Pages:
Author

Topic: 25 dolar kazanın. Airdrop paylaşımı değildir. OKUYUN (Read 922 times)

full member
Activity: 1386
Merit: 116
Şu ödülü ben hariç herkes aldı sanırım  Smiley Exchange kısmından hesap doğrulama yapayım dedim mobile yönlendirdi selfie vs yaptım fakat yeni kimlikte ki resim ile şu anda ki yüzüm birbirine benzemediği için onaylamadı  Grin Şimdi mail bekliyoruz problemi giderip size döneceğiz tarzı karşıma çıkan yazı için.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Katıldık bekliyoruz sanırım daha birçok kişiye ulaşmadı coinler uzun sürsede vericekleri dolar miktarı sabit olduğu için bir sorun yok diye düşünüyorum.
member
Activity: 448
Merit: 10
Ne zaman dağıtım yapacaklar net bir tarih yokmu şimdi yapsalar daha fazla stellar gelir iyi olur aslında ilerleyen zamanlarda yaparlarsa fiyat artıyor stellar miktarını azaltırlar kötü oluy öyle şimdi dağıtımları çok iyi olurdu.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Arkadaş yapıyoruz da bunlar ne zaman gelecek? 25 dolarlık xlm veriyorlar xlm miktarı sürekli yükseliyor bir an önce versinler de daha karlı olalım  Grin
member
Activity: 238
Merit: 14
Hocam güzel anlatım olmuş. Bir çok kişi gereksiz yorum yazmış işte vardı bir sürü konu falanda filanda. Aldırış etmeyin en detay anlatım sizde. Bak birisi sizin anlatımınızdan kyc yapması gerektiğini görmüş.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Ben de yapmıştım geçen hafta. Ama henüz bana da gelen giden bir şey yok. Bekleyelim bakalım biraz daha. Taş attık da kolumuz mu yoruldu. Naapalım gelirse gelir...Yoksa onaylı bir hesabımız daha olur alemde Roll Eyes
full member
Activity: 630
Merit: 102
Yaptım. Açıkcası kaybedecek bir şeyimz yok kimlik bilgilerimi artık vermekten çekinmiyorum zaten her yerde var. Dursun bakalım bir kenarda belki 25 dolar olur 250 dolar  Smiley
jr. member
Activity: 93
Merit: 2
Ödeme almış 7-8 kişi gördüm whatsapp gruplarında ama sistem biraz karışık sanırım ilk gün kayıt olup hala alamayanlar var. 96 xlm vermiş sanırım.
member
Activity: 756
Merit: 16
Verimli ve faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler. Bende katılım yapıyorum şimdi. Umarım herhangi bir ödememe problemi olmaz
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Bu konu diğerlerinden daha verimli olmuş bence. Katılmaya üşeniyorum son başvuru tarihi hakkında bilgi sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi?
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Girdim buna defalarca whitlist'e de katıldım kyc de yaptım ama sanıyorum sadece ilk giren belli bir kesime ödeme yaptılar diğerleri için durum pek iç açıcı gözükmüyor.
jr. member
Sitede zaten kaydım vardı. KYC-de yaptım ve listeye katıldım. Daha gelen giden yok. galiba yeni üyeler için bu.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Adamlar nazikçe bizden kimlik bilgilerimizi istiyorlar ve her kimlik bilgisine 25 dolar veriyorlar bnde kyc yaptım ama bakalım umarım başımız derde girmez
member
Activity: 308
Merit: 11
Diğer konulara denk gelmemişim nedense. bu konu güzelce özetlemiş işlemi.Yapalı bir kaç gün oldu ama
bana hala gelmedi nedense bu onay mailleri.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
25 dolar için kimlik bilgisi veriliyormu veriliyorsa çok mantıklı değil bence

Kimlik bilgisi de veriliyor adres bilgisi de veriliyor hatta mobilden dogrulama yapacaksan selfie de çektiriyor sistem sana hocam  Smiley he 25 dolar için değer mi orası size kalmış tabi.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
25 dolar için kimlik bilgisi veriliyormu veriliyorsa çok mantıklı değil bence
KTM
jr. member
Activity: 158
Aga iyi güzel anlatmışsında airdrop paylaşımı değildir yazmıyaydın bari başlığa tamam herkes kazansın diye yazmış olabilirsin ama yanlış birşey bence bu zaten airdrop olduğu sitede de yazıyor
full member
Merit: 151
Adamlar heralde bu exchange yerinden shapeshift gibi kar elde ediceklerini ve bu karında 25 dolardan daha fazla olacağını hesapladılar xlm de bu airdropun bir kısmına sponsor oldu , ben kyc yaptım waitlistteyim taş attım da kolum yorulmadı 25 dolar iyi para türkiye şartlarında
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
Gayet açık ve anlaşılır olmuş teşekkür ederim katılacağım umarım işe yarar bakalım stwllar cüzdan dı değilmi bu
Edit: kyc yaparken telefondan yaptığımızda malesef fotoyu algılamıyor hata veriyor pc dede aybı hatayı veriyorsa çöp bu site
blockchain.com çöp ha....Ah cehalet  Grin
abi millet bi boktan anlamadığı halde her şeyi bilir gibi davranıyor yaa
airdrop paylaşımı değil yazmış biri de başlığa
airdrop un ne demek olduğunu bilmiyo daha
member
Activity: 504
Merit: 11
Gayet açık ve anlaşılır olmuş teşekkür ederim katılacağım umarım işe yarar bakalım stwllar cüzdan dı değilmi bu
Edit: kyc yaparken telefondan yaptığımızda malesef fotoyu algılamıyor hata veriyor pc dede aybı hatayı veriyorsa çöp bu site

Fotuyu algılasaydı çöp olmayacak mıydı?
Arkadaşım keşke son kelimeyi kullanmasaydın. Çöp dediğin siteyi dikkatlice incelemeni tavsiye ederim.
Pages:
Jump to: