Karagümrük Trabzonspor'u iyi bi yendi bu akşam. 11'e 11 oyananırken de gol attılar. 10'a 10 oynanırken de gol attılar. Trabzonspor Karagümrük karşısında iyi bi görüntü vermedi hiç. Karagümrük 3. golden sonra da çok gol kaçırdı. Trabzonspor bu akşam 5, 6 gol yiyebilirdi. Karagümrüklü sporcular biraz beceriksiz kaldı son vuruşlarda. Biraz düzgün şut çeken bi oyuncuları olsaydı Trabzonspor epey bi fark yiyebilirdi. Kouassi ile bu kadar gol atabildiler.
Dikkat etmişsinizdir. Dünya kupası maçlarında uygulanan uzun uzatma sürelerini lige taşımışlar. Geçen hafta oynanan her maçın sonuna 10 dakka uzatma eklediler. Bu maçın sonuna da 10 dakka eklediler. Bana kalırsa maçı soğutan takımlara karşı iyi bi ceza. Bazı takımlar oyunu soğutup futbolu çirkinleştiriyor çünkü. Sizce nasıl bi uygulama. 10 dakka uzatmalar iyi oluyor mu?
Uzatma durumu zaten öyle olmalıydı hocam. Süre çalan bir çok futbolcu var. Gerek taç atışları gerek fauller olunca hele bir de takım öndeyse ohooo bekle ki atışı kullansın. Bu büyük küçük her takım için geçerli. Keşke 60 dk olsa maçta taç atışı faul gibi atışlarda hakem süreyi durdursa ve atış olunca süreyi başlatsa tıpkı basketbol gibi bence güzel olur. Bakalım bu akşam GS Sivas maçı ne olacak? Sıvas yenilmez diye düşünüyorum.
Ben özete baktım ama Twitter'da takip ettiğim kadarıyla neden gol iptal oldu anlayan yok. Şimdi açtım Erman Hoca birşeyler anlatacak.
Ben artık hakemlerin sadece yeteneksiz olduğuna inanmıyorum. Bu işlerde farklı şeyler dönüyor abi.
Ben hakemin yerinde olsam çıkıp neden iptal ettiğimi açıklarım ve hakemliği de hemen bırakırim. Tıpkı zamanında Kasımpaşa Sivasspor maçında Deniz Çoban maç sonu özür diledi ve hakemliği bıraktı. ( Eğer hafızam beni yanıltmıyor ise)
https://youtu.be/VJ1hYzZ5u8oDoğru hatırlamışım. Gençte olsa hakem çıkıp açıklama yapsın ve nokta koysun. Bu işler normal işler değil. Ben şu şu sebepten dolayı iptal ettim desin.
Okan Buruk ta çıkıp sebebini bilmiyorum diyor. Ya de ki alakasız bir şekilde iptal oldu de. Yok bize de faul var şart zurt. Yok ligi bititmeyiz vs vs derdiler işler değişti. Bu post not olarak kalsın. 2 hafta sonra Fenerbahçe Galatasaray maçında bu sefer GS liler çıkıp konusacak. Bu kadar rezil bir lig olur mu ya. Premier ligde oyananan futbol ise bizim ligimzde ki ne arkadaş.