bir biçimde sezona başladı. Jorge Jesus uyguladığı taktik, yeni transferlerle sezonun favorisiydi, bende Feneri favori olarak görüyordum. Şuan hocayı göndermeyi konuşmak için çok erken olduğunu düşünüyorum bir taktikle sezona başladı belli bir yere kadar bu taktik calıştı, artık değişim konusunda kafa patlatıyordur hoca eğer aynılarını devam ettirirse o zaman konuşulmalı. Fener düşüşteyken yakalandı Kadıköy de diyebilirim. Galatasarayda sezona kötü başlayan daha sonrasında işleri yoluna koyan bir takım oldu.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
January 12, 2023, 04:35:29 PM
Pages:
Jump to: