Piskolojim düzgün. Uçuk hayallerim yok. Param olmasada mutluyum.
Kafamdaki düşüncelerim; Bmw, Alkol, Hatunlar ve Para
Parayı çok sevmiyorum sadece kolay para kazanmak hayattaki en büyük zevklerimden birisi ( iddaa, kumar, internetten reklam gelirleri vb )
Askerliğimi yapmadım, bu ülke için dayipin köpeği olarak askerlik yapmayı düşünmüyorum. Bedelli veya vatandaşlık yollarıyla askerden yırtmayı düşünüyorum. Ailemden para almaya utanıyorum. Yaş ilerledikce para istemek koyuyor. Rahat rahat para alan adam da yüzsüzdür net.
Gelecekteki planım tabikide yüksek gelirimle beraber nezih bir yaşam sürmek ( kişiden kişiye değişir bana 5bin tek başıma yeter. başkasına 10bin yetmez )
Bu yüzden en enerjik olduğum yaşlarda her günümü kovalamakla geçiriyorum her fırsatı değerlendiriyorum.
Şuan ki hedefim mutfak sanatları akademisinden mezun olup yurt dışına kapak atıp s2kindirik arap özentisi ülkemizden kaçıp kışın biriktirip yazın krallar gibi sıcak denizlerimizde tatil yapmak düşüncesindeyim
Turkiyenin en buyuk yemek kursu, meb sertifikasi vb. Veriyolar. 4 ay ders 4 ay zorunlu staj ondan sonra yukselis kisiye gore degisir. Hobi olarak yapan evinde misafrine yapar. Ben kendimi gelistirmek istiyorum. Mezun olanin isi hazir gibi bir sey. Şef olunur ama ne kadar sürer bilinmez. İlk başta soğan patates soymak şart sanirim..
22-23 yasinda 3k maas aliyor arkadaslarim.
İngilizcesi olan amerikada maasli staj yapiyor arastirmaniz gerek bildiklerimi anlattim