Ne kadar üstünü örtmeye çalışacak olsalar da ben de o kadar düşük bir enflasyon oranı beklemiyorum. Ocak ayında her şeye zam geleceğini biliyorduk, birçok ürünün fiyatı katlandı sonra yalandan biz fiyatları sabitledik dediler. Hemen arkasındansa yılın 2. ayında zamları yapıştırdılar. Özellikle bu ay market alışverişi yaparken hiç hissetmediğim kadar hissettim bu durumu.
Soğan 17 lira, patates 20 lira, domates 35 lira, et 250 lira. Her şeyi geçtim ufacık ketçap mayonez setleri bile 70-80 lirayı geçmiş. Artık öğünü 50 liranın altına gelecek bir şeyi evde yapmanız bile imkansız hale geldi, akıl alır gibi değil bu ayki fiyatlandırmalar
Haklısınız artık insanların evde 50 liranın altında mal etme olanağı neredeyse kalmadı.Bir kilo domates, bir kilo muz fiyatını geçti bu ülkede ki Muz tropikal ortamın daha çok meyvesi, domates ise coğrafyamızın meyvesi.Bu fiyatlanma politikası ile sonsuza kadar bu enflasyon artacak galiba.Daha da kolay kolay düşüş göremeyeceğiz sanki.Allah sonumuzu hayır etsin.