"Tahmin edildiği gibi Ballon d'Or'u Messi'ye verdiler. Dünya Kupası öncesi PSG'de emekli gibi görünüyordu. Sonra zaten Inter Miami'ye emekli olmaya gitti.
Dünya Kupası'nı kazandı doğru ama 6 penaltı atarak kazandı. Ayrıca Dünya Kupası tam 10 ay önceydi.
Messi'nin 8 değil, 5 Ballon d'Or'u olması gerekirdi. Iniesta-Xavi'nin, bir sezonda 6 kupa alan Lewandowski'nin ve Haaland'ın hak ettiği ödülleri ona verdiler."
oraya lewa'dan çalınan bir ödül de eklemenizi rica edeceğim... bu ödülü messi'ye vereceklerini bildiğim için tepkili davrandım, zaten yıllardır aynı muhabbet dönüyor, farklı bir şey izlemiyoruz, önümüzdeki sene mls'te oynarken balon dor kazanan efsane de olabilir messi, düşük de olsa böyle bir ihtimal var, ödüle ipotek koymuş bir kahraman ne olsa...
en iyi döneminde yaptıkları ortada ama çiftçi liglerde oynarken bu ödülü alması bir futbol izleyicisi olarak beni futboldan soğuttu. ayrıca, fransa liginde gol atmak ile premier ligde gol atmak aynı şey olabilir mi? hangi kafayla fransa'da attığı goller haaland'ın premier ligde attığı gollerle kıyaslanıyor anlamıyorum. tanzanya liginde bir sezonda 565 gol atıp balon dor mu alak!?!?!