Pages:
Author

Topic: 2023 BALLON D'OR ADAYLARI - page 3. (Read 472 times)

legendary
Activity: 1050
Merit: 1158
September 07, 2023, 02:04:14 PM
Listeye baktığım zaman bu ödülü alabilecek tek bir performansı var bu yıl. O performansı da Messi gösterdi. Ligde double double yaptı. Lig biter bitmez dünya kupasına gitti. Kadro kalitesi olarak Arjantin'den daha kaliteli takımlar olmasına rağmen Arjantin'i sırtladı ve 36 yıl sonra Arjantin'e kupayı götürdü. Kupa'da 7 gol 3 asist ile en çok skor katkı sağlayan kişi idi. Dünya Kupası tarihinin 26 maç ile en çok maça çıkan futbolcu oldu, 2314 dakika ile dünya kupasında oynama rekorunu kırdı. 5 farklı dünya kupasında asist yapan ilk futbolcu oldu. Ayrıca turnuvanın MVP'si oldu.
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
September 07, 2023, 01:48:48 PM
Bir sürü isim aday gösteriliyor ama buradakilerin çok büyük kısmı takıma katkı sağlayabilmiş ama ödül alabilecek seviyede olmayan kişiler. Zaten yıllardır aynı kişiler alıyor gibi algılıyorduk. Bu sene kim alacak diye isimlere bir baktım ama Mbappe bana daha yakın geldi. Ronaldo - Messi yarışları olduğu zamanlar gibi sıkı bir yarışma beklentim yok. Haaland ya da Mbappe, diğer isimler bu sene pek de performanslı değildi diyebiliriz Smiley
hero member
Activity: 1442
Merit: 256
September 07, 2023, 12:53:51 PM
Haalandin arası lazım. Bu saatten sonra Messi'ye vermezler herhalde. Geçen yıl gerek premier ligi gerekse şampiyonlar Ligi'nde Haaland'ın katkısı büyük oldu.
Tartışmasız Haaland alır
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
September 07, 2023, 11:37:33 AM
Cristiano Ronaldo'nun listede yer almamasını beklemiyordum. Herhalde şu ana kadar aday gösterilmediği bir zaman görmemiştik. Aday gösterilmesini beklerdim yani zaten ödülün sahibi olamazdı. Fakat yine de Ronaldo gibi efsaneleşmiş oyunculardan birisi için hoş bir hareket olurdu. Kim seçilir diye düşünecek olursak da bence Erling Haaland ödülün sahibi olur. İnanılmaz bir sezonu geride bıraktı. Şu an aktif futbolcular arasında performans olarak bence en iyisi o.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
September 07, 2023, 11:29:40 AM

France Football dergisinin düzenlediği Ballon d'Or ödülü adayları açıklandı. Listede tanıdık isimler de var. İlkay Gündoğan ve Kim Min-jae listede kendilerine yer bulmuş. Geçen sene bu ödülü Karim Benzema almıştı. Bu yıl benim favorim Haaland. Lionel Messi'yi onurlandırmak gibi bir işe kalkışmazlarsa normal şartlarda Haaland'ın kazanması gerekir bu ödülü. Ona en yakın futbolcu da Kylian Mbappe olur veya Victor Osimhen olur. Victor Osimhen de en az Kylian Mbappe kadar iyi bir sezon geçirdi. Haaland'dan daha iyi istatistik sahibi başka bir futbolcu yok diye biliyorum bu listede. Yaşı genç ve henüz kariyerinin zirvesinde değil ama Ballon d'Or ödülünü kazanabilecek kadar iyi bir performansı vardı. Sizin favoriniz kim? Bu sene sürpriz yaşar mıyız?
Pages:
Jump to: