2024 yılı için ise halvinge güvenerek ATH yapabileceğine oldukça yüksek ihtimal veriyorum. Şu an bile 37000 $ olduğunu düşünürsek having sonrası çok daha sağlam seviyeler görebiliriz.
2024 yılı 35-40 bin dolar ortalama ile kapatır. Bu fiyattan BTC alan 2024 te para kazanamaz. Kendini avutur.
Parayı 15 binden alan kazandı. Şimdi onlar satacak kârını cebine koyacak. Bu ay veya gelecek ay farketmez ama 35-40 aralığından bitcoin alınma değil satılma yeri olduğunu düşünmekteyim.
Pozisyon önümüzdeki 4 ay boyunca yükseldiği her noktadan Shortlayacağım.
Her fırsatta kripto paraları kötülemenize rağmen hala kripto para alıp shortlayacağınıza veya işlem yapacağınıza inanasım gelmiyor maalesef hocam. Sanki etkileşim almak için yazıyor gibisiniz burada. Karakter olarak çok kötü tablolar çiziyorsunuz ki 15 bin dolar seviyesinde iken düşünceniz neydi merak ediyorum. O zaman buralara geleceğini düşünüp alım yaptınız mı yoksa 3 bine düşecek diye yine aynı kafada mı hareket ettiniz?
https://bitcointalksearch.org/topic/m.61633368
Gerçekten helal olsun. Az bir yanılma var ama oradan yukarıya gideceğini tahmin etmenize şaşırdım. Sürekli kötü senaryodan bahsedince daha da düşeceğini düşündüğünüzü düşündüm ancak oradan bizim gibi artacağını düşünmüşsünüz. Peki yatırım yaptınız mı? Yaptıysanız dediğiniz gibi 32 bin dolar seviyelerinden mi sattınız? 2024 halvingden sonraki hedefleriniz nedir?
32-35 satış için en güzel noktaydı 40 bini zorlayarak boş vakit geçirmece oldu. Herhalde kaldıracta bir kaç pozisyon temizlendi. Şimdi ışık hızında değer kaybı bekliyorum. Vura vura inecektir.
Yükseldiği her nokta satış fırsatıdïr.